Sungit

Újabb érdekes dologba futottam bele, ami felkeltette az érdeklődésemet, és kísérletezni kezdtem vele. Először csak arra figyeltem fel, hogy egészen különleges a szerkezete, majd utána olvasgattam, és még több érdekesség jött elő. A sungitról van szó.

A sungit egy ritka ásvány, melynek lelőhelye Oroszország, pontosabban Karélia. Mivel nagyon friss az élmény, legjobb, ha olyan valakitől idézek ezzel kapcsolatban, aki sokkal jobban ért hozzá. Sándor weboldalán bárki olvashat róla bőven, én csak szemezgetnék most belőle, pár dolog erejéig. (Forrás oldalon bővebben itt: A sungit oldala)

A sungit egy legalább kétmilliárd éves, szén alapú ásvány. Egyik fő különlegessége a benne lévő szén összetevő fullerénhez hasonló nanocsöves molekulaszerkezete. A fullerén – a grafit és a gyémánt mellett – a tiszta szén egyik megjelenési formája. (60db szénatom alkot 12 ötszögből és 20 hatszögből gömbformát).

Ezt a mértani formát az ember jelenleg nem képes magyarázni, és értelmezni. Arról, hogy ez a különleges anyag létezik a földön is, a tudományos világ akkor értesült, amikor egy volt szovjet tudós, az Arizonai Egyetemen karéliai sungit mintát vizsgált, és meglepetésére abban fullerént tartalmazó szénglobulákat talált. Ezután kezdődött meg más, fulleréneket tartalmazó ásványok intenzív keresése, és ekkor merültek fel kérdések földi eredetéről. Később találtak fulleréneket Kanadában, Ausztráliában, Mexikóban – és mindegyik helyen ott, ahol korábban meteor csapódott be. A tudósok véleménye az, hogy ilyen fullerének csak a kozmikus környezetben keletkezhettek, az ú. n. szén típusú csillagokban, vagy azok közvetlen környezetében.”

Jelenleg sokan dolgoznak a sungit erényeinek feltárásán. A következő területek tapasztalatait fedezték fel eddig:

– vízzel való viszony (kutak tisztítása, lágyítja a vizet, eltávolítja a klórt, lebontja a nehézfémeket és vegyszermaradványokat, helyreállítja a baktériumok éltető arányait)

– fizikai test gyógyulása (Oroszországban gyógyító szobákat építenek belőle)

– éter és lelki test gyógyulása (oldja a belső negatív rezgéseket)

– környezet megtisztítása, egészségessé tétele (vízerek, elektromágneses hatás, geopatikus hatás semlegesítése), építőipar

– segíti a meditatív állapotot, elmélyülést, védelmet ad negatív rezgésekkel szemben

– kozmetika (por alakban, kozmetikai krémekben)

  • A sungit felhasználási területeit lsd.: bővebben itt
  • sungitról bővebben: itt
  • Sungit termékek:itt

Engem az fogott meg igazán, hogy többen is jelezték, hogy jobban alszanak, ha sungit van a szobájukban – valószínűleg vízerek, vagy más negatív rezgések voltak jelen a szobában, amiket a sungit semlegesített.

Akinek felkeltette az érdeklődését, kutasson utána, és szerezzen be belőle. ;-)

One thought on “Sungit

  1. letti

    Az alvásra vonatkozó jó hatásáról egy kis kiegészítés: évek óta rosszul alszom mindenhol. Kétlem, hogy mindenhol vízerek és más negatív rezgések lettek volna, illetve, ha voltak, az belőlem származhatott. :yes: 3 napja alszom sungittal, különböző helyeken, és mindenhol működik.
    Ma magammal vittem a kis piramist a munkahelyemre. Zűrösnek igérkezett a nap, mert az asszisztensnőm megbetegedett, és egyedül kellett végigcsinálnom. Döbbenten tapasztaltam, hogy mekkora nyugalom szállt meg, egyáltalán nem izgultam amiatt, hogy tartom az időt, hogyan győzöm két ember helyett a munkát. Korábban, ha ilyen helyzetbe kerültem, egyfolytában stresszeltem, most tök nyugodt maradtam, és minden simán ment. :yahoo: Ezt is a sungit “számlájára írhatom”. Köszönet érte. :rose:

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!