Retrográd huza-vona

Az Univerzum úgy szép, ahogy van, amibe vagy sikerül beleolvadnunk, és akkor átjár minden szépsége, vagy a felszínén ragadunk, ahol nem lehet megérteni és szeszélyesnek tartjuk, mint az időjárást, ami hol sikereket hoz, hol kudarcokkal bombáz, és kikopik belőlünk a hála, a rálátás, a megértés, ami békétlenséget indít el bennünk, és körülöttünk, és a végén mi szórunk villámokat, mi pusztítunk.

Az Univerzum a vízhez van szokva, annak megfelelően működik. Vagy átérezzük minden cseppjét, ami felépít bennünket, és meg tudjuk élni részünkként, azt, aminek mi magunk is része vagyunk, olyannak, amilyen (ahogy működik), vagy különállónak, időhöz kötöttnek tartjuk magunkat, értetlenül tekintve egy magunk által gyártott világra és leköt, majd bemerevít minket a védekezés ennek a világnak az időjárásával szemben – amikor bőrig ázhatunk az esőtől, vagy elmoshatja mindenünket egy árvíz, vagy épp szomjasak lehetünk, elsorvadhat körülöttünk, és bennünk minden a szárazságtól.

A lineáris időben félünk az időtől, rövid távon gondolkodunk, mindent gyorsan akarunk. Elveszítjük a rugalmasságunkat. Türelmetlenek, eredményorientáltak leszünk, eltűnik a humorérzék, a játékosság amitől beleöregszünk, belebetegszünk saját időszámításunkba, saját megfelelési kényszerünkbe, saját elvárásainkba, és akkor persze hogy riasztó a halál, persze, hogy ijesztő egy koponya látványa, amiről félelmeinkben nem a tudatosságra, hanem az elmúlásra asszociálunk.


Mai üzenet:

Ne veszítsd el a játékos rugalmasságot! Ne hagyd magad félelmekkel gúzsba kötni! Te maga a víz vagy, mely végtelen elfogadással képes formát váltani, mely valamilyen halmazállapotban mindig jelen van. Ha a formához ragaszkodsz, nem a jelenléthez, nem fogod megérteni az Univerzum játékos lüktetését.

Olyan időszakot élünk, amikor legtöbben még mindig az azonos halmazállapotúakat keresik, és üzlet megvezetni másokat, hogy más halmazállapotok rosszabbak, kevesebbek, hogy beleragasszanak egyetlen formába.

Olyan időszakot élünk, amikor csapdába ejthetnek hamis ígéretek: a jég attól retteg, hogy a nap sugara felolvasztja, és mi lesz vele? Így oda húz, ahol telet ígérnek. A csermely vize attól retteg, hogy a hideg befagyasztja, mielőtt belefolyhatna egy nagyobb folyóba, és akkor mi lesz vele? Így oda húz, ahol enyhe időt ígérnek. A tó attól retteg, hogy a hőség elpárologtatja, és akkor mi lesz vele? Így oda húz, ahol megígérik, hogy nem lesz forróság.

Csakhogy az időjárás kiszámíthatatlan. Védtelenné tesz egyetlen halmazállapothoz ragaszkodás.

Fedezd fel a víz formai játékosságát! Ez az egyetlen gyógyír a félelmekre. A vízzel ugyanis MINDIG lesz valami – vagy jégként megállapodik, vagy vízként folyik, terjeszkedik, vagy elpárolog, és felemelkedik – de mindenhol jelen van, mindenből tanul valamit.

Legyél tudatos a sok retrográd bolygóállás, és eklipszek közepette, nehogy megvezessenek azok, akik kedvező időjárást hirdetnek. Egyedül az Univerzum szabályozhatja az időjárást, és most formaváltások időszaka van. A retrográd bolygók régi formák felé próbálnak terelni, túl sok a visszahúzó erő, míg az eklipszek csak villogtatják az újat. Te döntesz, és te fogod megélni döntéseid következményét is, mikor a retrográd köd elvonul.  A kitartás játékos időszaka van most.Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!