Útban 2018 felé

Az előző bejegyzésemet folytatva, az olyan egészen alapvető minőségek, mint elfogadás, megértés, alázat, hála stb. rezgései olyan zseniális felismerésekhez vezethetnek bennünket, amiket kamatoztathatunk akár munkánk során, akár kapcsolataink megélésében, rendezésében, akár a tudatosodási folyamataink, belső békénk segítésében.

A titok felfedezésével (lsd. előző írás, klikk) ugyanarra tartunk, de nem ugyanazon állomások érintésével haladunk. Nem lesz mindannyiunkból azonnal Nikola Tesla, mert nincs rá szükség. A felismeréseink lényege, hogy kihozzanak minket olyan börtönünkké vált falak közül, amiknek építőelemei nem ugyanolyan mennyiségű, minőségű elemekből épültek, így lebontásuk sem ugyanolyan sorrendben történik mindannyiunknál. A küldetésünk, feladataink pedig igazodnak ezekhez a munkálatainkhoz.

A reggeli üzeneteket folytatva, egy további hétköznapi dolog is felvillant egy más megvilágításban, ez pedig a vízfogyasztás.

A vízfogyasztás és a tudatosság

A víz szerepét sokan ismerjük dr. Emoto professzor munkásságának köszönhetően, de odafigyelünk rá napi szinten? Tudomásunk van róla, elfogadtuk, hogy a víz közvetítő szereppel bír, és információ tárolására, átadására képes. Azt is tudjuk, hogy a vízre hatással vannak hangok, gondolatok, érzelmek, és testünk 60-70%-a víz, vagyis sejtállományunk, testünk rezgése, ergó egészségi állapotunk, erőnlétünk nagyban függ attól, milyen impulzusokat kap a bennünk lévő víz.

Pl. Ha nem változunk, és ugyanúgy látunk dolgokat, és az újra és újra zavar minket, bosszankodunk, mérgesek vagyunk, akkor függetlenül attól, hogy igazunk van-e vagy sem, testünkre, sejtjeinkre újra és újra romboló hatásal vagyunk, és a bennünk lévő víz tartogatja ezt a rezgést. Ezért a mai üzenet része az, hogy igyunk több vizet! Mossuk ki a bennünk felgyülemlő rezgéseket, és a folyamatot erősítsük önmagunk tudatos megfigyelésével, hogy ne ugyanazzal (nehezteléssel, haraggal, kétségekkel stb.) programozzuk újra  a sejtjeinket!

A vízfogyasztás belső megfigyelésekkel párosítva (milyen új gondolatokkal, érzésekkel töltjük fel magunkat) segítheti a tudatos fejlődésünket. Ha rossz passzban vagyunk, igyunk több vizet, hadd mosson át minket, ne tároljuk a rosszkedv rezgéseit a sejtjeinkben! A folyadékbevitel ne alkohol, üdítő, tea stb. legyen ilyen célból, hanem tiszta víz.

Alapvető dolog, bármelyikőnknek elérhető, mégsem jut eszünkbe napi szinten, hogy ez milyen fontos, és milyen nagy segítség lehet, mert túl evidens, túl egyszerű.

Várható konfliktusok

Nagyon érdekes energiák érkeznek a Földre. Már a 2018-as évet vetítik előre. A régi működésünkkel jócskán befűthet nekünk, az apró parazsakból könnyen lobbant tüzet belső, és külső konfliktusokhoz, félreértésekhez. Mind ez most normális (értem ezen, hogy megfigyelhető jócskán magunkban, másokban), ezért is érdemes több vizet inni, és minél hamarabb kikecmeregni borús, ködös, lehangolt, veszekedős, haragos, kétségbeesett, kilátástalannak tűnő és hasonló helyzetekből, amik visszahúznak, blokkolnak, gátolnak minket a haladásban, és inkább arra koncentrálni, mi mindent tudunk lezárni, helyrerakni még novemberben.

Amit lehet beszéljük meg, oldjuk meg, rendezzük el! Nem görcsös akarással, pusztán térképezzük fel, mit halogattunk egész évben, hónapok, hetek, vagy napok óta, pedig nyomaszt, és szükséges lett volna megoldani, milyen döntéseink lebegnek körülöttünk jó ideje, de nem akartunk velük foglalkozni. És figyeljünk oda a kommunikációra! December 2-án retrográdba vágja magát a Merkúr, még nehezebb lesz lépni, még nehezebb lesz kommunikálni. Marad az esetleg kényelmetlen kompromisszumok elviselése.

Vágtat közben felénk a karácsony! Jó kis bosszús időszak lehet ez a retrográd Merkur jegyében, amikor várhatóan még inkább késhetnek csomagok, problémák adódhatnak műszaki berendezésekkel, nehézkesebb lehet az utazás, nehezebb lesz a kommunikáció, ami mind része a karácsonynak, és ha feszültebbek vagyunk, mert rohanni kellene, de nem haladunk, nehezebb békés ünnepeket megélni, egymásra érdemben odafigyelni. Ám ha ennek tudatában vagyunk, és előkapjuk a tudatosságunkat, megértésünket, elfogadásunkat, akkor áthidalhatóak a bosszúságok és tanulás, tanulság lehet belőlük – akár együtt :heart:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!