Új fény

Kis pihenő után, szemezgessünk tovább Kryon 2017-es csatornázásaiban, hogyan is rakosgatja számunkra össze a puzzle darabkákat, amik a jövőnk képét mutatják.  Nincs is jobb időzítés, mint a tízmilliószoros nap arra, hogy az Új Fényről halljunk/olvassunk. A következő fordítás a májusi Tel-Avivi Kryon találkozó utolsó csatornázásának egy részlete. Íme:

Kryon csatornázás, Tel-Aviv, 2017. május 14.

Lee Carroll, Tel-Aviv

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól. (…) Olyan helyen ülök, ahol hallanotok kell mindezt, hogy a szív megnyugodhasson. Tudom, hogy tényleg van egy terv, az Új Fény. Mi az? A Fény metafora. A Fény és a Sötétség egy-egy metafora a bolygón lévő különféle tudatosság szintekre. Ezt nem kell magyaráznom az Embereknek. Az idők folyamán láttátok a Sötétség és a Fény legkülönfélébb fokozatait. Kedveseim, ha arra gondoltok, ami szép, ami Isteni, amikor a gyermeki ártatlanságra gondoltok, a szívetek könnyeddé válik. Ez gyönyörű fény. A szépnek, a harmóniának a magas tudatosságszintje a Fény, amiről beszélünk.

A Sötétség pusztán ennek az ellentéte. Mi történik egy sötét szobában, ha valaki gyertyát gyújt? A Sötétség távozik. A Fény volt mindig is az, aki győzedelmeskedik a Sötétség felett, ha elegendő van belőle. Ha elegendő van belőle!

A Sötétség alacsony tudatosság: rabszolgaság, halál, gyilkolás, azok, akik nem értik a szeretet alap elemét. Láttátok már mindet. Az Emberiség tudja mi a Sötétség és a Fény. Évekkel ezelőtt el kezdett felkészülni ez a bolygó a változásra. Kedveseim! Szabad választással rendelkeztek. De amikor megjelent egy Joker lap a 80-as években, és az egyik kormány megszűnt, ekkor fordultak meg a dolgok. Ekkor kezdődtek el a változások. Ekkor tettétek cselekvésképtelenné azt, ami egy Armageddonhoz (világvégéhez) vezetett volna. Ekkor kezdett el emelkedni a bolygó.

Szeretnélek emlékeztetni Benneteket arra, hogy mi történt. Amikor felkerestem a Partneremet (Lee Carrollt) 28 évvel ezelőtt, az első hír, amit átadtam neki, olyan hír volt, amit elolvashattok az első beszélgetésben, ami arról szólt, hogy nem lesz Armageddon. És mind azokban az években ezt nehéz volt elhinni, pedig pontosan így történt.

Azután el kezdtem beszélni a Mágneses szolgálatról. Az emberek persze azon tűnődtek miért jött Kryon a Mágneses szolgálattól? Azért, mert magammal hoztam azokat, akiket úgy nevezek, hogy a „mágneses rács csoport”. Ez egy lineáris elgondolás, hogy megértsétek. Egy olyan csoportról van szó, akik szó szerint megváltoztatták a mágneses rácsot. A csatornázáskor elmondtuk Nektek, hogy a mágneses észak meg fog változni. Amit láttok az iránytűn, meg fog változni, mert a mágneses pólusoknak át kell állniuk, hogy létrehozhassák azt a fizikát, mely az új tudatosság „ágya” lesz. 28 évvel ezelőtt senki sem látta az összefüggést a fizika és a tudatosság között. Akik a csatornázást hallották viccet csináltak belőle. Nem értették. Ma pedig egy egész kutatócsoport létezik aki a fizikát vizsgálja, hogy az hogyan képes hatni a tudatosságra, és a tudatosság hogyan hat a fizikára.

Nem pusztán összefüggések vannak köztük, partnerkapcsolatban vannak. Miért is ne lennének? Ti annak vagytok termékei, ami körbevesz Titeket. Elmondtuk korábban, hogy a Csillagokból jöttetek. Mindaz, amik vagytok része mindannak, ami létező, és nem elszigetelt lények vagytok, akik teljesen különállóként járkálnak a Földön. Részei vagytok a Föld kémiájának, az Univerzum fizikájának, és a bolygótoknak olyan sajátosságai vannak, ami alapján a mágneses rácsnak változnia kellett, hogy a változások, amiken keresztül fogtok menni, létrejöhessenek. így is történt, és 2002-re a rács csoport eltávozott, és az együttállásba kerülés befejeződött. Mivel mindez iránytűvel mérhető, igazolhatjátok. Ellenőrizhetitek. Változott-e a rács, vagy sem? Változott bizony! Valószínűleg gyorsabban, mint ahogy bárki számított rá. Mindez olyan dolgokat magyaráz meg, amikre az emberek a mai napig nem jöttek rá.

Emlékeztek arra az időre, amikor a cetfélék, a bálnák kivezették magukat a partra a bolygón mindenfelé? Bálnák százai, bálna családok vetődtek partra az emberek pedig visszatuszkolták őket a tengerbe, és a bálnák körbe mentek és megint visszajöttek a partra. Azért történt ez, mert a bálnák a mágnességet követve tájékozódnak. A bálnákban beépített iránytű van és a mágneses rács olyan sokat változott, hogy néhány vándorló csapat egyszerűen a partokat célozta meg, ahelyett, hogy a partok mentén úsztak volna. Feltűnt, hogy azután ez az egész abbamaradt? Már nem csinálnak ilyesmit. Azért, mert a mágneses mező nem változik tovább. A bálnák egy egész generációja tanulta újra az útvonalat, aminek új haladási irány van. Csak olyasmivel hozakodok elő, ami bizonyítja mindazt, amiről beszélek. Értetek történt! A most miatt történt. A bolygó fizikájának meg kellett változnia, hogy új tudatosság kezdődhessen el.

Beszéltünk a Mezőről. A Partnerem beszélt ma róla. (megj: Lee Carrol előadására utal). A Mező maga fizika, mely egymáshoz rendezi a harmonikus energiákat. Ezek egyike a tudatosság. Láthattatok a Mezőre fizikai magyarázatokat, kimutatásokat, de épp most mondtam el, hogy ti magatok is kapcsolatban vagytok a fizikával. Ez azt jelenti, hogy ez a fizika a szövetségesetek lesz, jobban, mint valaha.

Két dolog van. Vagyis több is van. Amikor olyan dolgok kerülnek szóba, melyek szentek, el kezdünk több mindent meglátni. Az Emberek a Földön el kezdenek sokkal inkább befogadóvá válni az új gondolatokra; arra, hogy kik ők. Kilépnek olyan régi paradigmákból, amiket tanítottak nekik, és ez végigvonul az egész Földön. Kedveseim! Ti erről nem tudtok, mert erről sehol sem készül jelentés. A szociológusok tudnak róla. A történelem fog beszélni róla. Ezek a dolgok lassan, személyenként kezdenek el változni az emberek életében.

Egy színházban ülök Izraelben, idős lelkekkel, akik azért jöttek el, hogy mindezt meghallják, akik tudják kik ők, akik hisznek az ezoterikus tanokban, melyek azt tanítják, hogy Isten Bennetek van, a tanítás maga is Bennetek van, a próféták maguk is Bennetek vannak, és minden információ arról szól, hogy a Próféták ebben a korban visszatérnek. Megtörtént! Benne vannak a rácsban. Részei a tudatosságnak. Összeállt már Bennetek a kép? A Prófétáitok visszatérése a rácsban történik meg. Ehhez mit szóltok?

Nem székben üldögélnek. A Mező részei. Hol is lehetne jobb helyük, hogy az egész emberiségnek segíteni tudjanak, és ne csak egy részének? Ez a távlatokban gondolkodás, nem igaz? És ez még nem minden!

Új Fény – olyan fény, mely még sohasem járt itt. Részletezzük kicsit: olyan fény, mely erősebb, mint valaha volt. Ha meggyújtotok egy gyufát egy sötét teremben, idős lelkek, ti vagytok a gyufák, és hatalmas fény kerekedik belőletek, ami kitölti az egész termet. Korábban, ugyanez, a régi energiákban egyetlen apró kis gyufa lett volna egy hatalmas sötét teremben. Senki észre sem vette volna. Ezen mentetek keresztül! A Fény és Sötétség egyáltalán nem volt egyensúlyban. Őszintén, ezen a bolygón a Sötétség uralkodott. Nincs mit magyaráznom ezen Nektek. Végig kínlódtátok. És most, itt van az új Fény! Még nem hiszitek el, még nem próbáltátok ki, de ez az új Fény kezd megjelenni, a fény, mely erősebb, mint valaha bármikor volt, mindegy mi történik, ha folytatjátok ezt az utat. Az erőfeszítés annyi, hogy még csak épp elkezdtétek, és nem hisztek benne. (…)

A Mágneses rács és a Mező mind rendeződik össze, hogy harmónia teremtődjön az emberi lények között, de ti tartjátok a gyufát, idős lelkek! Engeditek, hogy a kis gyufából világítótorony legyen? Vagy elbuktok a történelemmel utat engedvén annak, ami korábban működött, és annak, ami korábban sem működött? Készen álltok még többre? Van itt valami, amit még nem láttam, és mondhatjátok “Kryon, ebben nem lehet igazad”, pedig az új Fény képes önmagát megsokszorozni. Ebbe gondoljatok bele!

Gondoljatok abba bele, hogy ti vagytok a reflektor, és hirtelen kettő lesz belőle. Nem azt mondtam, hogy átkerült a reflektor egy másik emberhez. A fény fényt teremt, többen is meglátják, és hirtelen a terem, ahol vagytok fényesebb lesz, mint ami fényt bármikor egyedül létre tudtatok hozni. Mondhatjátok, hogy egy angyal hozta a fényt. Hogyan teremtheti meg önmagát a fény? Hogyan tud a magas tudatosság sokszorozódni? Az új fizikának köszönhetően.

Kedveseim! Szeretném, ha megértenétek, mi tudtuk, hogy ez el fog jönni! Ezért látjátok mindazt, amit láttok. A fény képes önmagát megteremteni. A fény láthatóvá tesz Benneteket, többet nem bújhattok el. Ha egyensúlyban lévő emberek vagytok, ha elegendő szeretet van a szívetekben, nem rejtegethetitek.

Először meg fogják Tőletek kérdezni: jól vagytok? Olyan mások vagytok! Nem olyanok vagytok, mint korábban. Nyugodtabbak vagytok, mint kellene lennetek. És majd azt mondjátok: Tudtam, hogy nem tudom eltitkolni, mert a fény megteremti önmagát a szemetek láttára. Az emberek meg fogják kérdezni, kik vagytok, mit csináltatok? Mit fogtok felelni? Könnyű. Mondjátok meg az igazat. “Másnak érzem magam. Máshogy viszonyulok Istenhez, és önmagamhoz. Ennek nincs köze a valláshoz. A spiritualitás személyes ügy.” Mondjátok el, hogy “Isten nagyobb, mint gondoltam, olyan békés vagyok, érzem a Mesterek szeretetét, akik itt jártak, itt vannak bennem. Már nem aggódok. Olyan dolgok megoldását tanulom, amiket korábban sohasem tudtam megoldani.” Ha ilyet mondtok egy barátnak, vagy egy szomszédnak, már nem fognak elszaladni. Akkor futnak el, ha azt mondjátok, hogy új valláshoz csatlakoztatok. Amitek van, az személyes, sajátotok. A Fény győzedelmeskedik. Ezért beszélünk minderről itt ebben a nagyszerű országban, ezen a földön, mely akkora, amekkora…(…)

Lesznek, akik előállnak olyan ötletekkel amikről még sohasem hallottatok. Még róluk sem hallottatok. Elgondolkodtok, honnan jön mindez? Miért nem volt ilyen korábban? Miért nem volt senki sem elég okos, hogy korábban rájöjjön erre? Akkor fogtok rájönni, hogy igazam volt, csak mert én előre láttam. A magasabb tudatossággal több fény érkezik és az új Fény már most is szolgál Benneteket. Hadd mondjam el Nektek, mi a katalizátor: TI. Akár hiszitek, akár nem. “Kryon én el akarom hinni! El akarom hinni!” Remek! Miért nem mutatod be? Ugyanúgy mész el innen, mint ahogy idejöttél, vagy nagyobb fénnyel? Nem fáj! Semmi szokatlan nincs benne.

Az emberek tisztelik az egyensúlyt. Lehettek egy csomó egyensúlytalanságtól szenvedő ember között, ekkor fog a ti fényetek még több fényt teremteni, és észre fognak venni Benneteket, jó értelemben véve. Ha van valaki, aki kedves, aki tudja önmagáról ki ő, aki egyensúlyban van, hogy csinálja? Szerelmes az Egy Istenbe, ami azt jelenti, szerelmes önmagába. Végre! (…) Ez Kryon üzenete.(…) és ez így van.

Angol hanganyag forrása: Kryon honlap

2 thoughts on “Új fény

  1. Névtelen

    Köszönőm,a mai napon beszéltem 3 emberrel Istenről,vallásról, szeretettről érdekes és tanulságos beszélgetés volt.Pont azt olvasom amiről Kryon beszél,véletlenek nincsenek minden adott és figyelnünk kell rá.2017 junius 09. :heart: :mail:

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!