Jól vagyok, legfeljebb csak rosszul élem meg…

Nemrégiben feltűnt, hogy bárkivel beszélgetek, amikor megkérdezik tőlem, hogy hogy vagyok, nem értem a kérdésüket, jobban mondva nem értem, mit szeretnének hallani?

Elgondolkodtam, ez meg mi lehet? A következő gondolatsor érkezett a fejembe:

“Az új működésben, amit egyre jobban beengedsz magadba, nem létezik a “jól vagyok,/rosszul vagyok” érzet. Mindig jól vagy, mert nem az köt le, mi, milyen megéléssel jár, hanem az, hogy milyen érkező megélést, mivé tudsz átfordítani.

Számodra a “rosszul vagyok” csakis fizikai fájdalmakra vonatkozik már.

Jönnek-mennek könnyebb, nehezebb kihívások, és a “jól élem meg/ rosszul élem meg/nehezen élem meg” kifejezés váltotta fel azt, hogy “jól vagyok/rosszul vagyok“, ez pedig egészen más rezgéseket mozgat meg. Annak öröme, hogy felismered, hogy épp rosszul élsz meg valamit, máris jobb közérzetet hoz.”

Üzenet

Ne keverjétek össze azt, hogy hogyan vagytok, kik vagytok azzal, hogy épp milyen megéléssel fogadtok egy-egy tanítást! A tanítások lehetnek nehezen megoldhatóak, nehezen elfogadhatóak, de miért kell tőlük rosszul lennetek?

Megkérdezik tőletek hogy vagytok, és folynak belőletek a megoldatlan negatív megélések, történések, indulatok, és ahogy mesélitek, nem tűnik fel, hogy eggyé váltok a kiváltódott érzésekkel, indulatokkal. Persze, hogy beépül a fizikai, lelki állapototokba, meghatározza, hogy vagytok!

A dualizmusban teljesen normális dolgokat jónak/rossznak tartani, (minősíteni), dolgokat jól/rosszul fogadni, de Ti döntitek el, hogy ebből mi, hogyan kerül BE az energetikai rendszeretekbe, és ami bekerül, az határozza meg, hogyan vagytok – nem pedig maguk a tanításokkal érkező történések. Mégis mikor megkérdezik, hogy vagytok? – sokszor a történésekről meséltek, újra és újra, további indulatokkal, intenzív érzelmekkel. Nem elfojtani kell dolgokat, nem eltitkolni, csak szétválasztani.

Válasszátok szét: Jól vagyok (ezzel saját magatokra hattok), bár ez, meg ez történt, amit nehezen tudok elfogadni egyelőre (ezzel pedig másoknak meséltek) …

2 thoughts on “Jól vagyok, legfeljebb csak rosszul élem meg…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!