Talán a honlap legérdekesebb témaköre mindaz, ami a kristálykoponyákon keresztül érkezett már eddig is hozzám, mégis a legkevesebben nyitnak maguk, a kristálykoponyák felé. Számtalan területen kísérleteztem a kristálykoponyák rezgésével, és kutatásaim nem csak a tudatosabbá válást segítik, hanem egészségesebb, békésebb, vidámabb életet is hoznak.

Kristálykoponyákkal foglalkozó Facebook csoportunkban egyre több információ érhető el arról, mire is valók a kristálykoponyák, hogyan segíthetik mindennapjainkat. A csoportban inspiráló, elgondolkodtató, vagy épp megmosolyogtató üzenetek is találhatóak. A csoport bárkinek elérhető, aki kéri felvételét: Elérhetőséghez klikk.

Kristálykoponyákról bővebben: A kristálykoponyák világa

A kristálykoponyák rezgése nagyban segíti a meditatív állapot elérését, hatékonyan képes hangolni a csakrákat, segíti a sejtregenerálódást, a tudatosság folyamatát, melynek mellékterméke a jobb közérzet, nyugodtabb megélések, tartósabb belső béke. Érdekes tapasztalás a “kvantummező”, amit kristálykoponyákkal létre lehet hozni. Ilyen mezőben gyakori az Akasha krónikában olvasás, önmagunkhoz közelebb kerülés, ami segít megértéseket, energiák oldását, olyan belső megmozdulásokat hoz, amikkel közelebb kerülhetünk önmagunkhoz..

1 órás “kvantummező” élmény személyesen, kristálykoponyákkal: 5000Ft.

A kvantummező létrehozását távban is kipróbáltuk. Ehhez fűződő tapasztalatokról készül írásom, türelmet kérek.

Kvantummező gyakorlásához javasolt több alkalom. Első esetleg személyesen, a többi elvégezhető távból is, vagy akár mind is lehetséges távból is, utazás megspórolásához. /Egy alkalom kb 30 perc/ Ára: kidolgozás alatt van/

Ismerkedés kristálykoponyákkal, beszélgetés 1 fő vagy kiscsoport (1000Ft/fő hozzájárulás)

Időponthoz email elérhetőség: tudatoslet.spiral@gmail.com

error: Content is protected !!