A reinkarnáció fogalmával 1999-ben ismerkedtem meg, amikor “megnyílt előttem az idő”, és el kezdtem belső képeket látni különféle korokból, mintha saját magam járkálnék különböző testekben, szituációkban. A képek rendszertelenek, és összefüggéstelenek voltak; rengeteg érzelmet hoztak fel, amik nagyon megviseltek. Pontosan ezért lettem “rákényszerítve”, hogy kezdjek el foglalkozni a reinkarnáció elméletével, de úgy, hogy közben békére találjak, gyógyuljak mindabból, ami feltárásra engedélyt kapott, és ne csak még kuszább legyen minden.

A Spyralis című könyvem reinkarnációs élmények csokorba gyűjtése, láncolata, mellyel több szereplő, több életének egymásba fonódásának kibontásán keresztül kaptam válaszokat miértekre. Ezek a miértek nem csak személyes jellegűek, hanem általános érvényűek is.

Önmagában az előző életek indok nélküli feltárásának  nem látom értelmét, ugyanis minden előző élet tudatos felszínre hozásával érzelmeket, gondolatokat nyitunk meg, amiknek ha nincs itt az idejük, könnyen jelenthetnek inkább terhet, mint megkönnyebbülést.

Azonban makacsul fennálló, érzelmi nehézséget, kapcsolati problémákat okozó problémák esetében a reinkarnációs utaztatás terápia lehet. Kitisztulhatnak addig értelmetlennek tűnő helyzetek, kapcsolati megnyilvánulások, ami segítheti a feldolgozást, megértést, elfogadást. Tisztíthatóak energetikai lenyomatok, amik mint program húztak minket anélkül, hogy szabad akarattal eldönthettük volna akarjuk-e. Ráláthatunk arra, hogyan is épül fel jelenlegi énünk, amivel döntéseket hozunk, kapcsolatainkhoz társakat választunk. Többet megtudhatunk önmagunkról.


Személyes konzultációhoz elérhetőség:

error: Content is protected !!