Hátha érdekel…

Azoknak szeretnék most írni, akik fáradtak, türelmetlenek, hogy mikor lesz már valami könnyebb időszak. Vagy azoknak, akik tettre készek, épp csak nem találják, hogyan bontakozhatnának ki, mert folyton falba ütköznek. Vagy azoknak, akik szívesen kísérleteznek önmagukban….

Tesla-gömb meditáció

A gyakorlat leírása

A gyakorlat az elnevezését Tesla kísérleteiről kapta. Tesla imádta a villámokat, és az áramot. Az áramot például saját testén is keresztülvezette, és állította, hogy jótékony hatással van az egészségre, és tudjuk, hogy szép kort megélt. (Nem azt a halálos áramot használta, amit ma használunk!) Mi nem fogunk valós villámokkal, vagy árammal bűvészkedni, mégis érdekes hatást érhetünk el.

Ehhez először is lekötjük az elménknek azon részét, mely nap, mint nap csak agyal, számolgat, mérlegel, viszonyítgat stb,  és ahhoz a részéhez fordulunk, mely képes felszabadulni ezekből a mintákból, és hihetetlen energiákat képes megmozgatni. Sok dolgunk nincs, csak el kell képzelnünk egy átlátszó gömböt, amiben a képen látható Tesla kísérlethez hasonlóan cikáznak a villámcsapások, vagy áramütések, kinek hogy tetszik jobban, és ezt az gondolatbeli áramot fogjuk beengedni, végigvezetni a testünkön.

A gyakorlat növeli, erősíti az aurát, vitalizálja a testet, frissíti a tudatot, mivel a rendszerünk tisztul az energetikai lerakódásoktól. Az elme sokkal több mindenre képes, mint gondolnánk! Bármikor elvégezhető a meditációs gyakorlat zene nélkül, egyéni tempóban, sorrendben, a hangfelvételt csakis azért készítettem, hogy legyen egy minta, hogyan csinálható. A felvétel  meglehetősen amatőr, mivel ma láttam életemben először szerkesztő programot, de a célom most nem a kifogástalan minőség, hanem a gyakorlat bemutatása volt, mivel a februári holdfogyatkozásig szerettem volna közzé tenni, hátha van, aki kipróbálja, ráérez hogyan kell csinálni, és használni fogja.

Amikor a vezetett meditációban el kell képzelni a Tesla-gömböt, melyben keresztül-kasul cikáznak a villámok, a Tesla kísérlet képére gondolj, ahogy ott állsz a villámütések közepén.

tesla fény3

A gyakorlat a Spirál technikák egyike, és a Spirál fórumosok több, mint egy éve kísérleteznek vele, és nagyon megszerették. Könnyű, gyors, és a rendszeres gyakorlással egészen felerősödnek a vele járó érzetek, ahogy az energetikai csatornák egyre aktívabbakká válnak. Akinek van valami sérülése, egészségügyi problémája, azt ne ijessze meg, ha a sérült, szóban forgó terület fokozottabban zsibogni, bizseregni, vagy esetleg fájni kezd. Ilyen esetekben javasolt a mérsékelt gyakorlás. Ha a gyakorlat végzése közben orgon piramis (lsd. írásom) van a kezünkben (melyben réz spirál, vagy Tesla-tekercs van), a gyakorlat még intenzívebb tud lenni. Bármi kérdéshez használható a honlap.

Kapcsolódó írás: A mágneses mező és egészségünk

Tesla-gömb meditáció

Hanganyag

Ha tetszik, kérlek oszd meg másokkal is!

3 thoughts on “Hátha érdekel…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!