Kristálykoponya workshop

Egyre többet jár a fejemben, hogyan lehetne elérhetővé tenni mások számára is, hogy kipróbálhassák, megérezhessék, mit ad a kristálykoponyák világa. Kezükbe vehessék,  meditálhassanak velük, anélkül, hogy vásárolnának, de ha az élmény közelebb viszi őket, akkor akár be is szerezhetnek maguknak egyet, hogy otthon együttműködhessenek.

Egy éve még engem sem érdekeltek. Ha bárki mesélt róluk, egyik fülemen be, másikon ki. Az igazi áttörést az adta, hogy a kezembe vehettem egyet. Leülhettem vele meditálni. Nem mások szavai fogtak meg, hanem saját élményem, ami azóta csak gazdagodott.

Vajon lenne, akit érdekelne ilyen program? Azokkal, akik engem személyesen ismernek, szoktunk beszélgetni arról, mit is mozdíthatnak meg bennünk, körülöttünk a kristálykoponyák, és sorra varázsolja el őket a világuk. De ők mind találkoznak velük, látják nem a halálról szólnak (a formájuk miatt), saját bőrükön érzik, milyen légkört képesek létrehozni.

Magyarországon elérhetőek kristálykoponyák ásványbörzéken, ásványboltokban, de egészen más ott nézegetni, mint lecsendesedve, kisebb csoportban elvonulva megérezni azt a belső intimitást, amit önmagunkkal, egymással, saját világukkal képesek megteremteni. Nem függőségről írok, hanem elérhető lehetőségről! Nem képességekről írok, hanem olyan felismerésekről, amik közelebb vihetnek saját békénkhez. Nem puszta tárgyakról írok, hanem olyan “erősítőkről”, akik a tisztulásaink segítségével képesek tisztább erőtereket létrehozni, úgymond felerősíthetik saját békénket erőtereken keresztül, így saját életterünk kitágul, védelem alá kerül.

Az első lépés felfedezni, van-e dolguk velünk.  A második megtanulni, hogyan van velük dolgunk, miről is szólnak, hogyan működnek. A harmadik együttműködni úgy, hogy az tisztulásunkat, csendesedésünket szolgálja; ahogy sok más eszköz, ez is egy szebb világ létrejöttét segíthesse. Nagyon kellene országunknak a kristályháló tisztulása…

Tudom, legtöbben nem szívesen nyilatkoznak nyilvános “felületeken”. Ha bárkit mégis érdekelni ilyesmi, jelezze itt, a fórumon vagy esetleg láthatatlanul  emailben (klikk), hátha összegyűlne annyi érdeklődő, akik érdeklődésükkel kezdeményeznének ilyesmire lehetőséget, alkalmat. Amiben tudok, segítek. (További írásom a kristálykoponyákról , blogbejegyzések )

2 thoughts on “Kristálykoponya workshop

 1. Anna

  Egy éve, még engem sem érdekelt a kristály koponyák világa. Nem is tudtam létezésükről, sőt a koponya formát toltam magamtól, félelmetesnek éreztem, a halált szimbolizálta.
  Aztán találkoztam eggyel, az anyaga fluorit volt, a kezembe vehettem, és elkezdett bekúszni a szívembe. Eleinte, csak annyit tudtam mondani, hogy szép, de ez sokkal többet jelentett, a szó értelménél.
  Mostanra már több koponyával is kapcsolatban vagyok, és megfigyeltem, hogy változó lelkiállapotomtól függően, mindig másikkal keresem a kapcsolatot. Eleinte, inkább a sötétebb anyagú és nyújtottabb fejformájúakat kerestem, most az áttetsző és hagyományos formájú áll hozzám a legközelebb.
  Társakká váltak a hétköznapjaimban. Segítséget, védelmet nyújtanak a változásaimban.
  Jelen világom teljesebb velük. :-)

  Reply
 2. Maya

  Igen valóban a koponya szó, vagy a látványa talán, hogy ennyire félnek. Vagy el rettennek tőlük de én tudom, hogy a kristály koponyák, nem ellenségünk társunk, segítőnk a mindennapokban.Köszönöm, hogy megismerhettem és társam lehet a mindennapokban,változást hoz mindennapjaimban ráfigyeléssel. :heart:

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!