Mitől lehet minden pozitív?

Mai üzenet:

Megkérdezem Tőled: Mitől pozitív egy történés? Netán az időtől függ, attól, hogy MOST tetszik neked? Vagy előfordulhat, hogy most tetszik, de ha visszatekintesz rá a jövőből, mindazzal, ami a következménye lett, már nem is tűnik olyan pozitívnak? Előfordulhat, hogy idővel, a fókuszod, az értékrended, az ízlésed, a tetszésed irányvonalainak áthelyezésével lekopik mindaz, amitől olyan pozitívnak tűnt? Lehet, hogy az idő nem is olyan megbízható tényező abban, hogy valami pozitív, vagy negatív az életedben?

Netán attól függ, hogy milyen hangulatban vagy, hogyan állsz hozzá? Lelkesedsz valamiért, látsz valamiben fantáziát, épp sikeres vagy, szerelmes vagy ezért minden mást is pozitívabban látsz meg, mint mások? Esetleg attól függ, miről győződ meg magad? Mi van, ha rossz kedved lesz, mi van, ha ami épp lelkesít, amiben hiszel összeomlik benned, körülötted, vajon akkor is minden olyan pozitívnak fog tűnni? Vagyis a hangulatod, hozzáállásod elegendő ahhoz, hogy tartósan fenntartsa valami pozitív mivoltát?

Akkor mitől függ?

A megértésed szintjétől, a rálátásod mértékétől, a tudatosságod szintjétől.

Minden, amiről megérted miért történt, az örökre pozitív marad, hiszen elérte tanításának célját. Vagyis akkor fog tartósan csak pozitív történni Veled, és körülötted, ha mindennek megérted az okát. Akkor jön el az a tartósan pozitív korszak, amire vártok, amikor a tudatosságotok szintje emelkedik, a rálátásotok, a megértésetek változik, s ha ez eljön, hatványozva ugrik meg a rezgésetek száma, a spirituális fejlődésetek szintje, mert nem lesz olyan negatív megélés, ami visszahúzzon. Ezért nagyon fontos dolgozni a tudatosságotok szintjén, a megértéseteken, a gondolkodásmódotokon, a működéseteken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!