Újhold részleges napfogyatkozással

Az én együttérzésem önmagában sokat nem jelent, ezért inkább írásaimmal szeretném kifejezni, mennyire együttérzek mindenkivel, aki felvállalja a tudatosság útvonalát, ugyanis olyan működésformát hoz, melyet kivet magából a társadalom jelenlegi működése, és nehéz így helytállni annak részeként. Nehezebb, mint magát a tudatos létformát önmagunk számára felvállalni. Egy ideig!

S bár az én biztatásom megint csak sokat nem jelent, mégis biztatok mindenkit minden írásommal, hogy haladjon a tudatosság útvonalán, mert a tudatosság folyamata felerősíti a megérzéseket, és egy idő után az Ember már nem foglalkozik kizárólagosan azzal, mi lenne logikus, mi lenne értelmes, mi lenne társadalmilag elfogadott, mert érzi, hogyan fojtogatja minden megkötés, fal – ébredezni kezd – a tudatosság folyamata ugyanis rámutat, hogy a mostani létforma, amit biztonságnak, igazságnak vélnek az Emberek, csupán megkötések, falak tömkelege.

A számtalan gondolat, ami hozzám érkezik, mind biztatni próbálja azokat, akik nem biztosak magukban, merre haladjanak tovább, és helyesen érdektelen azoknak, akik magabiztosan lépkednek.

Sokáig kerestem biztató, FELEMELŐ szót saját kínlódásaimban én magam is, de embereken keresztül valami más érkezett: érdekek. Az emberi síkon többnyire érdekek mozognak, és csak idő kérdése, hogy ez kiderüljön. Ha megegyezik érdekeink iránya, minden csodásnak tűnik, és csak akkor kezd el elhomályosodni ez a csoda, mikor kiderül: ez is csak érdekekről, karmikus folyamatokról szólt. Ilyenkor segít a tudatosság: ezt is megtanultam! ENNEK megtanulása a csoda, és nem az, ami EHHEZ a csodához (tanuláshoz) vezetett.

Magamban mindig is sok felemelő szó volt, de kívülről annyiszor támadták, hogy nem mertem felvállalni őket, még magam számára sem. TUDOM, hogy többen is olvasnak, akik ugyanígy működnek. A kristálykoponyák erősítőként érkeztek az életembe. Segítettek rávilágítani, mit tartsak meg, és mit engedjek el; mire figyeljek oda azért, hogy befogadjam, és mire azért, hogy elforduljak annak irányától, minősítésétől és ez a folyamat tart minden pillanatban azóta is.

A kristálykoponyák nem ember tulajdonságúak, nem minősítenek, nem preferálnak senkit, csak vannak. Bárki számára ugyanúgy erősítők, és/de mindenki számára azt erősítik, amire neki, magának van szüksége.

Holnap Újholdhoz érkezünk, mely ez alkalommal részleges napfogyatkozással fonódik össze. Az elmúlt pár hét sokakat vezetett át a Fátyol túloldalára. Az Univerzum minden törvényének elismerése és tiszteletben tartása mellett, hadd fejezzem ki őszinte részvétem mindenkinek, akit ezzel veszteség ért. Mindig azoknak a nehezebb, akik itt maradnak  :heart:

Kívánom mindenki találjon újabb válaszokat meghozó rezgésekre az újabb fordulóponttal, aminek csodáját a napokban átélhetjük. Aki ráér, meditáljon/kapcsolódjon holnap az Újholddal és részleges napfogyatkozással kiteljesedő rezgésekhez tudatosan!

2 thoughts on “Újhold részleges napfogyatkozással

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!