Fénytelen részeink leválnak, vagy felerősödnek

Nehéz, de  nagyon fontos időszakon megy most keresztül a világunk és a szokottnál is több üzenet fut át rajtam, mely békíteni próbál önmagunkkal, hogy a nehéz kevésbé nehéz legyen.

Figyeld, mi ad teret a fénynek, mi a sötétségnek

Olyan nehéz végignézni, mivé teszik az elvek, meggyőződések az embereket. Az miért nem lehet meggyőződésetek, hogy odafigyeltek arra, mi ad teret a fénynek, és mi a sötétségnek Bennetek?

Legyetek tudatában annak, ha valami nem tetszik, miért nem tetszik, és keressétek min, hogyan tudnátok változtatni; miért, mit tudnátok tenni, de mindig figyeljetek oda, hogy milyen impulzusok, érzelmek vonulnak át rajtatok közben, mert az elveitek, nézeteitek kevésbé erősek energia szempontjából, mint az indulatok, érzelmek, és a fizikai testetekre, lelkiállapototokra nem elveitek hatnak, hanem az érzelmek, amiket átengedtek magatokon, egészséges fizikai test nélkül pedig nehéz bármilyen meggyőződés, bármilyen elviség mellett hosszasan kiállni.

Ahogy a víz hiánya dehidratálja, rugalmatlanítja, zsugorítja a sejteket, ugyanúgy zsugorítja a bennetek lévő fényt a félelem, a harag, a túlzott akarás, a gyűlölködés.

Hitrendszereteknek megfelelően végezzetek gyakorlatokat, hogy erősítsétek magatokban a békét, a harmóniát a megértést, hogy sugározzátok mások felé is, akár szavak nélkül is … és EKÖZBEN tegyétek, amit helyesnek tartotok megtenni.

Természetesen sok mindenkit bánt az országunkban, a világszerte kialakult puskaporos helyzet, és sokan próbálják békés szemszögből is megvizsgálni a békétlent, és kaptam kérdést, amit üzennek a politikai vezetőkről a kristálykoponyák által képviselt energiák. Ezt feleltem:

Ami gondolatok átvonulnak rajtam, azok nem tesznek különbséget vezetők, nem vezetők között; jónak és rossznak vélt emberek között, általánosságban aggódnak az Ember, mint olyan, működése miatt. Egyformán szenved valamitől az is, aki elnyomó, és az is, aki elnyomott, csak mástól szenvednek.

Túl sok Ember szenved, emiatt van olyan sok feszültség, és ezek Mátrixába illeszkednek bele események, személyiségek, pozíciók, gondolkodásmódok, fordulatok.

Saját véleményem megvan ugyanúgy, mint bárki másnak, de próbálom nem belekeverni . Én egy harcos típus vagyok, de a kristálykoponyák társaságában mindig azt érzem, amíg nem érezzük át ki miért olyan, amilyen, addig tartjuk rossznak, nem megfelelőnek, és addig míg ez köti le a figyelmünket, nem arra figyelünk, miért azok, így változás sem tud történni, csak egymásra mutogatunk. Mindenki a fentebb említett energetikai Mátrixon belül teszi a dolgát, a Mátrix mozgatja az események lehetőségeit, és amíg a Mátrix nem változik, addig mi, Egységből kiszakadt emberek hiába akarjuk hol ezt, hol azt.

Ha valóban szeretnénk változást, ahhoz meg kell érteni a dolgokat, mögéjük kell látni, mert ott lehet változásokat kiérdemelni: a Mátrixon belül. Ehhez ahogy Ghandi felismerte: Legyél te magad a változás, amit látni akarsz a világban. EZ ugyanis hat a Mátrixra, a Mátrix pedig tovább hat a benne lévőkre.

Egyelőre sok esetben nem történik más, minthogy a Mátrixban lévők egymással vannak elfoglalva, és nem vesznek tudomást a Mátrixról magáról, ami mozgatja őket, mely hozzáállás tovább erősíti a Mátrixot olyanná, amit látunk napjainkban. Ezért van szükség a belső béke keresésére, mert az a Mátrixra irányuló folyamat, a Mátrix alkotó elemeibe szól bele!

Sokan viselik szívükön mi lesz

„Ne légy csalódott, szomorú, vagy türelmetlen, mikor meglátod, milyen sok munka vár még Rátok. Azért jöttetek, hogy ezt a munkát elvégezzétek, és mikor vállaltátok, tudtátok, hogy ez nem 3 nap alatt fog megtörténni. Már az is időbe telik, hogy rájöjjetek, miben áll valójában a munka – és csak azután tudtok igazán nekikezdeni, ha ezt felfedeztétek.”

Arról is érkeztek gondolatok, hogy nem feladat, hogy mindenkinek kristálykoponyákkal kellene foglalkoznia (szerencsére ) Szó nincs ilyesmiről! A belső békét számtalan úton el lehet érni. Azért kell leírnom ilyen jellegű üzeneteket, melyek egyre többeteken keresztül fognak érkezni, hogy AZOK eltaláljanak a kristálykoponyákhoz, és üzeneteikhez, akiknek dolguk van vele. Nem kell sem több, sem kevesebb ember ehhez az úthoz. Vannak ugyanis más utak is.

A segítség apró lépésekben érkezik, s miközben felfedezitek, mi a dolgotok, sok minden fog történni, ami meglehet nem tetszik Nektek, pedig minden Benneteket vezetget. Ne pusztán az alapján ítéljétek meg egymást, és ne az alapján közelítsetek/távolodjatok egymástól, hogy mások milyen érzéseket, gondolatokat váltanak ki belőletek, hanem figyeljetek arra is, hogy mitől lehet az a dolguk, hogy azt kiváltsák belőletek. Így kerülhettek egyre közelebb önmagatokhoz, és egymáshoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!