Mese a Nyirkai jóslat kapcsán

A ma reggel elolvastatta velem újra a Nyirkai jóslatot. Gyorsan tekertem át rajta, egészen a végéig, mivel olvastam már korábban jó pár értelmezésével együtt, de most a végére érve megakadt valamin a tekintetem:

“A táltosok közös gondolattal kérdezték: így van ez megírva, nem lehetne-e másképp?
A SZELLEM erre ezt felelé: Minden jövendölés ókumlálás, a múltat meg a jelent összekötő vonás folytatásán a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható – ha nem fordultok el Istenetektől, és megszívlelitek az ősök intelmeit.”

Tavaly november óta erősödnek fel bennem olyan indíttatások, amiket korábban én magam is megmosolyogtam volna. Jó ideje nem tartozom sehová, nem képviselek senkit, csakis mesélek belső útvonalaimról, amik igazán akkor hoztak nagy belső változásokat számomra, mikor el kezdtem gyakorolni a Spirál gyakorlatokat, és belefutottam a kristálykoponyák világába.

Nem tartott sokáig, hogy rájöjjek, hogy a kristálykoponyák rólunk, Emberekről szólnak. Olyan gondolatokat mozdítanak meg, melyek segítenek önmagunkat jobban megérteni, és semmi közük a halálhoz, csak mert koponya formájuk van. Eleinte csak hobbinak tartottam, mert nagyon kellemes, békés rezgései lettek annak a helynek, ahol a kristálykoponyákat tartottam, de tavaly novemberben minden megváltozott.

Miután végiggyalogoltam a Caminon, 37 napon át róva a természetet, városokat, falvakat és az óceán partját egy kristálykoponyával, egyre több olyan gondolat érkezett a fejembe, amit úgy éreztem nem tarthatok meg magamnak. Sokakat elriaszt a kristálykoponyák formája, pedig a koponya forma a tudatosság szimbóluma, és olyan rezgésekhez vezetnek, melyek üzenetei több, mint felemelőek, csak át kell értelmezni hozzá az időértelmezésünket és eredményorientált működésünket. De felejtsük el milyen módon érkeznek az üzenetek, és figyeljünk csak arra, ami megjelenik általuk!

Üzenet

Amiről írni próbálok, annak nincs köze vallásokhoz, nincs köze a politikához, nem akar meggyőzni semmiről, csakis arról mesél, ahova mi, magyarként születtünk.

Valamikor az őseink megéreztek egy energiát, aminek központja itt terült el. Egy olyan ősrégi civilizáció élt itt, melynek történelmét nem jegyezték le általunk olvasható dokumentumokba, de lenyomatai sokáig érezhetőek voltak még. Ez az energia ősibb, mint Atlantisz és energiája hasonlóan tiszta volt, mint amit a Tibetben található rezgésekről tartanak. Nem véletlen a párhuzam, ami hosszú évszázadok óta történik. Az energia, melyről mesélek pulzál, és időről-időre felerősödik, majd visszavonul. Impulzusai azonban olyan idővallumokat ölelnek fel, melyek csak egy Lélek számára mondanak valamit, mely úra és újra inkarnálódik; egy-egy inkarnáció, vagy akár generáció nem sokat érez belőle.

Őseink azért telepedtek itt le, mert bölcsességükkel, tisztánlátásukkal értelmezni tudták a jeleket, és megérezték ezeket a rezgéseket, ám sokáig fenntartani nem tudták. Az Univerzum törvénye a körforgás – ami megszületik, az elmúlik, majd újra születik. A kristálykoponyák üzenetei szerint, azon a területen, melyre születtünk újra fel fog éledni az egykori békés, magas rezgésű társadalmat éltető rezgés, amihez egy ideje olyan energetikai folyamatok indultak be, mely előkészíti a terepet ahhoz, hogy mindez működni is tudjon. Ne egy emberöltőnyi időben gondolkodjatok ahhoz, amiről írok!

Mintha csak arról szólna egy üzenet, hogy a vödörből, melyben jó ideje csak sár gyűlik össze, ideje kiönteni a sarat, kimosni a vödröt, hogy újra tiszta víz lehessen benne,  mely sokak szomját hivatott oltani.

A sár azonban nem tűnik el varázsütésre! Erről szól a Nyirkai jóslat, és arról, hogy könnyebbé is tehető a tisztulási folyamat, ha együttműködően megfelelő irányba tekintünk, ahogy őseink tették, mikor felfedezték ennek a területnek a csodáját.

A mesémhez mesebeli elemek is tartoznak. Nem vet rám jó fényt, de nem ismerem a magyar mondákat. Ám pont ez segít abban, hogy olyan gondolatokat beengedjek  magamba, mely nem elmélkedés, nem logikázás, hanem apró belső felfedezések sorozata. A Pilist járva pár éve látomásom volt. Megjelentek előttem különböző nemlétező állatok: fehér szarvas, fehér unikornis, majd később egy óriási szárnyú madár (turul), és tavaly egy hófehér kígyó. Olyan ősi szimbólumok ezek, melyek őseinket is irányba állították.

Valami elindult, és megállítani nem lehet, csak megélni. A megéléseinkbe pedig bele tudunk szólni!

Küldetést keresve

Számtalan idős lélek választotta, hogy korunkra Magyar területre születik le, küldetést teljesíteni.  A küldetés nem csekély mértékű: maga a terület energetikai megtisztítása, felkészítése egy új Korszakra.

Ez a küldetés nem jár hírnévvel, nem jár rangokkal, vagy földi elismeréssel. A küldetés az Új Kor Szellemének megfelelő újfajta gondolkodás, hozzáállás gyakorlatba tétele saját életünkben: a sár felvállalása, ha már itt van, és közben a folyamatos felismerés, mi minden vezet újabb sárhoz, és lépésről lépésre átállás egy olyan működésformára, mely nem ontja azt tovább. Azok tudnak a küldetésben résztvenni, akik képesek előrébb látni, akik képesek egy szebb jövőért élni, és nemet mondani mindarra, ami újabb sárrétegeket gyárt. Nem arról szól a mesém, hogy ki miben vesz részt, ki miben hisz, ki mihez csatlakozik, hanem hogy ki milyen minőségekkel éli mindennapjait – mindazt, amiben részt vesz, mindazt, amiben hisz, mindabban, amihez csatlakozik.

Az emberek többsége a változást csak harccal tudja elképzelni. Ezért oly vészesek a Nyirkai jóslat sorai.

A változás, ami itt várható, nagyobb, mint amit el tudnánk képzelni, és segítség fog hozzá érkezni, ahogy már most is érkezik! De a segítséget nekünk kell észrevennünk, élni nekünk kell vele!

Mikor? Ez nem az időről szól. Nem az a fontos, hogy mikor jön el az a csodálatos korszak, hanem hogy mikor kezdjük el nem termelni tovább a sarat, ami jelenleg elfoglalja a tiszta víztől a helyet a vödörben, hogy eljöhessen az a csodálatos korszak, amiről a jóslat is szól.

A legtöbb Ember mindig előrébb akar lenni, mint ahol épp tart, pedig az elfogadás az, ami a következő lépcsőfokra emel… Sok felemelő lépcsőfok áll előttünk, és egyik lépcsőfok sem elérhetetlen, csak tenni kell érte!

2 thoughts on “Mese a Nyirkai jóslat kapcsán

  1. Szokolai Tibor

    Sok igazság és a tiszta intuitív energia megnyilvánulása e sorok tartalma. Valóban Szent Föld a Magyar Szent Korona Országa. Jó volt olvasni az írást. Érzem a valóságát. Magam is lehetőséget kaptam az Örök Szeretettől, hogy egy hegyikristály koponya tanítását és vezetését megélhetem. Maradnak az igazak és jók, a tiszták és a békességesek. Erdők, tavak, hegyek és emberek… A nyírkai jóslat is ezt üzeni…

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!