Felkészülés, irány, tűz!

Várhatjuk felkészülve mindazt ami ránk vár, vagy próbálhatjuk felkészületlenül elodázni – ettől még jön.

A legtöbb ember azon csúszik el, hogy többet, vagy kevesebbet gondol magáról, mint ami. Pont emiatt csúszkál a 11-es szám mesteri rezgése, és emiatt fontos 2018-ban, egy 11-es rezgésű évben, önmagunk reálisabb értékeléséhez, egy egészségesebb, belső egyensúlyra épülő önértékeléshez való közelítés, mert ezen keresztül értékelünk magunkban minden szituációt, történést, eseményt, egymást stb., s ha az nem reális, a reakcióink is túlzóak, megviselőek lehetnek.

Röviden szólva: saját életünket tesszük könnyebbé, ha szakítunk időt önmagunk megismerésére, bensőnk felfedezésére.

Gondoljunk bele, hogyan használható optimálisan (MESTERien) egy autó: ha az útviszonyoknak megfelelően nyomjuk a gázt, de ha olyan vezetőt fog ki az autó, aki aggresszívan, őrülten száguldozik figyelmen kívül hagyva a jelzéseket, vagy aki forgalmi akadályt képezve tötymörög, bizonytalanul rángatva az autót nem megfelelő sebességbe téve, az veszélyeztetheti magát az autót, és másokat is.

A 11-es szám rezgése a fantasztikus autó, a lehetőség, amit kaptunk, és mi vagyunk a vezetők, akik beleülhetünk az autóba, és tőlünk függ, mi hozható ki belőle.

A minap felkeresett valaki, itt járt egyikőtök, és megint szóba került a csakra pszichológia, amit imádok, mert a csakrák működése meglepően jól determinálja a viselkedésmintáinkat, így a viselkedésmintáink, viszonyulásaink, kommunikációnk is árulkodik arról, melyik csakránk működik alul, vagy épp túlzottan. Nagyon izgalmas folyamatot vehetünk észre, ha ilyesmit megfigyelünk.

Akit érdekel a téma, és még nem olvasta korábbi írásaimat, íme egy kis ízelítő, ahogy minden mindennel összefügg: A csakrák és működésük (klikk))

Ebben az írásomban épp a 3-as csakra sérülése a példa, ami túlműködésével beképzeltséget, mások feletti basáskodást, lobbanékonyságot, manipulálást, irányítgatást stb. okoz, míg alul működése önbizalomhiány, gátlásosság, függőségre való hajlam termőtalaja, így a 3-as csakrájukban blokkokkal rendelkező emberek remek társulások – egyik basáskodhat a másik felett, irányítgathat, míg a másik önként, és dalolva, időnként panaszkodva, de mégis követi. Belső fejlődést nehezen hoz az ilyen társulás, mert kiegészítik egymás hiányosságait, és nem motiválják egymást a hiányosságot kiváltó blokkok kitisztítására.

Ismerős, mint rendszer?

Napjainkban rengeteg társulást eredményeznek az alsó csakrák működésének blokkjai, amik félelmekre, bűntudatra, szégyenérzetre építkeznek, így magukkal vonják a megfélemlítést, bűntudatkeltést, megszégyenítést. Ezért nagyon fontos a rezgések emelése, a belső fejlődés, hogy ne legyenek törvényszerűek saját működésünk miatt ezek a rendszer típusok.

Számtalan tanító mondja ugyanazt: amint bent, úgy kint. Pont emiatt! Ahogy mi működünk belülről, úgy alakulnak körénk a rendszereink, amit belső működésünkkel tartunk működésben. Vagyis ha sikerül belül változnunk, evidens, hogy széthullanak körülöttünk kapcsolatok, rendszerek, életkörülmények.

A spirituális emelkedésnek pont az az egyik nehézsége, hogy nagyobb rugalmasságot (ami nem egyenlő a flegmasággal) követel meg tőlünk, mert emelkedésünk, belső változásaink törvényszerű változásokat hoznak életvitelünkbe, lehetőségeinkbe, kapcsolatainkba.

Ha valaki erre azt mondja, „Akkor köszönöm, nem kérek a spirituális fejlődésből”, annak azt tudom mondani, hogy elérkeztünk ahhoz a globális ponthoz, ahol már képtelenség kimaradni belőle, mert a bolygóállásoktól kezdve mindenféle entitásig, mindenki a Föld felemelkedésén dolgozik, így egyetlen megoldás maradt számunkra: alkalmazkodni mindehhez, keresni a módját, mit visz közelebb megértésekhez, amivel nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, és nagyobb rugalmasságot tudunk megengedni elménknek, ahogy a csapban a vízcsepp is egyet tehet, mikor az ember megnyitja a csapot: folyik lefelé a többivel – de nem mindegy, hogy ezt rémülten, kapálózva teszi, vagy teljes nyugalommal, mert látja miről szól, hova vezet …

Nekem ezt a nyugalmat segítik a kristálykoponya üzenetek…


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!