Kryon Magyarországon

A mai üzenet a tegnapi Kryon közvetítéseket követi. Most nem Lee Carrol üzeneteit fordítom le, hanem arról írok, hogyan kapcsolódunk az üzenetekhez mi, magyarok. A következő írás kristálykoponyák társaságában született. 

Többekkel beszélgettem mostanában, akikből sugárzott a vergődés: haladna valamiben, de nem tud – legyen az kapcsolati probléma, érzelmi megpróbáltatás, munka, bármi: ugyanoda vezethető vissza. Számtalan embert eltelít a segítő szándék, hogy „de hát ők csinálnák”, de nincs rá lehetőség, topogás van, oda-vissza csúszkálás van, és az emberek teli vannak feszültséggel, türelmetlenséggel.

Ami a dolgunk, arra mindig nyílik lehetőség! Amire lehetőségünk van, azzal van dolgunk!

Jelenleg pedig legfőbb dolgunk, hogy tisztuljunk. Kitisztítsuk magunkból a sok akarást, a sok duális értékelést, minősítést, ami miatt annyi komplexus, bűntudat, hamis igazságérzékelés, konfliktus, harc van az Emberekben.

Minden segíteni vágyó szándék meghallgattatik, de próbáknak is ki lesz téve! Ennek jele, hogy ilyen erős tisztulási folyamatokat próbálnak kiprovokálni események, történések. Aki segíteni szeretne a Föld bolygón, a Föld bolygónak, az Emberiségnek, annak elsőként saját magában kell életekre visszanyúló tisztulásokat, tisztításokat megtenni, elérni, és hogy mennyire sikerül tisztulnunk, annak vizsgatere saját életünk, saját reakcióink.

Sokan szeretnének segíteni, sokan szeretnének fontosak lenni a segítés folyamatában. Megtehetik!

Tegnap Lee Carroll, Kryon hivatalos csatornázója Magyarországnak csatornázott Dobogókőn. Olyasmit mondott el, ami jó ideig nem hoz nagy, látványos babérokat, ezért legyinthetünk, hogy nem mondott semmi érdemlegeset. De mondott!

Elmondta, hogy Magyarországon olyan Ley-vonalak kereszteződnek, amik végigfutnak más országokon is, és mint valami elektromos impulzus szaladhat át másokhoz is az a minta, amit mi, magyarok saját magunkban, saját magunk közt képesek vagyunk megteremteni, felmutatni. A téma, amin belül dolgoznunk kell magunkon, az pedig nem más, mint a szeretet, együttérzés, megértés – erről szól mindaz, amit mi, magyarok megtanulhatunk, és terjeszthetünk a Ley-vonalakon keresztül, mint valami pozitív járványt. A központja, a vonalak kereszteződése ugyanis a mi országunk területére esik.

Nem egyszerű valamiben úttörőnek lenni, de úttörők nélkül, akik kitaposnak valamerre egy utat, más sem tud arra menni.

Jelen időszaknak jellemzője, hogy elsősorban saját magunkon belül kell fejlődjünk, aminek vizsgaterepe saját életünk, saját kapcsolatrendszerünk, saját országunk, saját emberségünk, saját együttműködésre való képességünk amire kimondatlanul, egyelőre tudatosság nélkül, de figyel a Föld, figyel a világ, mert valaminek ITT KELL ELINDULNIA.

Mi ez, ha nem felelősség, amit érez a lelketek, és keresi hogyan tudna szerepet vállalni benne?

Nos, ez egy főszerep. De olyan főszerep, ami eljátszása közben formálódik és világpremiert csakis akkor kap, ha megfelelően formálódik. Jelenleg saját magunkban formálódik ez a főszerep, majd családunkban, kapcsolatainkban, majd közösségeinkben és így nőheti ki magát egyre nagyobb méretűvé, amit a Ley-vonalak felkapnak és tovább terjesztenek.

Az elmélet egybeesik azzal, amit a kristálykoponyák is mondanak hónapok óta. Olyan civilizáció (energia) fog itt újraéledni, mely sokaknak fog békét hozni, de elsőként a lehetőségének kell megteremtődnie, ez pedig azoktól függ, akik itt élnek. A magyar emberek gondolkodásmódja, tudatossága adja az itt lévő morfogenetikus mező egy részét, ezért olyan fontos az ő belső emelkedésük, belső fejlődésük, belső békéjük, ezért rajtuk vonul először keresztül egy nagy tanítás, őket teszteli elsőként egy energia

Nem olyasmiről írok, ami egót építhet, pont, hogy az egóépítés az, ami visszafoghat tőle, ezért helyére kell tenni magunkban a dolgokat, hogy partnerek lehessünk a folyamatban, így sokat fogok írni róla, mert sok minden jön nekünk, magyaroknak is közvetlenül, más, külföldi közvetítők segítsége nélkül. Pont amiatt, amiről fentebb írtam. Itt ugyanis Fény születik, a kristálykoponyák pedig a Fényhez vezető utakkal dolgoznak.

Valamikor később a Kryon közvetítés fordítását is közzéteszem a blogomban azoknak, akiket érdekel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!