Mágikus kapu

Szeretném röviden felhívni a figyelmet egy „Mágikus kapura”. Egy újabb dimenzió kapu nyílt meg, ami olyan idősíkokba nyúlik bele, ami egykori mágikus képességeink emlékeit feszegeti, annak minden gyönyörűségével, csodájával, harcával, csábításaival és mocskával (<— tudatosság hanyatlásával felerősödő hozzáállásunk, egónk miatt).

Ebben az időszakban felerősödhetnek képességeink, vagy csak arra való törekvéseink, emlékeink, vágyaink, történhetnek csodás gyógyulások, találkozások, hatékonyabban lehet gyakorolni sejtregenerálódást, mentális kapcsolódást, egykori tudás felelevenítését, de párhuzamosan mozdulhatnak vele együtt mély karmikus sebek, egykori konfliktusok rezgése, egós harcokkal járó tanítások is.

Könnyebben történhetnek balesetek, rövid időre fizikai sérülések, energetikai támadások, kudarcok, kihívások, (látszólag) felfordulás – mind arra teszt, mennyi elfogadás, alázat, valós együttműködés van bennünk az Univerzum Rendjével szemben, és mennyiben akarjuk, erőltetnénk inkább saját tudatosságszintünk szerint érzékelt valóságunkat, igazságunkat, akaratunkat, indulatainkat, meg-nem-értésünket.

Ez az az időszak, amikor meglehet a több a kevesebb. Vagy aki sokat akar markolni, lehet keveset fog.

Ez egy olyan időszak, amikor könnyen elcsúszhatunk, elveszíthetünk képességeket, eredményeket, de szárnyra is kaphatunk alázattal, elfogadással, megfelelő hozzáállással – múltbeli elcsúszásaink mostani korrigálásával – és amikor a „Mágikus kapu” bezárul, kiderül, mi minden marad(hat) velünk.

Ez az időszak még erősebb megfigyelést és türelmet kíván meg azoktól, akik korábbi életeik során mély kapcsolatba kerültek a mágiával, tudással – annak tiszta használatával, vagy az azzal való visszaélésekkel. Fontos mihez, hogyan viszonyulunk, mit, kinek tulajdonítunk, fontos megtalálni valós helyünket az Univerzumban!

Az év elején jeleztem már, hogy a kristálykoponyák tanításai szerint lesznek tanítók, akik tudása el fog eltűnni, ki fog kopni az új energiával, ha nem tudnak módszereikben, megnyilvánulásaikban alkalmazkodni az új rezgésekhez, új értékekhez, és újak fognak feléledni. A régiek akkor tudnak fennmaradni, ha képesek megújulni, átalakulni. Ez a Kapu is ennek a folyamatnak a része egy belső, mágikus tisztuláshoz, egy letisztultabb EmlékezéshezKlikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!