A kristálykoponyák pusztán elbűvölnek, nem foglalkozom terjesztésükkel, kereskedelmükkel, csak szeretem, és gyűjtöm őket. Már több éve kísérletezem velük, és nem győzök betelni mind a fizikai testre, mind a lelkiállapotra, kreativitásra, személyiségre, gondolkodásra, tudatosság fejlődésére tett jótékony hatásukkal.

A kristályok világa már önmagában varázslatos, nem csak szépségükkel, hanem gyógyítóképességükkel is segítik az emberek világát. Különféle formákba lehetnek csiszolva: marokkő, inga, geometriai formák, angyal, szív és sorolhatnánk, majd a felsorolással egyszercsak megjelennek a kristálykoponyák. A koponya szó, koponya forma ne riasszon el senkit! A kristálykoponyák esetében ez egyáltalán nem a halállal, hanem a tudatossággal van kapcsolatban.

Kristálykoponyák mindenféle kristályból készülnek. Ugyanúgy kaphatóak hegyikristályból, mint obszidiánból, rózsakvarcból, jáspisból, szinte bármiből, és ahogy bennünket egyénivé, karakteressé tesz milyen színű a hajunk, milyen a termetünk, mik az érdeklődési köreink, ugyanígy a kristálykoponyáknak is “karaktert” ad az alapanyag, az ásvány minőségei, tulajdonságai.

Mire valók a kristálykoponyák?

Ha valaki túl tud lépni a halállal való asszociáción, és beengedi életterébe a kristálykoponyákat, egészen különleges világ tárulhat fel előtte. Több látó ismerősöm is jelezte kérdezés nélkül, hogy mióta kristálykoponyákkal foglalkozunk, védelmi erőterünk megnőtt. Ahogy beszélgetünk egymás között, kiderült, hogy legtöbbünknél felerősödött az intuíció, a kreativitás, a változásra való hajlam, a problémák feldolgozásának módja, nagyobb a toleranciánk, könnyebben találjuk meg a békés középutat.

Mindannyiunknak más-más küldetése van a földön, így teljesen másban van szükségünk támogatásra. Eképp a kristálykoponyák is különféle hatással lehetnek ránk. Felerősíthetik bennünk mindazt, amivel foglalkoznunk kell, segíthetik a kibontakozását.

Hogyan működnek a kristálykoponyák?

Koponyaformájuk miatt az aktív kristálykoponyák “kommunikációra” képesek. Olyanok, mint egyfajta híd egy információs tárhelyhez. Képesek érzékelni a gondolatvilágunkat, az érzelmeinket, az auránkat, ezért tudják sokan gyógyításra használni őket. Gyógyító erejük abból fakad, hogy nem csak velünk tudnak kapcsolatba lépni, hanem magasabb rezgésű Intelligenciákkal is. Ezért lehetséges, hogy ha meditálunk velük, briliáns felismerések, gondolatok érkezhetnek, vagy egyszerűen békésebb lelkiállapot teremtődik meg. Az aktív kristálykoponyák képesek emelni a rezgésszintünkön puszta jelenlétükkel.

Kozmosz

Honnan derül ki, hogy aktív-e egy kristálykoponya?

Mivel a kristálykoponyák kristályokból vannak, nagyon sok egyszerűen szép: szépen csiszolt, érezhető a kristály rezgése, pozitivitása. Az aktív koponyák azonban képesek kapcsolódni, így előidézhetnek olyan tüneteket, mint pl, erős szívdobogás, furcsa belső remegés, valamiért nem tudod kiverni őket a fejedből, ébren tartják az érdeklődésed, mintha embertársad lenne. Attól függően milyen a saját “vevőképességünk”, képesek belső képeket küldeni, felerősítik az intuíciót, képesek az érdeklődést magasabb rezgésű létformák felé terelgetni.

A kristálykoponyák mérete nem igazán tényező. Természetesen egy nagyobb méretű kristálynak nagyobb az energetikája, de ha aktív kristálykoponyáról van szó, akkor a kommunikációs képesség a főbb tényező, az pedig nem a méretétől függ. Formájukat illetően a legkölünbözőbb félék lehetnek. Mostanában egyre “divatosabbak”  az “alien” külsejű koponyák.

Kristálykoponya őrzők

A kristálykoponya őrzők nem feltétlen azok, akiknek van birtokában kristálykoponya. Az őrzők azok, akik őrzik, és terjesztik a kristálykoponyák üzeneteit, rezgéseit, mellyel segíteni próbálnak az egész Emberiségnek, vagy akár egy kis csoportnak, akik hajlandóak, képesek a változásra, amire a Földnek most nagyobb szüksége van, mint valaha. Az őrzők arra vigyáznak, hogy a koponyák aktívak tudjanak maradni.

Írásom azoknak készült, akiknek dolguk lehet kristálykoponyákkal, s mivel nem vagyunk egyformák, teljesen természetes, hogy sokakat nem érint a téma. Akik viszont érdekel, feltétlen nézzen be Facebook csoportunkba, ott további írások találhatóak BELÉPÉS.

Érdeklődőknek ajánlott linkek:

Hol szerezhető be kristálykoponya Budapesten?

További írások:

One thought on “Kristálykoponyák

Comments are closed.

error: Content is protected !!