Tanárnak tanultam, mert szerettem volna segíteni másoknak fejlődni valamiben, de az élet valahogy átszabta a tantárgyat, amiből fel kellett készülnöm, hogy később továbbadhassam. Évekig klasszikus értelemben vett tolmácsként dolgoztam, de ami igazán boldoggá tesz, az az, amikor kártyából, vagy kristálykoponyákon át tolmácsolok üzeneteket, gondolatokat, amikkel közelebb kerülhetünk meg nem értett dolgokhoz, mert ez szebbé tudja tenni a perceinket, napjainkat, kapcsolatainkat, életünket.

Választható eszközök

Symbolon kártya elemzés: 1 órás személyes, vagy skype beszélgetés energiák segítségével, melyek mélyebb betekintést adnak szituációkba, megélésekbe, élethelyzetekbe, problémákba. Az elemzés segíti a megértést, feldolgozást, továbblépést, új irányok felfedezését. (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Reinkarnációs utaztatás: Jelen problémák okainak fürkészése, kitágítva az időt és teret, bepillantva olyan tudatalattiban tárolt emlékekbe, amiket előző életbeli tapasztalásoknak tartunk, amik okozatként megbújnak jelen életbeli viselkedésmódok, hozzáállások, reakciók, döntések, problémák mögött. Segítik a megértést, feldolgozást. Időtartam általában 2 óra. (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Spirál gyakorlatok: Olyan egyszerű gyakorlatok, melyek hatékonyan segítik csökkenteni a túlpörgött gondolkodás okozta aggodalmakat, félelmeket, érzelmeket, stresszt. Egyéni, vagy kiscsoportos foglalkozások. Időtartam függ a problémától. (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Terápia kristálykoponyákkal: A legizgalmasabb terület! Legújabb felfedezésem a kvantummező, ami létrehozható kristálykoponyák segítségével. Ebben a mezőben olyan változások tudnak beindulni bennünk, ami eddigi tapasztalatok szerint vidámabbá, békésebbé, tudatosabbá, felszabadultabbá, egészségesebbé teszi az embereket. Sorra kapom a visszajelzéseket, ahogy felgyorsulnak megértési folyamatok, beindulnak ráérzések, megérzések és egy sokkal optimistább életvitel alakul ki. Egyéni és kiscsoportos foglalkozás. Időtartam: 1 óra (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Tanácsadás: Beszélgetés problémákról, különböző témákról, szituáció feltérképezés. Időtartam: 1 óra (Bővebb infóhoz klikk a gombra)

Arctorna: Az eddigi módszerektől eltérő, fizikai síkú segítségnyújtás tudatos arcformáláshoz. Az arctorna segít tónusba hozni arcunkat, önbizalomhoz segít. Kezdő tanfolyamok, és haladó órák kis csoportokban, minimum heti 2 alkalom rendszerességgel. (Bővebb infóhoz klikk a gombra.)

kártya
error: Content is protected !!