Új magok

A következő gondolatsor augusztus 12-ei, de csak most van  időm itt is közzétenni. Egyre többen néznek be a kristálykoponya Facebook csoportunkba, evidens, hogy egyre többféle gondolat, meglátás, útvonal érkezik, keveredik, így a csoporton belül lehetőség van egymásra, új gondolatokra, új utakra rátalálni – s közben saját gondolatokat, felismeréseket, útvonalakat finomítani, bővíteni, vagy megerősíteni. Mindezt öröm nézni

Bár nyitott vagyok bármire megfigyelés szintjén – én magam az egyre több lehetőség közepette is maradok saját kaptafámnál, amihez hosszú útkeresés után jutottam el – mert bármit fedezek fel a kristálykoponyák által, bármihez is villantanak kapcsolódást, engem továbbra is egyetlen dolog érdekel: maga a kristálykoponyák fürkészése. Ez tölt el igazi boldogsággal: felfedezni, mi mindenben tud nekünk, Embereknek ez a vonal segíteni.

A kristálykoponyák elsődleges tanítása pedig egy olyan működésforma, hozzáállás, látásmód elsajátítása, mely alapot igyekszik teremteni olyan információk befogadásához, amikre szükségünk van. Ez pedig személyenként lehet más, és más – ha végül ugyanarra is vezet maga az út. Mintha azt mondanám, hogy más-más módon gondolkodhatunk az esőről. Van, aki védekezni próbál az esővel szemben, ezen belül is van, aki az esőkabátra esküszik, van, aki az esernyőre, van, aki szívesebben áll ki az esőre és élvezi azt, és olyan is van, aki befogja az esővizet, hogy újrahasznosítsa stb. – a kristálykoponyák ezt a döntést szabadon meghagyják nekünk: ők a közös pontra fókuszálnak, magára az Esőre, ami mindenkihez elérkezik, mindegy hogyan áll hozzá – a hozzáállás függvényében azonban más, és más oldala villanhat fel az Esőnek.

A mostani kapuk sok mindent megmozdítanak – ez így természetes egy dualizmusra épülő világban. Ha a fényes erősödhet, próbálhat erősödni a fényes ellentéte is. Próbálhat. Mi jár sikerrel, mi nem, az azonban rajtunk múlik. Rajtunk múlik, minek adunk teret, minek adunk működési területet, és saját érdekünk erre odafigyelni, mert az fogja mozgatni életünket.

Mai üzenet:
Ez az időszak felelősségvállalásra tanít. Felelősek vagyunk azért, milyen energiákat, érzelmeket, gondolatokat engedünk be saját életünkbe, mert ki mint vet, úgy arat. Egy hatalmas aratáson vagyunk túl. Most a vetés válik igazán fontossá. Meg kell tanulnunk másként, mást veteményezni, ha most mást szeretnénk learatni


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!