Új energiák érkeznek

Valahol szeretjük az újat, ha az valami ismert, jó dologból újabb darab. Milyen jó a régi után egy új, jobb, modernebb autó, vagy egy fájdalmas szakítás után egy új, frissítő szerelem, vagy egy sikertelen időszak után egy új, sikeres korszak. De nem szeretjük a változást, ha az komfortzónákat sért, ha elengedéssel jár, ha olyasmit vált ki belőlünk, amit “negatívként” élünk meg, “negatívként” minősítünk. 

Akivel csak találkozok, annak beszélek arról, hogy új energiák érkeznek a Földre. Ez nem olyan érzés, mint mikor új autót kapunk, vagy új szerelem érkezik. Ez olyan érzés, mint mikor megszoktuk, hogy nagyon jól tudunk úszni hosszú távot 22 fokos vízben, és legközelebb, mikor csobbanunk, anélkül, hogy bárki szólt volna róla, 15 fokos vízben találjuk magunkat. A testünk döbbenten reagál rá, összerándulnak az izmok, nem tudunk ugyanolyan gyorsan, ugyanolyan hatékonyan haladni a vízben – pedig technikailag ugyanúgy tudunk úszni, csak más közegben kell tennünk. Ilyen, amikor új energia érkezik.

A test átmenetileg lebetegedhet, mert nem tud mit kezdeni az új rezgésekkel. Mutatja, mely csakrák működése van kevésbé egyensúlyban, mint a többi, hogy felfigyeljünk rá. Hirtelen átmeneti értékbillenés áll be bennünk, emiatt hangulatváltozásaink lehetnek, könnyen ránk telepszik egyfajta kedvtelenség, elnehezülés érzet. Lelassulunk, kevésbé lelkesedünk, a lelkesedés inkább sürgetés, akarás, az elem körei. Mivel nem sikerül ugyanúgy működnünk, kudarcnak élhetjük meg, ezért lehetünk feszültek, csalódottak. Pedig nincs velünk semmi gond, ugyanúgy tudunk úszni, csak az új közeg (rezgéstartomány) visszahat ránk, és kell egy kis idő, míg hozzászokunk.

Ha így állunk hozzá, és nem ijedtséggel, akarással, harccal, vagy épp elzárkózással, akkor gyorsabban hozzászokunk az új közeghez, és az előnyeit is megismerhetjük. Ha bekebeleznek a kiváltódó érzések, érzetek, akkor azok közege még nehezebbé teszi az elfogadást, az aklimatizálódást. Pedig most aklimatizálódnunk kell valamihez, amiből egyre több lesz abban a légkörben, amiben élnünk kell. Ez az új energia, rezgés, energetikai légkör pedig ha elsőre kellemetlen is tud lenni, globálisan véve segít nekünk: elnehezíti mindazt bennünk, és körülöttünk, amire már nincs szükségünk. Nekünk csak engedni, elengedni kell!

Az újat nem jóként, vagy rosszként, hanem egyszerűen másként kell értelmeznünk. Más hozzáállást, rálátást, gondolkodásmódot segít kialakítani bennünk, más értékrendszerhez visz közelebb – és normális, ha az átmeneti időszak összezavar valakit. Ez pusztán spontán visszahatása az új energetikai közegnek, ahogy a víz hőfoka hatással van a belekerülő test hőfokára, ugyanúgy van hatással az új rezgés a mi tudatosságunkra, rezgésszintünkre és csak addig kellemetlen, míg az első “érintkezés” meglepetése elönt minket. Ha viszont tudatában vagyunk, hogy milyen folyamatok járnak ezzel együtt, a kellemetlen meglepetést felváltja a megfigyelés, várakozás, türelem, együttműködés és átadás.

A napokban saját magamon is éreztem ennek hatását. Átmenetileg elborított a fizikai fáradtság, lebetegedtem, és nem harcoltam, nem akartam bizonygatni, átadtam neki magam. Több vizet ittam, többet feküdtem, aludtam, és szép lassan kezdett visszatérni belém az erő, a megszokott optimizmusom, a furcsa gondolatok, amik helyretesznek dolgokat bennem, és körülöttem. Csak átmenetileg borult fel a megszokott működésem, és ahogy kezdtem hozzászokni, újra visszaállt, és most már  – visszatérve az előző példához – mindegy, hogy 22 fokos, vagy 15 fokos vízbe huppanok bele, ugyanolyan hatékonysággal megy az úszás.

Az új energiák bővítik a létezésformánk energetikai tartományát. Felkészítenek minket valamire, amiről fogalmunk sincs előre, és nem is kell legyen, mert csak lefoglalná az elménket, nehezítené a folyamatot. Azt viszont jogunk van tudni, hogy hogyan hathatnak ránk ezek a folyamatok, hogy könnyebben megtanuljunk velük együtt létezni. 2018 már ebben az új energiában fog ránk köszönteni. Ezért lesz, akinek különlegesen nehéz lesz, mert a régit hiányolja, a víz hőfoka miatt reklamál, ahelyett, hogy úszna tovább, hiszen ennyi lenne a dolga, és lesz, aki gyorsabban meg tud barátkozni a közegével, elfogadja, és újfajta úszásmódokra talál, amivel még gyorsabban tud haladni, mint azt korábban tette.

One thought on “Új energiák érkeznek

  1. Kristán Katalin

    Nagyon csodás élmény belemerülni a csillagkapu energiájába, ami lazán és könnyedén átsegíti az embert az áttranszformáláson… pláne ha a Plejádiak, a Sziriusziak, a felemelkedett mesterek , az angyalok is segítenek. Fantasztikus volt a fénykupola meditáció, ahol a Zen mesterek magas rezgésű energiát adagoltak, hogy erősítsék az inspirációt. Aki nem tesz azért, hogy emelje a rezgését, annak bizony kellemetlen dolgokkal kell szembe néznie. Csak panaszkodik, de nem tesz semmit. Köszi, hogy felhívod a figyelmünket ezekre a dolgokra, jó olvasni az írásaidat :heart: :heart: :heart:

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!