11:11:11 után…

Nagyon jó élmény volt a találkozó. Jó volt látni együtt azonos érdeklődésű, mégis teljesen mással foglalkozó embereket.Jó volt látni, ahogy az emberek arca kisimul, és érdeklődés, mosoly derül fel rajta.

Vasárnap lezajlott a kristálykoponya találkozónk, ahol megpróbáltuk összehangolni a kristálykoponyák kvantummezejét fényeffektekkel, és csodás hangokkal.Igyekeztem úgy felépíteni az energetikai mezőket, hogy azzal a lehető legjobban tudjunk kapcsolódni a 11:11:11-es kapuhoz, mely az év egyik legfontosabb kapuja, elé és mögé sorakoztatva felvezető kapukat, és lecsengést segítő kapukat november hónapban.

Gyönyörű kristálykoponyák gyűltek össze a találkozó alkalmával, tibeti hangtálak, gong és más hang-szerek méltó társaságában, villogó fények táncával. Olyan mély csend jelent meg időről-időre, amit ritkán él meg az ember.

A nemzetközileg ismert kristálykoponya kutató Joshua Shapiro külön üzenetet küldött a csoportunknak, amelyből hadd idézzek:

” (…) Amikor ellátogattam az országotokba 2007-ben, és 2008-ban, éreztem milyen különleges, szent energia van jelen nálatok, és bennetek. Amikor 2007-ben Kristálykoponya Konferenciát szerveztünk (amiről írtam az Édesvíz által kiadott könyvemben), bámulatos volt mennyien eljöttetek. (…) A magyar emberek szent energiát tartanak fent világunk számára, mely kétséget kizárva terjed, mikor kristálykoponyákkal dolgoztok együtt.”

Kapcsolódott velünk távból Susan Kitts, kristálykoponya csatornázó is, aki személyes üzenettel segítette a találkozónkat:

11:11 lehetőséget ad Nektek, hogy elgondolkodjatok, és mélyen betekintsetek minden szempontból önmagatokba, és az életetekbe.

Gondoljátok át, hogy bármi, amit cselekedtek, hogyan hat rátok, és azokra, akik körülöttetek vannak, beleértve az állatok birodalmát, a növények életét, és az Anya Földet minden tekintetben értve.

Emlékezzetek mindarra, ami korábban történt, s hogy ez milyen érzelmeket, cselekedeteket váltott ki belőletek. Ez a Portál segít nektek, hogy belépjetek az Ürességbe, hogy körbevegyen Benneteket mindaz, ami már elmúlt, és manifesztálódhasson az, ami ezután szeretnétek lenni.

Ez a Portál a béke, és a szeretet kapuja. Van egy dal, amit az Őrzőnk szeret. Egy galambról szól, mely köröz a világban, és szárnyaival megérinti a Föld minden zeg-zugát. Üljetek lecsendesedve, és engedjétek meg, hogy ez a gyönyörű fehér békegalamb körözni kezdjen a csoportotok felett, szárnyaival megérintve mindannyiótokat, és elhozza Nektek a békét, amire vágytok ebben az életben.

Támogassátok egymást, és legyetek tudatában, hogy az Univerzum tudja, milyen kihívásokon, próbatételeken kellett sokatoknak keresztülmennie az elmúlt pár évben, és annak is legyetek tudatában, hogy most, amikor sokan visszaemlékeztek az áldozatokra, amit oly sokan meghoztak szeretteikért, hogy békében élhessenek az Univerzumban, az bátoríthat Benneteket arra, hogy keressétek magatokban a békét, hogy békében lehessetek Lelketekkel, hogy segíthessétek a béke terjesztését mindazok felé, akikkel találkoztok utatok során.

Amikor ma elmentek innen, távozzatok nyitott szívvel. Köszönjük, hogy meghallgattátok szavainkat. A kristálykoponyák áldása kísérjen Benneteket!”

Hadd osszam meg a találkozó utáni, csoportunkhoz intézett szavaimat itt is:

 

Iratkozz fel a Spirál Fórum youtube csatornára, hogy értesülj, ha újabb videó kerül fel!


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!