A reinkarnáció elméletéhez úgy kerültem közel, hogy édesapám halála után el kezdtem mindenfélét “látni”, amit nem tudtam hova tenni, így jutottam el különféle tanfolyamokra, jógikhoz, látókhoz stb, hátha valaki tudja a választ, mégis mi történik velem. A reinkarnációs utaztatások megismerésével döbbentem rá, hogy előző életeim képeit látom, akár tetszik, akár nem.

A könyv megírása terápia volt számomra, kiírhattam magamból azokat az összefüggéseket, amelyek évek során álltak össze, mint egy puzzle, előző életek megismerésével, folyamatok felgörgetésével, szereplőik újra előkerülésével jelen életemben. Többek voltak segítségemre egy-egy élet felgöngyöléséhez, hiszen én magam nem emlékezhettem olyasmire, ami nem velem történt meg, de az ő történetük kibányászása sok mindent meg tudott magyarázni saját életemben. Nem pusztán könyvbéli szereplők ők, hanem hús-vér ismerősök, barátok, “ellenfelek”, vagy épp segítők, összegezve: társak a tanulásban, hol ilyen, hol olyan szerepben.

Az első kötet karmikus szerelmi szálakat vezet végig életről életre. A felfedezett összefüggések általánosíthatóak, ezért másoknak épp úgy hozhat megértést, mint ahogy nekem hozott…

error: Content is protected !!