Talán a honlap legérdekesebb témaköre mindaz, ami a kristálykoponyákon keresztül érkezett már eddigis hozzám, mégis a legkevesebben nyitnak maguk, a kristálykoponyák felé. Számtalan területen kísérleteztem a kristálykoponyák rezgésével, és kutatásaim nem csak a tudatosabbá válást segítették, hanem egészségesebb, békésebb, vidámabb életet is hoztak.

Kristálykoponyákkal foglalkozó Facebook csoportunkban egyre több információ érhető el arról, mire is valók a kristálykoponyák, hogyan segíthetik mindennapjainkat. A csoportban napi inspiráló üzenetek is találhatók, amik vagy elgondolkodtatóak, vagy épp megmosolyogtatnak. A csoport bárkinek elérhető, aki kéri felvételét: Elérhetőséghez klikk.

Honlap írások: A kristálykoponyák világa

A kristálykoponyák rezgése nagyban segítik a meditatív állapot elérését, hatékonyan képesek hangolni a csakrákat, regenerálni a sejtjeinket, segíti a tudatosság folyamatát, melynek mellékterméke a jobb közérzet, nyugodtabb megélések, mélyebb belső béke. Érdekes tapasztalás a “kvantumágy”, amit kristálykoponyákkal hozok létre, és ezen belül a csakrák hangolása kristálykoponyákkal. 1 órás terápia személyesen, kristálykoponyákkal: 5000Ft.

Ismerkedés kristálykoponyákkal, beszélgetés 1 fő vagy kiscsoport (1000Ft/fő hozzájárulás)

Időponthoz email elérhetőség: tudatoslet.spiral@gmail.com

error: Content is protected !!