Tudatalatti blokkok

A kvantummező nem egy elképzelt fix energiaforgatag, hanem egy változó, feltérképező, tanító mező. Emiatt működik mindenkinél máshogy. Hadd meséljek el egy tapasztalást!

Kvantummező tapasztalás

Ma gyakoroltam valakivel, és érdekes dolog történt. A kvantummező egyszercsak nekiütközött egy “falnak”. Figyeltem mi történik. Hiába erőlködtem, egyszerűen nem ment tovább, és csak elsötétült minden, mint amikor lehúzzák a függönyt, mert vége van az előadásnak. Ekkor figyelni kezdtem mi történik.

Gondolatok érkeztek:

“Ez egy olyan fal, ami a szabad akaratot tiszteletben kell tartsa. Eddig ez a fal tudatalattiba volt “beágyazva”, ezért szabad akaratnak az minősült, amikor létrehozta az, akinél működik. Most, hogy a kvantummező megmutatta, újabb döntés születhet arról, lebomoljon-e, vagy maradjon. Ha úgy is dönt az érintett személy, hogy lebontható, nem bomlik le rögtön egészében, csak fokozatosan, tapasztalásokkal tesztelve az egyént, valóban akarja-e, vagy visszablokkolja inkább.”

Miről szól ez a fal?

” Ezt a falat előző életbeli tapasztalatok miatt hozta létre az érintett személy, és jelen életébe már úgy született le, hogy ezzel védekezik. Számtalan életében voltak olyan képességek, olyan tudás a birtokában, amiért megkínozták, kivégezték, szenvedésnek tették ki, hogy megkaphassák azt tőle – ami sokszor átadhatatlan volt – és ezektől tartva jelen életében ez a fal blokkolja egy bizonyos rezgéstartománynál magasabb rezgéseket.

Ez azt jelenti, hogy ugyan éhezi a tudást, ami természetes része volt valamikor, de megvonja magát tőle azzal, hogy minden elkezdett odavezető utat abbahagy egy bizonyos szint után, és új felé fordul, ahol újra csak olyan dolgok mozdulhatnak meg, amitől még biztonságban érzi magát. Ezért egyre tájékozottabb, egyre több mindenről tud, de egyik dolgot sem műveli ki olyan magasságokba, amitől már jelez a “vészjelző gomb”, hogy ilyennel már megégette magát.”

Mit tegyek?

“Beszélj vele, akarja-e, hogy a kvantummező beleoldjon ebbe, ami beindíthat nála olyan folyamatokat, amiktől valamikor megijedt. Ha szabad akaratával ezt választja, akkor is csak fokozatos oldás fog beindulni, mert ezek a blokkok tanító “csomagok”, és ahogy képes ezekkel szembesülni, annak mértékében, annak tempójában, mélységében fognak tovább felszabadulni eddig lefogott rezgések”

Bátor volt az, akivel gyakoroltunk, és belefogtunk az oldásba. Hogy ez milyen megélésekkel fog járni, az ki fog derülni

Üzenet

“Számtalan ember azért nem érzékel úgy, ahogy szeretné, mert saját maga kérte valamikor, hogy így legyen. Saját maga hozott létre olyan blokkokat szabad akaratával, imájával, fogadalmával, amitől úgy érezte nagyobb biztonságban lesz, könnyebb élete lesz azon tapasztalatokra alapozva, amiken akkor épp keresztülment. Később azonban kiderül, hogy ez nem így van, és ha nem tudatos munkával halad előre, nem tűnik fel mi a kulcs a zárba, hogy az kinyíljon.

Türelem, elfogadás és tudatosságszint (rezgésszint) emelkedése szükséges ezeknek a blokkoknak a felülírásához, amihez segíthet elindulni egy másik személy, de az út nagy részét annak kell megtennie, aki magát a blokkot létrehozta, belső munkával. A folyamat nem megvehető, nem átruházható, nem átvállalható. Kívülről oldása túl egyszerű lenne, és legfőképpen elvenné azokat a lépcsőfokokat, amik a belső munkával visszaemelhetnek magasabb rezgésszintekre, ami az egészben a legszebb rész.”

One thought on “Tudatalatti blokkok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!