A kristálykoponyák és a pszichológia

Sokat beszélek, írok magamról. Nem azért, mert extrovertált, önimádó vagyok, meglehetősen félénk, és zárkózott tudok lenni. A kisfiam szerint az az ember, aki szívesebben van kristálykoponyákkal, mint emberekkel antiszociális  :yahoo: és bátran a szemembe vágja, mert ismer: amikor mosolygok rajta, nem kinevetem, nem zavart védekezés a mosolyom, nagyon is elfogadom, hogy más szemszögből nézve ez ennek tűnik. Tudja, hogy nem bánt meg az őszinteségével, mert bár meghallgatok másokat, saját értékrendet követek.

Azért töltök olyan sok időt kristálykoponyák között, mert olyasmikre jövök így rá általuk, amikről látom, mennyit segítenek saját énképem egészségesebbé tételében, és mert tudom, ez segíthet másoknak is, és amit megtalálok, megmutatom – én így kapcsolódok emberekkel, nekem ez a szocializálódás: leírom, elmesélem ezeket a folyamatokat, ehhez azonban őszinteség kell, és azt is leírom, ezzel kapcsolatban mit tanultam meg.

A kristálykoponyákkal való mély kapcsolódás egyfajta pszichológia, ugyanis a kristálykoponyák energiája, mint már korábban is írtam, olyan, mintha belenéznénk egy tükörbe. A mai világ emberei nem szeretik az ilyen tükröket. Ilyen tükrök nélkül viszont sokáig húzzuk még a karmikus körforgások igáit, bármennyire is hangoztatjuk, hogy elegünk van már belőle, hogy nem tetszik.

A kristálykoponyák működése az önzetlen megosztás, de adni, osztani csak abból tudunk, amink valóban van. Őszinteséget kíván meg, hogy felismerjük, mi minden van a batyunkban, amiből adakozni próbálunk. Sokszor a jó szándékkal átszűrődik az is, ami komplexusaink mellékterméke – adok, de titokban elvárom a megfelelő méltányolást, elismerést, figyelmet – ami csak akkor válik láthatóvá, amikor elkeserít a nem megfelelő siker, nem megfelelő értékelés, nem megfelelő visszhang, nem megfelelő eredmény. Emberi kapcsolataink minősége, önmagunkkal való saját kapcsolatunk nagyon sokat javulna, ha tudnánk energiákban olvasni, és mögé látnánk szavaknak, gondolatoknak, viselkedés formáknak, reakcióknak.

Az őszinteség képessége oldani tud azonosulásokat

Sokan azért nem mernek önmagukkal őszinték lenni, mert azonosulnak minősítésekkel. Ha például valaki azt gondolja a féltékenység, irigység negatív dolog, nem fogja saját magában felismerni a féltékenységet, irigységet, mert nem akar rossznak tűnni, így azonban azok romboló hatását sem tudja elkerülni, csak akkor fog feltűnni, amikor már a következmények látszódnak. Így azonban változtatni sem tud rajta, hiszen csak a  következményekkel szembesül, és sorra mehetnek tönkre kapcsolatai. Ha valaki rossznak tartja a kapzsiságot, nem fogja saját magában felismerni, mert a „rossz” minősítése tolja magától a felismerést, csak a frusztráltságra figyel fel, hogy nincs boldogság, soha semmi nem elég.

Őszinteség önmagunkkal, és másokkal tehát nehezen megy, amíg jó-rossz kategóriákkal azonosulunk, és nem tanításokban, tanulási folyamatokban gondolkodunk.

Hogy az előbbi példával éljek, féltékenynek, irigynek kell lennem ahhoz, hogy felismerhessem, megláthassam, megtapasztalhassam milyen az, mihez vezet, és eldönthessem, hogy ezután más megéléssel fogok reagálni. A féltékenységem, irigységem tanítás számomra, nem jó, vagy rossz minőség. Nem a tanítás jó, vagy rossz – az lesz rossz, amihez vezet, ha a tanítását nem ismerem fel, nem értem és nem változtatok, és ettől a rosszul megélt okozattól tartjuk rossznak magát a tanító féltékenységet, és azt az embert, aki féltékeny, hisztis, irigy és sorolhatnánk.

A féltékenység, irigység csupán egy egészségtelen énkép tünete, és minden tünet csak jelzés, hogy valami változzon, hogy jobb lehessen, mi magunk jobban lehessünk, a világunk jobban lehessen.

A kristálykoponyás csoportban a CÉLOM energiák olvasására, felismerésekre inspirálás, amit a kristálykoponyák jelenléte, energiái erősíteni tudnak. Akinek már eddig is ment, annak menjen tisztábban, erősebben, pontosabban; akinek még nem ment, kezdjen el ráérezni, hogy aki képes energiák között olvasni, azt már nem manipulálhatják szavak, látszat, színlelés, vagy akár érzelmek, karmikus csavarok, nem rángathatják olyan mélységben át nem látott folyamatok.

Energiák olvasása tud különbséget tenni egy feloldódott, békés őszinte ember, és egy olyan ember között, aki összekeveri az őszinteséget azzal, hogy sok mindent beszél ki magából, hogy ezzel rejtse el maga elől mindazt, amit nem akar meglátni. Nem az ember szavai árulkodnak erről, hanem az energiái. Ennek megértéséről, felfedezéséről tant a kristálykoponyák által létrehozott információs mező, “kvantummező”, mely ha beleold egy ilyen tudatalatt rejtőzködő blokkba, azonnal egyfajta felszabadultság érzet élhető meg, és új információk, megélések, meglátások, érzések érkezhetnek a felszabaduló helyre. Ehhez csak el kellene engedni a koponyákkal szembeni félelmünket, ellenszenvünket és adni kellene egy lehetőséget. Mit veszíthetünk? :heart:   Legfeljebb marad minden a régiben.

A kristálykoponyák rezgése egy csodás világot tud feltárni elénk annak függvényében, mennyire tudunk őszinték lenni magunkkal. Ez a világ lépésről-lépésre mutatja, mi jelenti számunkra az akadályt békésebb, nyugodtabb, bölcsebb belső megélés elérésében, és mennyivel hatékonyabb abban változtatni, mint folyton kifelé mutogatni, külvilágban keresni „bűnösöket”.


Iratkozz fel a Spirál Fórum youtube csatornára, hogy értesülj, ha újabb videó kerül fel!

Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!