A fiatalodás temploma

A zseniket, újítólat, szenteket stb. többnyire nem érti meg saját koruk, többnyire őrülteknek tartja őket a kortárs világ. Olyan munkát végeznek, amiről csak utólag derül ki, miről is szólt, milyen változásokat tudtak hozni.

Mikor Lee Carroll huszonévvel ezelőtt el kezdte csatornázni Kryont, sokan tartották őrültnek mindazért, amit csatornázni kezdett. Ha nincs hite, hogy folytassa ennek ellenére, nincs a folyamat sem, amiben mostanra százezrek követik világszerte figyelmükkel, mert észrevették, hogy amikről beszél, amik egykor utópiának hangzottak, mostanra utolértek minket, és nem hangzik olyan őrültségnek, hiszen beleléptünk, megéljük, mindennapjainkká vált – s talán, mindaz, amikről mostanában beszél, és most hihetetlennek tűnik, ugyancsak utol fog érni minket, így segít felkészülni, együttműködni.

Lee Carroll, Kryon csatornázása közben (képet készítette: Murányi Mónika)

Kryon szerint létezett egykor egy civilizáció, Lemuria. Ezt a társadalmat a Plejádiak hozták létre egy úgy nevezett csomóponton, olyan csomópoton, amiből több is van elhelyezve szerte a Földön. Az egyik ilyen csomópont, talán az egyik jelenleg legerősebb Glastonburyben található.

Glastonbury hihetetlen energiái azért vonzanak annyi embert, mert itt 3-szor olyan erős a kristályháló, mint bárhol máshol a Földön, és a kristályháló, mely végigszalad a Föld egészén magában rezgi a „mondát”, ami az Emberekről szól: innen indul a „hősök útja”.

A hősök útja szimbolikus. Glastonbury lükteti a kezdetét egy útnak, amikor egy hős, aki képes legyőzni az akadályokat elindul, és útja végére, bármilyen, bármennyi kihívással kell szembenéznie, képes elérni mindazt, amire hivatott. Ilyen szimbolikus hős Arthur király, és a hősök szimbolikus feladata az excalibur, a kard, amit csak az tud kihúzni a kőből, akinek ez a küldetése.

Minden kultúrának megvannak a maga hősei, akiknek története évszázadokra fennmaradt, mert ezt az energiát követték. Nekünk is vannak ilyen hőseink, pl. Attila, Isten ostora.

Glastonbury energiája azonban nem egy-egy kiragadott példára utal, hanem annak metaforája, ami az Emberiség feladata itt a Földön. Az igazi „Arthur király” ugyanis maga AZ EMBERI LÉNY, azaz MI MIND, a kő a sötétség, az excalibur, a kard, pedig a dualizmus, a lineáris, múltbéli működés, amit meg kell szüntetnie az Emberi lénynek a Földön – és ehhez hősöknek kell útra kelniük kihívásokkal telített kalandos úton.

Térjünk vissza Lemuriához.

Dr. Todd

Lemuriában létezett egy templom. A Fiatalodás temploma. Ebben a templomban olyan szertartásokat végeztek, melyeknek köszönhetően a fizikai test képes volt regenerálódni, hogy ugyanabban a fizikai testben tovább lehessen dolgozni egy-egy küldetésen, így a Lemuriában élők sokkal hosszabb időtartamúak voltak, mint mi, jelenkori emberek. A szertartások különböző tobozmirigy tónusok énekléséből álltak, és a szertartásokat mindig ugyanaz vezette, aki erre az időszakra (jelen korunkba) emberként inkarnálódott és „véletlenül” egy kis orvos zseninek született, és DNS és őssejtkutatással foglalkozik, és mostanra számtalan felfedezésének gyakorlati alkalmazására kapott szabadalmat az USA-ban.

Egyik felfedezése, hogy mindenkiben vannak olyan sejtek, melyek születésünkkor elalszanak. Ezek a sejtek egészséges állapotban alszanak bennünk, és sokkal hatékonyabbak, mint a köldökzsinórban lévő őssejtek, melyek csak bizonyos sejtekkel, szövetekkel képesek együttműködni, míg a felébresztett sejtek bármilyen „meghibásodott” sejtet képesek emlékeztetni az egészséges működésre, ráadásul órákon belül.

A sejteket – szintén az ő csoportjának találmányával -, egy speciális lézerrel ébresztik fel és juttatják el a megfelelő helyre – és őrültség ide vagy oda, csodák csodájára az eredmények magukért beszélnek: agyvérzést szenvedett betegek, akik évek óta lebénulva, tolókocsiban ülnek, a kezeléseket követő pár óra után újra tudják mozgatni végtagjaikat, Parkinsontól lebénult emberek pár nap után videó felvételen táncolnak az orvossal, és mindegy milyen „őrült” ez az orvos, mert azt állítja magáról, hogy Lemuriából jött, sorra kapja a szabadalmakat, mivel megcáfolhatatlan eredményeket ér el.

Ez az orvos – aki ezt nyilvánosan fel is vállalja – Kryon szerint valamikor 26.000 évvel ezelőtti inkarnációjában a Fiatalodás templomában a fiatalító szertartásokat vezette, olyan sokáig, hogy még most is képes emlékeiből visszahozni a tobozmirigy tónusokat, ezeket énekli évente egyszer a Lemuria kórus különböző csomópontoknál, a napokban Glastonburyben, hogy újra aktiválódjanak energiák, hogy beinduljon az emlékezés folyamata, amivel az Emberi Lények fel tudják idézni, miért is vannak itt a Földön.

Ez az a Glastonbury, ahol a kristálykoponyáinkkal voltunk, aminek rezgéseit kapcsoltuk a Pilishez (ami szétágazó Ley-vonalakon keresztül elviszi mindannyiónkhoz) , ez az az orvos, akivel részvételünkkel együttműködünk Magyarországi első előadása óta (2016) és így részt vettünk az azóta bekövetkezett csomópont aktiválásokon, amik érdekes módon pont mind Európában voltak; ez az az orvos, akinek a tobozmirigy tónusai hatására én magam a kristálykoponyák felé kezdtem fordulni 2016-ban, és elindultam egy úton, melyen meggyőződésemmé vált, hogy a kristálykoponyák segíteni fognak a magyaroknak abban, ami az ő küldetésük, ami ma még sokaknak hangozhat őrültségnek, mert az elején vagyunk, és az elején minden, ami más, ami új, ami megfoghatatlan, az őrültségnek hangozhat, én azonban hiszek benne, beszélek róla újra és újra, mert az én dolgom nem az, hogy bizonyítsak bármit is, hanem csak annyi, hogy meséljek mindarról, ami hozzám érkezik, az útnak induló hősök pedig mind, mi vagyunk

/Jelenleg is Angliában vagyok, amint megjövök, folytatom írásaimat/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!