A béke arany igazsága (Kryon)

Újra ráérek Kryon fordításokkal foglalkozni, és mivel Spanyolországban láttam, hogy Lee Carroll csapatával Nepálban, és Indiában járt épp, gondoltam elsőként ezekbe a felvételekbe hallgatok bele. Visszacseng a valós béke értelmezése…

Kryon Indiában, New-Delhi, 2017.szept.30.

Új-Delhi, Lee Carroll (fényképezte: Murányi Mónika)

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól. Számos csatornázás közül ez az első ezen a helyen, amit ma Indiának hívnak. Van olyan információ, amit későbbre tartogatok, olyan időpontra, amikor olyanok is lesznek velünk, akik itt élnek. Arról fog szólni ez az információ, hogy mi más itt.

A Partnerem (Lee Carroll) világszerte különleges helyekre visz el, és minden egyes helynek különleges energiája van, de néhány helynek olyan a kultúrája, ami több, mint különleges, ami egyedülálló a bolygón, ami spirituálisan kiemelkedő. Egy ilyen helyen ültök most, mely ősi, és spirituálisan kiemelkedőbb, mint amiről tudtok, mint amennyire annak tartjátok.

Amikor többen lesznek itt velünk azokból, akik itt élnek, szeretnék majd beszélni ennek a helynek az egyedülállóságáról, arról, hogy mi van itt, ami sehol máshol nincs a bolygón, és mitől olyan más, mint bármi más hely. Amikor a Partnerem elvitt Egyiptomba, beszéltünk arról, mi volt a jelentősége a régieknek, mit tanítottak; beszéltünk a szépségéről néhány olyan dolognak, amivel rendelkeztek. Amikor a Partnerem elvitt Görögországba, oly sokat beszéltünk a kezdetekről, hogy miben hittek. Itt is fogunk beszélni róla, de valamennyit visszafogok tartani belőle.

Kedveseim! Hadd éljek egy metaforával! Annak alapján, amit ma az első benyomások alapján láttatok, kérem, hogy képzeljetek el egy gömböt, egy olyan gömböt, vagy golyót, ami tiszta aranyból van. Ez szilárd arany, a legtisztább arany, amit el tudtok képzelni. Ez egy metafora, és ezt a metaforát, ezeket a puzzle darabokat úgy adom át nektek, hogy könnyedén el tudjátok képzelni.

Képzeljétek el, hogy ez a gömb olyannyira tiszta, hogy egyesek rá tudnak csatlakozni a tisztaságára. Mondjuk azt, hogy az arany tisztasága szimbolizálja a legtisztább együttérzést, legbékésebb szellemiséget, ami csak létezik. Az idők során lettek, akik képessé váltak arra, hogy érezzék a gömböt, reagálnak rá, utalnak rá. Azért tanítanak, mert a gömbön, vagy annak közelében vannak.

Mi a gömbön lakunk, amit az idők során belepett a por. Vannak, akik a por sokasodása ellenére tisztán tartják azt, ahol élnek,  így állandóan kapcsolatban lehetnek a gömbbel, ugyanis a gömb tisztasága sugárzik, mindegy mennyi por fedi be, mindegy mennyi kultúra élt ott, és mindegy minek nevezték el rajta a különböző területeket. Az aranygömb tisztasága még mindig érezhető, így vannak, akik tudatában vannak, hogy a lábuk alatt tiszta aranyból lévő gömb van.

A terület, ahol most vagytok – és nem az országról beszélek – a terület hatalmas, és alatta ott van az aranygömb. Az idők során sok minden történt, de ez nem szükségszerűen az aranyra volt gyengítő hatással, hanem annak érzékelését gyengítette. Minél több kultúra jelent meg, annál több lett a “por”, és egyre kevesebb tisztaság volt érezhető, de ennek ellenére, mindenki tudja, hogy van valamilyen szintű tisztaság a lábai alatt.

Ezen a földön, ezen a földterületen, ami ezen a gömbön helyezkedik el, ami tiszta aranyból van, vannak olyanok, akik szentek (tanítók). Valamikor szent emberek lesznek (megj.: a tanításnak megfelelően élnek), de ma tanítók. Hadd fejtsem ezt ki! Meg fogjátok érteni, mert szeretném, hogy megértsétek. Vannak olyanok, akiknek van szentek/tanítók által viselt ruhájuk, felszerelésük, így a külsejük alapján tudjátok, hogy elvileg kik ők. Vannak közöttük olyanok, akik képesek kapcsolódni az arany tisztaságához, de vannak, akik nem képesek rá. Majd találkozni fogtok olyanokkal, akiknek nincs ilyen ruházatuk, felszerelésük, vagyis fogalmatok nem lesz róla, kik ők valójában, csak megérezhetitek, mi lakozik a bensőjükben. Úgyhogy sokféle szent/tanító van, akikkel utatok során találkozni fogtok, de rátok bízom, hogy megérezzétek –  és ez jó szó rá, mert nem különbségeket kell köztük keresni, hanem meg kell érezni – a nyelvezeten (üzeneteken) keresztül, felismerve mi igazi, mi van aranyból, és mi nincs.

Ha beszéltek olyanokkal, akik még mindig kapcsolatban állnak a tisztasággal, és megkéritek őket, hogy mondják el egy szóval, mi az, amit képviselnek, rátok néznek, és valószínűleg azt fogják felelni: “béke”. Valószínűleg azt fogjátok válaszolni erre, hogy “Ez jó! Nálunk is vannak olyanok, akik spirituálisan tudatában vannak annak, hogy békét szeretnének minden ember számára, az egész föld számára”, de a szent ember azt fogja erre felelni, hogy az nem az a béke, amiről ő beszél. Ekkor megkérditek: “Hát akkor milyen béke?” Az, aki kapcsolódni képes a tiszta aranyhoz, rendelkezik bölcsességgel, és a bölcsessége meg tud nyilvánulni, így ez a férfi, vagy nő, azt fogja mondani: “A tested sejtjei között lévő béke.” Erre azt mondjátok, az nem jelent világbékét, de a szent ember erre elmondja: “Ha majd béke lesz a testedben a sejtek között, akkor lesz béke a földön.” Más szóval élve, befelé kell leginkább fordulni, és nem bármerre másfelé a bolygón. Ez egyébként olyan béke, mely friss, amit mindig is tanítottunk Nektek, a kezdetektől fogva. Kryon végre olyan helyre kerülhetett, mely a tiszta Kryon tanításokat adhatja, Ti pedig végre kezditek felismerni, egyre többen, hogy hol van jelen az Egység, az Áldás, hol van annak elismerése, hogy Isten a bensőtökben lakozik, bárkik is vagytok.

Szeretnék egy példát elmondani Nektek. Lesznek, akik összefogják kapcsolni egy érzéssel, az emberi lényekben lévő egységérzettel. Vannak köztetek, akik hallgattok (olvastok), vagy akik itt ültök a teremben olyanok, akik jártak abban a híres hindu templomban a föld másik oldalán, amit egy hindu férfi épített. Az volt a meggyőződése, hogy építenie kell egy jelentőségteljes templomot Lemuriában, MU kontinensén, ami később a Hawaii-szigetek lett, a mai Kauai apró szigetén. Itt kezdték el építeni a hindu templomot, itt tették le az alapköveket, ide akarták felépíteni, és azért ide, mert felismerte, hogy ez a hely része a bolygó ősi teremtésének, és igaza volt. Vannak köztetek olyanok, akik jártak ebben a templomban a Partneremmel, velem, és mikor legutóbb ott jártunk, a hindu férfi beszédet tartott nekünk, és körbevezetett minket az új templomban, ami már majdnem elkészült. Azok, akik vele tartottak, vele sétáltak, valami csodálatosat kezdtek el érezni. A férfiból sugárzott valami. Sugárzott belőle az öröm, a béke, mindenki a közelében akart lenni, hallgatni akarta őt. Mindenki szeretett volna a helyében lenni, ha lehetséges lett volna.

Vannak néhányan ezen a bolygón, akik hordozzák magukkal a tiszta aranyat, mert onnan jöttek, ahonnan származik. Vannak, akik rajta vannak az aranyon, vannak akik egész különleges módon vannak rajta, és vannak, akik ők maguk az arany. Amikor sétáltatok ezzel a hindu férfival, ezen a messzi helyen, amit éreztetek, innen jött (Indiából). Gyönyörű dolog, mikor el kezditek felismerni, mi az, ami itt van, amit korábban még nem éreztetek. Ne hagyjátok, hogy becsapjon Benneteket a kéreg, ami mára befedi az aranygömböt, ettől az arany még ott van. Vannak, akik érzik, meg tudják érinteni, és vannak, akik részei. Keressétek őket ezekben az időkben, együtt! Kezdjük el utunkat! És ez így van…

Eredeti angol nyelvű hanganyag forrása: Kryon honlap

3 thoughts on “A béke arany igazsága (Kryon)

  1. Kristán Katalin

    Köszönet Ági! Jó olvasni ezekről a dolgokról, amivel csak Kryonnál találkozik az ember :heart: :heart: :heart:

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!