Játékos személyiség teszt

Szeretsz néha kikapcsolódni a komoly dolgokból, lazítani, viccelődni, játszani kicsit? Akkor fusd végig ezt a fordításom!

Íme 10 koponya. Válaszd ki, melyik képe vonz legjobban. Ha több is tetszik, addig nézegesd, míg egy mellett nem döntesz. Ha megvan a választásod, jegyezd meg a hozzá tartozó számot, és keresd ki a leírások között, hogy azok szerint, akik a játékot összeállították, milyen személyiség tartozik a választott koponyához. Lássuk, passzol-e rád bármi belőle!

Akkor lássuk sorban a leírásokat:

#1. Ha ezt a koponyát választottad, akkor egyszerű, mégis elegáns ízlésed van. A koponyán minimális díszítés van, és füzér alakban vannak rajta a virágok. A szemei piros fényben izzanak, ami szenvedélyre utal. Vagyis valószínűleg szenvedéllyel vonzódsz az életben a szép dolgok iránt, de nem nyűgöznek le a túl komplikált dolgok. A gondolataid, ahogy a cselekedetei,d kifinomultak, de sohasem bonyolultak, aminek köszönhetően remek összhangot képez benned az egyszerű életmód, és a magasabb szintű gondolkodás.

#2. Ha ezt a koponyát választottad, valószínű, hogy olyan ember vagy, akit vonz a természet. Szeretet a dolgokat természetes szépségükben, bármik is legyenek azok. A koponyán ott van a nap, amit levelek vesznek körbe, mely gondoskodó természetű emberre utal, vagyis valószínűleg szívesen gondoskodsz másokról, szívesen segítesz azoknak, akiknek szüksége van rá, szeretsz abban segíteni, hogy mások fejlődjenek életük során. Elfogadod az embereket olyannak, amilyenek, minősítés nélkül, hiszen a természet ilyennek teremtette őket.

#3. Ha emellett a koponya mellett döntöttél, akkor valószínűleg fontosak számodra a részletek. A koponyát finom elemekkel tarkított dekoráció borítja, gazdagon festve. A választásod arra utal, hogy oda figyelsz életedben az apró részletekre is, és szereted a gazdagon kifejezni magad, szövevényes gondolatokkal, szófordulatokat. Életedben a finomabb rezgésű dolgok felé haladsz, és élvezed a szépséget, amit az ad, hogy minél részletesebben kidolgozz valamit. Az a típusú ember lehetsz, aki az egyre tökéletesebb felé halad minden lépésével, amit persze saját stílusában tesz meg.

#4. Ha ezt a koponyát választottad, akkor meg van a lehetősége, hogy vonzanak a régi, ősi titkok. Ez a koponya mutatja az ősi tudást, és utal arra, hogy vonz az ember valós természete. Szereted, ha az emberek valódi arcukat mutatják, és nem rejtőzködnek mézes máz mögé, csak hogy hízelegjenek neked. Jobb szereted az őszinteséget, egyenes beszédet, az impulzív embereket, mert akkor legalább láthatod, kivel van dolgod. Nem szereted a hazug embereket, akik megpróbálnak becsapni, és jobb szereted a szókimondó igazságot, mint a negédes hazugságot.

#5. Ha ezt a koponyát választottad, akkor valószínűleg színes egyéniséged van. Szívesen vagy társaságban, nyíltan beszélsz magadról, mindezt olyan őszintén, ahogy csak tudod. A választásod mutatja, hogy szabad, és vad vagy, pont, mint a koponya mintája, és mindig őszinte személy vagy. Nem számít mások elfogadnak-e, vagy sem, az ő dolguk. Az életben csak előre tekintesz, önmagad tökéletesítve, ahogy utadon haladsz. Nem jellemző rád, hogy kételkednél önmagadban, önmagadba vetet hited vezet előre az úton.

#6. Ha ezt a koponyát választottad, nagy valószínűsége van annak, hogy olyan személy vagy, aki mély kapcsolatban van saját lelkével.  A spiritualitásod megkülönböztet a többiektől és lelked vezet, hogy haladj. Az általad választott koponyának kereszt van a homlokán, ami nem jelenti feltétlenül azt, hogy vallásos lennél (de akár az is lehetsz), de mindenképpen hatással van rád belső hangod. Önmagad megértése, erőd és gyengeséged saját gondolataid egy mélyebb megértéséből fakad. Nem sok ember képes megérteni saját lelkének misztikus üzeneteit, de te felismered, mikor szólnak hozzád, és tudod, hogyan figyelj a belső hangra. Ez nem csak ritka minőség, de megvalósítása is nehéz.

#7. Ha ezt a koponyát választottad, nagy valószínűséggel kilógsz a tömegből akkor is, ha semmit nem teszel érte. Ez az egyetlen bajszos koponya a többi között, és látványosan különc. Ezért a választásod azt sugallja, hogy nem kell erőfeszítéseket tenned azért, hogy „más” legyél, mert egyszerűen az vagy. Akár döntéseidet, akár viselkedésedet, akár az élethez való általános viszonyulásodat illetően nem igazán vagy olyan típusú ember, aki mások elvárásainak próbálna megfelelni. Mindig olyan döntéseket hozol, akár akaratlanul is, amik eltérnek a tömegestől, amik önmagukban egyediek. Másnak lenni nem könnyű egy olyan világban, mely nem értékeli az egyediséget, te mégis megállod helyed, és büszkén vállalod, milyen egyedien másmilyen vagy.

#8. Ha ezt a koponyát választottad, akkor valószínűleg olyan személy vagy, akinek sziporkázik a lelke. Olyan ember vagy, akit a gondolatok szépsége, és nem a test szépsége vezet.  Az általad választott koponyának gyémánt van a homlokán, ami arra utal, hogy értékeled a mély beszélgetéseket, jelentőségteljes társalgást. Fürkészed, hogyan gondolkodnak az emberek, és jobban érdekel, ami az emberek viselkedésének hátterében húzódik meg, mint maga a viselkedésük. Ha van valami, amit igazán értékelsz, az az elme szépsége, ezért csak olyan embereket fogadsz el, akik igazak gondolataikban, és tiszták cselekedeteikben. Olyan embereket választasz magad mellé, akik ugyanolyan megértőek, ugyanolyanok, mint te.

#9. Ha ezt a koponyát választottad, akkor kreatív, kifinomult vagy, és nem dobozon belül gondolkodsz. A koponya szemében szikra van, gazdagon mintázott és festett. Ezért a döntésed arra utal, hogy pislákol benned egy rejtett szikra, ami készen áll arra, hogy lángra kapjon, és kreatív szellemed tudja így vezetni ezt a lángot, hogy valami kivételes jöhessen létre. A lelked és az elméd egyek a teremtésben, és amikor felfeded kreatív oldalad, a világ megáll, hogy tisztelettel tekintsen rád.

#10. Ha ezt a koponyát választottad, akkor sokféle az  ízlésed, sokrétű személyiséged van. Az általad választott koponya keveréke a spiritualizmusnak, a természetnek, a színeknek összeolvasztva azokat. hogy szépség szülessen belőlük. A választásod tehát arra utal, hogy olyan személyiség vagy, aki könnyedén képes életében többféle nézőpontot megérteni és futtatni, és úgy tud élni, hogy azt mások csodálják. Képes vagy alkalmazkodni bármilyen szituációhoz sokrétű személyiséged miatt, de mindemellett tudsz önmagad maradni, mert egyszerűen természetednél fogva vagy ilyen.Klikk a képre

Klikk a képre


3 thoughts on “Játékos személyiség teszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!