Mennyi érthetetlen szituáció, élethelyzet, kapcsolat talál ránk életünk során, ami megkeseríti, de legalábbis megnehezíti a boldogságunkat. Újabb, és újabb miért? kérdések futnak át rajtunk, és ha nem találunk elfogadható válaszokat, elborítanak bennünket a kételyek, a kilátástalanság, a komplexusok, a kudarcok…

A sötétben akkor lesz világos, ha felkapcsoljuk a fényt. A reinkarnációs utaztatás egy ilyen kapcsoló a sok közül.

A reinkarnáció fogalmával 1999-ben ismerkedtem meg, amikor váratlanul “megnyílt előttem az idő kapuja”, és el kezdtem belső képeket látni különféle korokból, különféle emberekről, akikről mindről ugyanazt éreztem: én vagyok. A képek rendszertelenek, és összefüggéstelenek voltak; rengeteg érzelmet hoztak fel, amik nagyon megviseltek, így kénytelen voltam foglalkozni ezzel, és utána járni, mi is történik velem. A kutatásaim egyre mélyebbre vittek, de a mélységek közben megértés is érkezett. Mint valami puzzle darabkák, úgy kerültek helyükre a idősíkokban szétszórt mozaikdarabkák, és építettek egyre érthetőbb képet jelenlegi életemről, jelenlegi problémáimról, élethelyzeteimről. Végeredményként kialakult bennem egy új látásmód, új hozzáállás, új kép önmagamról, amivel sokkal kerekebb lett az életem.

Az előző életek belső emlékek, így másokkal is láttathatóak, megfelelő technikákkal.

A Spyralis című könyvem reinkarnációs emlékek csokorba gyűjtése, láncolata, mellyel több szereplő, több életének egymásba fonódásának kibontásán keresztül kaphatunk válaszokat miértekre. Ezek a miértek nem csak személyes jellegűek, hanem általános érvényűek is. Komolyan elgondolkodtató, hogyan láthatja egymástól függetlenül ugyanazt több ember is – akik most nem, vagy alig ismerik egymást – ha nem jártak ott valóban mindannyian valamikor?

Jelen életünk korábbi életek láncolatának csak egy darabkája, a láncszemek pedig hatással vannak egymásra. Ahogy több nyelv ismeretével több embert tudunk megismerni, ugyanúgy több élet megismerésével több mindenre tudunk rálátást kapni a jelenünkben. A reinkarnációs utazás belépés az idő kapuján, hogy jobban megérthessük az idő működését, és mindazt, ami egésszé tesz  bennünket a tudatalatti, és tudatos emlékek kavalkádjában is.

Makacsul fennálló érzelmi nehézséget, kapcsolati problémákat okozó problémák esetében a reinkarnációs utaztatás kiváló terápia lehet. Kitisztulhatnak addig értelmetlennek tűnő helyzetek, kapcsolati megnyilvánulások, ami segítheti a feldolgozást, megértést, elfogadást. Tisztíthatóak energetikai lenyomatok, amik mint program húztak minket anélkül, hogy szabad akarattal eldönthettük volna akarjuk-e. Ráláthatunk arra, hogyan is épül fel jelenlegi énünk, amivel döntéseket hozunk, kapcsolatainkhoz társakat választunk. Többet megtudhatunk önmagunkról.


Személyes konzultációhoz, reinkarnációs terápiához, beszélgetéshez elérhetőség:

error: Content is protected !!