Eljött a gyógyítók ideje

Elhisszük, hogy megvan a képességünk, hogy hatással legyünk a testünkre. Javítom, inkább szeretnénk hinni benne, szeretnénk, ha így lenne. De azokat a gondolatokat, amelyek elhiszik, hisznek benne, gyorsan elmossák azok, amelyek félnek, kételkednek, aggodalmak. Lee Carroll Tel-Avivban járt 2017. májusában, hadd idézzek tőle egy csatornázás részletének erejéig.

Kryon üzenet, Tel-Aviv, 2017. május 13. (részlet)

Tel Aviv, Kryon (fényképezte: Murányi Mónika)

(…) Az aggódás olyan valami, ami az emberekre jellemző. Nem figyeltek fel az integrálódásra a Teremtő Forrással. Az aggódás olyasmi, amit az emberek megtanultak, mert nem érzitek, hogy bármit is irányítani tudnátok. Pedig tudtok! Még arra is hatással tudtok lenni, hogy itt mi történjen. Hatással tudtok lenni a testetekre, teljes mértékben. Beszéltünk már erről korábban.

Olyan sokan ismeritek a homeopátia elvét. A homeopátia egyszerűen csak egy nagyon-nagyon apró jelzés a test felé. Egy jelzés tőletek a testnek, arról, hogy mit akartok. És működik!

A tudomány azt mondja, a homeopátia nem is működik. Nincs elegendő oldat benne ahhoz, hogy bármilyen kémiai reakcióba léphessen. A test azonban valahogy megérti, mit kér tőle. A gyógyító leül egy embertársa elé, akinek szüksége van arra, hogy egyensúlyba kerüljön. Rengeteg módja van annak, ahogy egy embert egyensúlyba lehessen hozni. Valahogy a test érzékeli a gyógyítót.

Kedveseim! Ebben az új energiában a fény vonzza a fényt. A sötétség eltűnik, mikor a fény jelen van. Az emberi test egyensúlyt akar. Soha jobb korszak nem volt még a gyógyítók számára, mint a mostani!

Gyógyítók! Ha jelen vagytok, érzékeltek olyasmit, ami új? Ha nem, kérjük figyeljetek! A folyamat, amit használtok, amit tanultatok, lehet még annál is csodálatosabb, mint ahogy gondoljátok. Arra kérünk terjesszétek ki! Tudom ki van jelen. Jó párotokhoz beszélek most épp. Lehet itt az ideje, hogy elkezdjetek valamit, amit már régóta terveztek. Tudom ki mindenki van itt. Ezek az ötletek most gyökeret fognak ereszteni, holott a régi energiában életképtelenek voltak.

Vannak olyanok a városotokban, akik lehet meglepnek Benneteket. Meglephetnek Titeket, mert most először lesznek hajlandóak odafigyelni arra, mitek van. Az egyensúlynak erős vonzó ereje van.  Lehet sok kiabáláshoz vagytok hozzászokva, lehet ez egyfajta életvitel. Mi lenne, ha többet nem vennétek benne részt? Helyette folytonos egyensúlyban élnétek.

Fel lehet lépni kedvességgel a sötétséggel szemben? Igen. Ez új. Ez nagyon új. Ha ilyen hozzáállásotok van, egyensúlyban lét, az másokban is egyensúlyt teremt. Szinte már ragályos. Akik megérzik, mennek utána. A konfrontálódás nem mindig szükségszerűen a megoldás. Ez új.

Mi van a félelemmel? Tudtátok, hogy a félelem blokkolja a fényt? Az emberek döntenek úgy, hogy félnek, s ha valaki fél, nagyon kevés fény tud áthatolni rajta. Ha szépek, örömteliek vagy egyensúlyban lévők vagytok, a félelem szétbomlik előttetek. Tudom, kik vannak itt. Mi van, ha eljött az ideje, hogy letegyétek a félelmeket? 4 ember is van itt, akiknek az életét rettegés irányítja. Lehet fel sem ismertétek. Gondolkodjatok el ezen! Mit miért tesztek? Miért aggódtok, mitől féltek?

Mindenki – nem példákról beszélek most – Rólatok beszélek, saját életetekről. Mi az, amit féltek megtenni, pedig tudjátok, hogy meg kellene tennetek? Elmondom Nektek, az egyensúly megoldja ezeket a dolgokat. Egyensúlyban együttállásban vagytok a Teremtővel. Együtt vagytok a Föld piszkos földjével és a csillagokkal, és mindennel, mi kettejük közé esik. Ez egy kérés felétek, hogy másként távozzatok, mint ahogy ideérkeztetek. Ez egy üzenet, amit világszerte átadtunk, mégis új sokak számára.

Ezt az üzenetet át akarom adni Nektek, Izraeliek. Többek vagytok, mint gondoljátok. Több fény van itt, mint gondoljátok. Gondolkodjatok el ezeken! És ez így van.

Angol hanganyag: Kryon honlap

One thought on “Eljött a gyógyítók ideje

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!