tarot-sunAz előrejelzések angol változata bárkinek elérhető a Youtube-on (Golden Sun Tarot néven). Soneca, akivel személyes levelezésünk is volt, és nagyon örült, hogy magyarra fordítjuk az üzeneteit, egy amerikai médium, aki Tarot kártyából jósol, igen ügyesen. Ezek az előrejelzések általánosak, csillagjegyekre bontva, mégis sok minden nagyon találó és segítség lehet, ha rossz passzban vagyunk épp.

Nem egyszerű kártya jóslásról van szó, hanem energetikai folyamatok előrejelzéséről, amik magyarázhatják miért futunk konfliktusba bármennyire próbáltuk kerülni, miért dőlt össze minden körülöttünk, miért nem sikerül aminek nekifutunk stb. Nincs értelme függni ilyen elemzésektől, de érdekesek lehetnek, és megfelelő hozzáállással segítséget is nyújthatnak, ha épp nincs semmi kapaszkodónk.

Soneca rengeteg energiát fektet abba, hogy átadja ezeket az üzeneteket. Mi amatőr felvétellel, szinkronfordításokkal továbbítjuk őket magyar nyelven. Mivel sok munkába kerül, nem a minőségre fektettünk hangsúlyt, hanem arra, hogy eljusson azokhoz, akiket esetleg érdekel. A hanganyagok Kiegészítő Anyagként vannak fent a holnapon havi bontásban, csillagjegyekként.

error: Content is protected !!