írA Fórum lehetőség különféle írások eléréséhez, beszélgetéshez, íráshoz. Leggyakrabban viber chaten beszélgetnek a Spirál Fórumosok, de a fontosabb üzenetek mindig bekerülnek a Fórumba is, mert nincs mindenkinek okos telefonja.

A Fórumon többnyire a Spirállal kapcsolatos megosztások vannak, de szívesen veszünk bármilyen olyan bejegyzést, ami bár más területről van, valahogy kapcsolódik, vagy egyszerűen csak érdekes.

Fórumos írás részletek:

2015. december 23.

“A Spirál elmagyarázza újra és újra, hogy dimenzionális lények vagyunk, dimenzionális teremtés van, ami egy összetett idő folyamat csak a mi érzékelésünk primitív. Ezért máskor érzékelünk, mint amikor történés van. Sok minden történik, sok dimenzióban mi pedig egy pontban érzékelünk, akkor amikor minden tényezője elérhetővé válik számunkra, de aki érzékeny… és ezt tanítja a Spirál …. az már hamarabb érzékelheti kevesebb tényezőből. Amikor mi érzékelünk már nincs teremtői beleszólás… csak akarat, akarás. Mintha kész ételből szeretnénk mást, de addigra már eldőlt mik az összetevői, csak előtte lehetett beleszólni, főzés közben.

A Spirál azt próbálja tanítani MIKOR lehet beleszólni törtébésekbe és hogyan, de ez a jelenlegi Emberi lény által érzékelt leegyszerűsített síkokon már nem lehetséges, ezért vaktában dobálunk labdákat, úgy akarunk gólt rúgni, és inkább csak egymáshoz vágjuk a labdákat, és mire odaér egy-egy labda, már rég elfeledjeztünk róla, hogy mi dobtuk, és hárítjuk, hogy mi lettünk volna.

A dimenzionális létformánk megmaradt, csak az érelmezése kopott ki. A dimenzióváltás nem arról szól, hogy lebegve felemelkedünk, hanem hogy újra megtanuljuk a dimenzionális lét megfelelő értelmezését.”

2015. október 08.

Az új energia újfajta kommunikációs lehetőséget hoz, amivel nem kell élni, de aki nem él vele, az nem tud tovább fejlődni annak vonalán. Az új kommunikáció az újfajta reakció.

Régi reakció: kellemetlenség, sérelem ért – azonnal panaszkodni kell zaklatottan, fel kell háborodni, értetlenkedni kell (velem ez hogy történhet?), és ezt ki kell mások felé is kommunikálni és amikor kitomboltuk magunkat, esetleg akkor el kezdjük keresni a békét.

Új reakció: kellemetlenség, sérelem ért – azonnal el kezdem tisztogatni magam, a rám ható, és bennem megszülető mezőket és keresem a békét és amikor megvan, akkor kommunikálom ki mások felé a történtek tanulságát, nyugodtan.”

2015. október 07.

A Vízöntő korszaka remek alkalom arra, hogy sok élet sok szerepét egyensúlyba mossuk, negatív érzelmeket “kimossunk” és sokan érkeznek egyfajta bűntudat programmal, amit azzal kompenzálnak, hogy nagyon, sőt néha mindenáron segíteni szeretnének másoknak. Ez többnyire sikerorienált bennünk, elkeseredünk, ha nem sikerül, mert minden egyes sikertelen élménnyel meghiúsul bennünk a feloldozás élménye – a saját bűntudatunk alóli feloldozás.

Ez a tanítás nem arról szól, hogy ne segítsük egymást. Arról szól, hogy rakjuk magunkat rendbe, akkor mások segítése nem erőfeszítés, nem képesség, nem kihívás, nem sikerolrientáltság, nem komplexusok oldása stb. lesz, hanem természetes szolgálat, ami fel sem tűnik, és számontartva sem lesz (megszűnik a karmikus adok-kapok folyamat)- ahogy az isteni energia működik. Ez a valós segítség, és nem a szerepkompenzáció.

error: Content is protected !!