A szeretet harcosai

Annával beszélgettem ma. Éreztem, ahogy egyre kisebbre próbálja összehúzni magát, mert védekezik valamivel szemben, majd csak annyit kérdeztem: “Megéri a harc, ha ennyire felemészt?” -mire csodálkozva kérdezett vissza: “Szerinted harcolok?”

Mindenki harcos, aki mást szeretne, mint ami van. Minden harcos védekezik is egyben. Amelyik harcos nem mer támadni, az CSAK védekezik. Amelyik harcos tudatában sincs a harcnak, és egyre csak védekezik, önmagát pusztítja.

A tudatosság nélküli energetikai védekezés lényege, hogy bezárkózunk, összehúzzuk magunkat a lehető legkisebb támadási, sérülési felületre. Ezzel azonban az energiafelvétel területét is minimálisra zsugorítjuk, így megvonjuk saját magunktól az éltető energiát. Ellenségre sincs szükségünk, saját magunkat nyírjuk ezzel. Mindezt azért, mert annyira vágyunk arra, hogy elfogadjanak, elismerjenek, szeressenek olyannak, amilyenek vagyunk, de már belefáradtunk, hogy harcoljunk érte, így csak némán védekezünk, ha nem így van.

Ha már harcolsz, harcolj úgy, hogy attól jobban érezhesd magad!

Nem attól fogod magad tartósan jobban érezni, ha sikerül neked is lealázni másokat, ahogy veled tették. Nem is attól, hogy sikerül kikerülnöd végre, hogy beléd rúgjanak, mert úgy összehúztad magad, hogy már nem is látszol.

Önmagaddal szemben vívj felszabadító harcot, önmagadért!

Ha már harcolsz, mert mást szeretnél, mint ami van, harcod valós védelemért folyjon! Harcod legyen a bátorság, a kitartás a munkában, amivel felszabadítod magad az alól, ami a harc oka, ami miatt összezsugorodva védekezel.

Tanulj meg életet táplálóan védekezni, kibontakozással, kiterjedéssel –  úgy, hogy önmagad nem harcok célpontjának terjeszted ki, hanem a Forrás felé nyitsz, hogy újraépítsd magad, végre felismerések útján működő védelemmel, önmagaddal (komplexusaid, félelmeid) szemben, mert önmagadban bujkál legnagyobb ellenséged, amit a többiek csak töltényként használnak, és te magad adod kezükbe a sebeket okozó, csőre töltött fegyvert, és még a védekezés megoldása is rád marad. Jaj, de undok dolog erre rámutatni! És milyen nehéz ezt belátni! De mekkora mázlid van, ha felismered, beismered! Teljesen megváltozhat az életed!

Hadd osszak meg egy újabb Spirál gyakorlatot azokkal, akik úgy érzik, hogy kimerítette őket a sok harc, a sok védekezés, és elegük van a fáradt, szürke, kétségbeesett pillanatokból. Azoknak írok, akik nem tudják miből töltődjenek fel, pedig szeretnének.

Fraktál légzés

Spirál gyakorlat leírása

Ez egy légzőgyakorlat lesz. A gyakorlathoz fontos, hogy megértsük az elnevezését, hiszen az utal a működési elvére. A fraktálok önmaguktól ismétlődő mintázatok. A gyakorlat idejére belégzéssel elindítjuk a fraktál működését, ami önmagától végig fogja futtatni magát, újra és újra, amíg így lélegzünk. Mintha beledobnánk egy kavicsot a tó vizébe, és az elindítja a köröket, amikbe már nem szólunk bele.

A gyakorlat elvégezhető a felvétel nélkül is, csak azért készítek hozzá hanganyagot, hogy érthető legyen, hogyan csináljuk. Figyeld meg az kezdést, a lépéseket, amik a fraktál légzés működtetéséhez elvezetnek, és utána már csak lélegezned kell, mintha csak dobálnád a kis kavicsokat a vízbe, és élveznéd a víz fodrait.

A gyakorlat lényege nem a fizikai légzésben rejlik, az csupán eszköz hozzá. A gyakorlat a Teremtésről szól. Belégzéssel koncentráljuk az energiát, Teremtés programját (fogantatás), kilégzéssel kiterjesztjük, életet adunk neki, majd hagyjuk egy fraktálként végigjátszódni a programot, amivel eljut az energia minden sejtünkhöz, szerettünkhöz, ismerősünkhöz, minden emberhez. Kipróbáljuk? Teremtsünk együtt új energiákat!

Fraktál légzés

oktató hanganyag

One thought on “A szeretet harcosai

  1. Tantusz

    Nagyon köszönöm a figyelmeztetést! Gyakran hisszük azt, hogy akkor vagyunk békések, ha nem harcolunk látványosan másokkal. A konfliktusok elkerülése még nem béke, csak önmagunk tovább mérgezése. Valós béke csak abból fakadhat, ha felvállaljuk azt, amik/akik valójában vagyunk, bármivel is jár…

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!