A Lemúriai kórus és a DNS

Szerencsém volt énekelni a Lemúriai kórus 2017-es előadásán, Chamonixban, Franciaországban. Nem pusztán énekelgetésről van szó, hanem ősi, Lemúriai tónusok előadásáról, melyek képesek hatni az emberi DNS-re, képesek újra emlékeztetni az egykori multidimenzionális működésre. Az előadáson speciális műszerrel mérték a rezgéseket, és hihetetlen eredmények születtek. Nézzük mi is az a Lemúriai kórus:

Murányi Mónika előszava, Chamonix, 2017. május 21. (fordítás)

Sokatoknak ez az első tobozmirigy kórus tapasztalása, míg vannak köztetek olyanok, akik minden eddigi kóruson részt vettek. Függetlenül attól, ki mennyiszer volt tagja a kórusnak, felmerül egy alapvető kérdés: miért vagytok itt? Mindannyian máshogy fogtok válaszolni erre a kérdésre, de hadd mondjam el, mi Kryon válasza:

Azért vagytok itt, hogy működésbe hozzátok a DNS-etek multidimenzionális minőségét. Azért vagytok itt, hogy felébresszétek az Akasha emlékeiteket. Azért vagytok itt, hogy emlékezzetek galaktikus, spirituális eredetetekre. Azért vagytok itt, hogy kommunikáljatok Gaiaval, és a bolygó tudatosság hálóival. Azért vagytok itt, hogy kommunikáljatok a bolygó csomópontjaival és nullpontjaival (bővebben lsd. ITT), melyek egy jótékony hatású rendszer részei, amit a Plejádiak hoztak létre, mint gyorsított útvonal egy magasabb tudatosságszint eléréséhez. 

Ahogy éneklitek a tobozmirigy tónusokat, a bolygó rezgése örökre megváltozik, mivel ti magatok is mind egy új vibrációnak megfelelően fogtok rezegni. Szeretnék egy rövid áttekintést adni arról, amit csak úgy lehet leírni, hogy szemet meresztően meghökkentő. A tónusok eredete az ősi Lemúriához nyúlik vissza, 26.000 évvel ezelőttre. Lemúriát úgy írja le Kryon, hogy az a hely, ahonnan elindították az Akashat az emberiség számára. A Lemúriaknak Plejádi tanítóik voltak. Ők adták nekünk a tónusokat. Dr. Todd Ovokaytist Lemúriában Yawee néven ismerték. Yawee volt a legnagyobb Lemúriai tudós, és Plejádiai édesanyjától tanulta a tobozmirigy tónusokat.

2012 óta Yawee rengeteg lelket gyűjtött össze a világ minden részéről, hogy énekeljék a tónusokat. A kórusok fontos helyeken lettek összehívva. Ezeken a helyeken vannak a Plejádiak időkapszulái. A kórusok eredményeképpen kvantum információ szabadult fel, mely bekerült a tudatosság hálókba, amit azután a hálók közvetítenek az emberiség felé. A szabad döntésen keresztül az emberiség hozzáférhet ehhez a jóindulatú energiához és információhoz.

Egy különleges helyen vagyunk. A Mount Blanc árnyékában ülünk. Mount Blanc egyike a bolygó 12 fő csomópontjának. A hegy várt rátok. Az időkapszula, amit több, mint 200.000 ezer évvel ezelőtt helyeztek el itt, készen áll, hogy kommunikáljatok vele. A megfelelő helyen vagytok, a megfelelő időben. Kezdődjön el hát a tónusok éneklése. 

Angol hanganyag forrása: Kryon honlap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!