Üzenet Fényküldötteknek

Sokan szenvedtek attól, hogy többnek érzitek magatokat, mint amit az asztalra le tudtok tenni. Folytonos kudarcnak érzitek a próbálkozásaitokat, és belső haraggal, elfojtásokkal mérgezitek magatokat. Mindez a dualizmusba olvadásotok miatt van.

Végtelen Önmagatokkal beléptetek a dualizmus világába, hogy részt vegyetek egy kísérletben. Ezért az Univerzum részéről végtelen szeretet övez Benneteket. Hadd meséljek egy folyamatról!

A dualizmus lényege, hogy minden két pólusú.

Az elfogadás nem önigazolás kell legyen, az elfogadás nem igazságtétel kell legyen, az elfogadás egyszerűen elismerése egy Magasabb Erőnek, mely önmagatokban ugyanúgy jelen van, mint mindenhol máshol rajtatok kívül. Hatalmasak vagytok, de bármit belehelyeztek a dualizmusba, azon nyomban kétpólusú lesz. A 10 méteres magasság tíz méteres mélység is lesz. Az 1 km-es magasság 1km-es mélység is lesz. A jóság vonzza a gonoszságról szóló tanításokat is, és sorolhatnánk a duális párokat.

Nem hagyhatja az Univerzum, hogy végtelen fényetekkel végtelen sötétséget hozzatok létre pusztán a dualizmus törvényeinek működése miatt. Úgy védi a Földet a hatalmas fényetekkel párban bevonzott hatalmas sötétségtől, hogy visszavesz fényetekből mindaddig,  míg nem látjátok át tudatosan a dualizmus törvényeit, az elme működését, és csak akkor enged újra hozzáférni teljes fényetekhez, ha felül tudtok kerekedni a dualista elme működésén – mert ez a kísérlet lényege, amiért beléptetek oda! Vállaltátok!

A Föld miatt vagytok itt, nem önmagatok miatt. Nektek nincs rá szükségetek! A Föld változásaiba való bekapcsolódás a cél. A cél a Földön kialakítani a dualizmusnál magasabb tudatossággal működtetett létformát. A Föld változásait csakis úgy tudjátok segíteni, ha megértitek a dualizmus törvényeit, beleolvadtok, majd “felemelkedtek” belőle, és ezzel együtt átrendezitek az egész Föld működésének elvét. Akkor kaphatjátok vissza teljes spektrumotokat, ha azt nem a dualizmus elvével működtetitek, mert minden 100km-es magasságban benne fog újra rejleni a 100km-es mélység is.

A ti feladatotok nagyobb, mint gondolnátok: azért vagytok itt, hogy átírjátok az  emberi elme dualista működését, mert csak úgy tud eltűnni a sötétség, a pusztítás, ha megszűnik a fény-sötétség párosítás lételemének törvénye. Ezt pedig elsőként önmagatokon belül, saját működésetek megváltoztatásával kell megteremtenetek, elérnetek, megvalósítanotok: ez a kísérlet lényege, melyre vállalkoztatok. Belőletek nőhet ki egy új működésforma a Földön!

Vissza kellett fogni az erőtöket, mert össze-vissza csapkodtatok vele. Nem bűntudattal kell erre reagálnotok, hanem azzal, hogy mostantól el kezdetek másént működni, hogy visszakaphassátok erőtöket, nagyságotokat! Előre nézzetek!

A fenti üzenet kristálykoponyákkal végzett meditációban érkezett. Az üzenetet újabb üzenetek kísérték:

Azokhoz szólok, akik Fényküldöttek, és bárki, aki érdeklődni kezd a kristálykoponyák iránt, Fényküldött -mindegy mi a foglalkozása, mi a végzettsége. A Fényküldöttek tudat alatt emlékeznek arra, mire valók a kristálykoponyák, és ez egyre erősebben fog tudatos szintre feljönni náluk – csak idő kérdése, csak küldetés kérdése, hogy mikor. Senki sem kevesebb, akit mindez nem érdekel, aki nem fordul a kristálykoponyák felé, hiszen az is csak egy út, aminek lehet nincs még itt az ütemezése, és lehet más útvonalon is haladni ugyanarra, amerre velük haladni lehet.

A Földön lévő kristálykoponyák ébredései a Ti ébredéseitek. Az önmagatokhoz vezető utat segítik, de az út Bennetek van, a lényeg Ti vagytok, ők csak rávilágítanak erre: erősítik az utat, mely visszavezet elveszített Önmagatokhoz.

A Kristálykoponya Intelligencia (a 12 koponya együttese) olyan fénykódokat tartalmaz, amik újraébreszthetik a bennetek kihunyt fényeket. A fénykódokhoz való újra hozzáférésnek azonban ára van: máshogy kell működnötök!

A kristálykoponyák által képviselt fénykódok elérhetővé váltak, de nem vagytok rájuk befogadóak, míg megtagadjátok önmagatoktól pusztító bűntudat miatt, ami a fent leírt védelmi rendszer félreértelmezésére való reakció részetekről.

Sokan kérték, hogy elveszítsék egykori képességeiket, mert féltek, mit okozhat az ellentétes pólus megjelenése, mely törvényszerű a Föld dualizmusában. Feladtátok egykori Önmagatokat a Föld védelméért, de ugyanezért most vissza kell szereznetek nagyságotokat, mert elharapódzott a tudatlanság, ami a lemondásokkal járt. Már nem védelem egykori önzetlenségetek, már gátja a fejlődésnek!

Ha érdekelnek további kristálykoponya üzenetek, csatlakozz Facebook csoportunkhoz: csatlakozás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!