Jelenkori küldetés

Sok a csalódott ember, aki tettre kész, de nem találja helyét, hol tehetne olyasmit, amitől úgy érzi, helyén van. Nekik szeretném átadni a következő üzenetet:

Üzenet harcosoknak és mestereknek

Számtalan harcos van köztetek, akik életről-életre harcoltak valami eszméért, valami cél eléréséért különböző pozíciókat megszerezve ezzel. Ne becsüljétek alá a belső békéért folytatott belső harc fontosságát, csak mert az nem jár külső pozícióval, látványos kitüntetésekkel!

Sokatokban a küldetés külső elismeréssel, külső sikerekkel, külső megnyilvánulásokkal párosul. Vannak azonban olyan életek, ahol belső eredményeket kell elérnetek egy következő magasztos külső küldetéshez, ami meglehet csak következő életben indulhat el, annak függvényében, ez a belső küldetés miként halad. Ilyen küldetés a valós belső béke megteremtése jelen életetekben, ami egy újabb, számotokra “látványosabb” küldetésre való jelentkezés első lépése.

Számtalan mester van köztetek, akik életről-életre tanítottak szavaikkal olyanokat, akik ismereteikben hátrébb jártak. Ne becsüljétek alá a tanulás folyamatát, a tanulás folyamata iránti alázatot, amitől mesterek maradhattok akkor is, ha épp nem kell szavakkal tanítanotok!

Sok egykori mesternek most abban kell mesterien megnyilvánulnia, hogy új ismeretekre tegyen szert tanítványként, hogy valamikor újra szavakban megnyilvánuló mester lehessen majd, ami meglehet csak következő életében indulhat el, annak függvényében, ennek az új tanításnak elsajátításával, befogadásával miként halad.

Ne becsüljétek alá ezt az életeteket, mert jövőtök szempontjából igenis fontos, ha szerintetek nem is olyan látványos, mint amilyennek szeretnétek! Fontos küldetésetek van, és amint eléggé fontosnak tartjátok, eredményeitek is lesznek abban, ami valóban küldetésetek.

One thought on “Jelenkori küldetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!