Többen is kérdezték, hogyan vagyok elérhető, de csak most, a 2018-as energiákkal éreztem késztetést, hogy a blogolás mellett elérhetővé tegyem magam, hogy akiknek tetszettek az írásaim, a gondolataim és hirtelen, vagy jó ideje nem tudják, hogyan, merre tovább, felkereshessenek. Az elmúlt több, mint 20 évet útkereséssel töltöttem, és szeretném másokkal írásaimon túl, új síkokon is megosztani mindazt, amire rátaláltam: békésebb megélés, tudatosabb rátekintés, több elfogadás módja. Ez az alapja minden jó kapcsolatnak, vidám napnak, egészségesebb énképnek, hatékonyabb teljesítménynek.

Mivel tudok kezet nyújtani, hogy könnyebb legyen felállni, elindulni, továbblépni?

Választható módszerek

Symbolon kártya elemzés: 1 órás személyes, vagy skype beszélgetés energiák segítségével, melyek mélyebb betekintést adnak szituációkba, megélésekbe, élethelyzetekbe, problémákba. Az elemzés segíti a megértést, feldolgozást, továbblépést, új irányok felfedezését. (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Reinkarnációs utaztatás: Jelen problémák okainak fürkészése, kitágítva az időt és teret, bepillantva olyan tudatalattiban tárolt emlékekbe, amiket előző életbeli tapasztalásoknak tartunk, amik okozatként megbújnak jelen életbeli viselkedésmódok, hozzáállások, reakciók, döntések, problémák mögött. Segítik a megértést, feldolgozást. Időtartam általában 2 óra. (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Spirál gyakorlatok: Olyan egyszerű gyakorlatok, melyek hatékonyan segítik csökkenteni a túlpörgött gondolkodás okozta aggodalmakat, félelmeket, érzelmeket, stresszt. Egyéni, vagy kiscsoportos foglalkozások. Időtartam függ a problémától. (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Terápia kristálykoponyákkal: A legizgalmasabb terület! Idetartozik a csakrák hangolása kristálykoponyákkal, a “kvantum ágy”, tudatosságot fejlesztő, párhuzamos síkon való működést segítő, egészségesebb állapotot előidéző meditációk kristálykoponyákkal. Egyéni és kiscsoportos foglalkozás. Időtartam: 1 óra (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Tanácsadás: Beszélgetés problémákról, különböző témákról, szituáció feltérképezés. Időtartam: 1 óra (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Arctorna: Az eddigi módszerektől eltérő, fizikai síkú segítségnyújtás tudatos arcformáláshoz. Az arctorna segít tónusba hozni arcunkat, önbizalomhoz segít. Kezdő tanfolyamok, és haladó órák kis csoportokban, minimum heti 2 alkalom rendszerességgel. (Bővebb infóhoz klikk a gombra.)

kártya
error: Content is protected !!