Információ fürdők

A mai üzenetek arra kérnek, hogy bontsak ki írásban egy elméletet, miszerint a jövőben a spirituális fejlődéshez szükséges információt nem könyvtárakban összegyűjtött, rendszerezett könyvekből, előadásokból stb. fogja beszerezni az Ember, hanem információs fürdőkből. Ezen elsőre elképedtem, de mikor kicsit betekintést kaptam, miről is lenne szó, nagyon tetszett!

A kristálykoponyák egy olyan működésre próbálnak megtanítani, mellyel nem más emberek által különböző formában lejegyzett, átadott információkból tanulunk, és a célunk nem az, hogy a megtanult információt memorizáljuk, elraktározzuk, előszedjük, hanem egyszerűen megengedjük, hogy átfollyon rajtunk mindaz, ami információra építően szükségünk van, és utána elfelejtjük, nem raktározzuk tovább, hogy ne fogja a helyet, bármennyire is zseniálisnak tartottuk, mert csak ott, akkor volt rá szükség, az általa létrehozott állapot már mást kíván meg, amihez újabb “fürdőt veszünk”. Ha kell, az előbbi zseniális módszer, gondolat, technika úgyis újra átfolyik hozzánk, ha viszont másra van szükség, mivel nem ragaszkodunk a régihez, más léphet a helyére..

A jövőben nem raktározunk, nem építkezünk, nem birtokoljuk és árusítjuk a spirituális fejlődést szolgáló információt, hanem együttélünk a magasabb rezgésű energiákkal, és hagyjuk azokat – tudatosan megengedjük – részünkké válni. Átfolyatjuk magunkon az aktuálisan szükséges rezgéseket, és hagyjuk dolgozni, tanítani sejtjeinkben mindarról, amire szükségünk van.

A teljes íráshoz: KLIKK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!