Tesla és a Boszniai piramisok

Újabb fordítást készítettem el mára. kis puzzle darabkák összeillesztéséhez. Aki ismer, tudja, Nikola Tesla munkásságát mennyire tisztelem, így megint vele kapcsolatos cikket fordítottam le, ami kapcsolódik a Bosznia piramisokhoz. Bár a téma ismerős már korábbi írásaimból, hadd elevenítsem fel ezzel a fordításommal, amihez mellékelem egy régebbi felvételemet, ahol Osmanagic prof. tart előadást Sri Lankán, Colomboban, a kiegészítő Orvostudományok Egyetemének konferenciáján, ahova egy közös csoporttal mentünk együtt 2013 novemberében, és feliratoztam belőle egy idevágó részletet. 

A cikk hangvitele szkeptikus, néhol ironikus, mégis olyan dolgokat vet fel, amin érdemes elgondolkodni.

Az ‘ősi piramisok’ felfedezése kulcs ahhoz, Nikola Tesla hogyan kommunikált idegen lényekkel – állítja egy szakértő.

cikk kelte: 2017. március 01. - fordítás magyar nyelvre

A világ legrégebbi piramisainak „felfedezése” lehetőséget adott arra, hogy rátaláljunk egy olyan energia formára, mely ezekből az állítólagos ősi építményekből áramlik ki.

Semir Osmanagic – aki önmagát tudóssá avanzsálta – azt állítja, hogy olyan gúla alakú hegyekre bukkant Boszniában, melyek mesterségesen épített piramisok, ráadásul méretükben nagyobbak, mint az Ghízai piramisok. Ezzel szemben az elismert archeológusok szerint csupán természetes hegyekről van szó.

Osmanagic úr egy olyan hajmeresztő ötlettel is előállt, hogy rábukkant Nikola Tesla ún. álló „hullámainak torziós mezejére” a Bosznia piramisoknál, ami azt jelenti, hogy mostantól akár „kommunikálhatunk is idegen lényekkel”.Nikola Tesla szerb-amerikai feltaláló, fizikus, futurista volt, aki hozzájárult a váltó áram rendszeréhez. Ötletei az 1800-as évek végére értek kísérleti szintre, és kidolgozta a Földből áramló energia „álló hullámainak” elméletét, ami azt jelentette, hogy az elektromos áram mindenféle vezeték nélkül továbbítható hosszú távolságokba is. Osmanagic úr azt állítja, hogy az állítólagosan felfedezett piramisok egyikének, melynek a Nap piramis nevet adta, kora 34.000 év, és ennek felfedezése megváltoztatja bolygónk eddig ismert történelmét. és ez a felfedezés bolygóközi kommunikációhoz vezethet.

„Az a tény, hogy rátaláltunk Tesla álló hullámaira a Bosznia Nap piramis tetején – melyekről azt tartják, hogy gyorsabbak a fény sebességénél, és nem veszítenek erejükből a kozmikus testeken való áthaladás során sem – bizonyítja a létezését valami olyasminek, ami egyfajta kozmikus háló, vagy kozmikus internet, mely lehetővé teszi az azonnali bolygóközi kommunikációt az egész Univerzumban.

A Visoko-i Napi piramis tetején rögzítésre került energetikai jelenség átértelmezi a piramisokról korábban alkotott konvencionális, dogmatikus definícióinkat. A piramisok energia termelők, melyek információt küldenek és vesznek a Napon keresztül”.

Tesla kidolgozta az álló hullámok elméletét, melyek gyorsabban haladnak, mint a fény, ami azt jelenti, hogy „képesek más kozmikus testeken átjutni energiaveszteség nélkül.”

Osmanagic úr azt állítja, hogy a Bosznia Nap piramis tetején a régészek az ásatások során kvarc kristályokra bukkantak. Ilyen kristály a földalatti alagútban is található. Ez a kristály képes energiát felvenni és azt felerősíteni.

(…) Osmanagic úr azt állítja, hogy 7 szintű alagútrendszer van a piramisban és ez erősíti fel az energiát. Osmanagic támogatja az ősi idegen lények elméletét, mely szerint fejlett lények jöttek el a Földre több ezer évvel ezelőtt és ők segítettek felépíteni a piramisokat.

Azt is elmondta, hogy „Az élet annak köszönhető, hogy beavatkozás történt a Földi létbe, és a Földön lévő fajok megváltoznak hosszú távon tapasztalatszerzéseken keresztül, ahol az evolúció kisebb szerepet játszik, és a homo sapiens genetikus mérnöki munka eredménye; és természetesen jelen civilizációnk nem az első itt a Földön, és nem is a legfejlettebb civilizáció.”

A Bostoni Egyetem régészeti professzora, Curtis Runnels egyiket volt azoknak, akik megpróbálták megcáfolni a Bosznia piramisokkal kapcsolatos állításokat. Azt mondta: „A korai, történelem előtti kultúrák, beleértve a neolitikus kor földműveseit (ami 9000 évvel ezelőtti időszak) és a Kőkorszak előtti vadászokat és gyűjtögetőket, nem rendelkeztek olyan nagy populációkkal, vagy olyan szociális struktúrákkal, melyek megfelelő szervezettséget biztosíthattak volna ahhoz, hogy ilyen méretű piramisokat építhessenek. A piramis formák adják a legkisebb ellenállást a természeti erőknek, ezért gyakori jelenségek a természetben”.

angol nyelvű cikk forrása

saját felvétel, saját fordítássalKlikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!