December 21

Az elmúlt időszakban nem blogoltam, mert lekötött, hogy létrehozzak egy kis “szigetet” egy Facebook csoport formájában, ahol szeretném megmutatni, mennyire emberközeliek a kristálykoponyák tanításai. Olyan témákat boncolgatunk itt, mint szeretet minőségek, bűntudat feldolgozás, idő fogalmak, belső tisztulás, ami nem szól másról, mint rólunk, Emberekről.

Siettem ezzel, mert tudtam, hogy december 21-én újabb dimenzió kapu nyílik. Nem volt könnyű az ide vezető folyamat az emberek számára, hiszen decemberben emiatt sokan küzdöttek, s talán még most is küzdenek fizikai tünetekkel, lelki folyamatokkal, de a jövőre nézve minket segít mindez. Íme néhány decemberi üzenet a csoportbeírásokból:

“Felébredni nem könnyű, mert az ébredéssel együtt jár hideg-meleg. Aludni azonban olyan, mint egy aranyból épített kínzókamra.
Egy ideig bármi tud tápláló lenni, ha mással nem, a frissességével, az újdonságával, azonban ahogy kezd kibontakozni életedben, megmutatja magát, miről is szól valójában. Soha ne félj visszalépni, elfordulni! Az élet nem büszkeség, hanem bátorság kérdése!
Amikor az autóddal zsákutcába hajtasz, és felismered nem az van ott, amit kerestél, visszatolatsz minden gond nélkül. Az életed ugyanilyen! Ne parkolj zsákutcákban, csak mert kudarcnak éled meg, hogy ott nem az van, amit kerestél, pedig annyira hittél benne, mikor behajtottál! Ne az utcát akard átrendezni, hogy amíg ott parkolsz, kellemesebb legyen a szenvedésed! Menj tovább! Keresd tovább azt, amiért ide is behajtottál! Nem leszel attól kevesebb, rosszabb, csak mert nem találtad meg rögtön! Akinek dolga van veled, az utánad fog menni. Ez saját maga felé is dolga.” Az utolsó mondat nagyon fontos: “Ez saját maga felé is dolga” Emberek nem azért vannak az életünkben, mert mi akarjuk, hanem mert nekik is dolguk, hogy részt vegyenek az életünkben. Amikor kilépnek, azzal nem mi vagyunk kevesek, rosszak, hanem NEKIK nincs ott többé dolguk. Hiába akarjuk tovább, ha szenvedünk, nagy részt azért szenvedünk, mert nem az van, amit mi akarunk. Az életünket nagyban megkönnyíti, ha felfigyelünk Univerzális törvényekre :) A saját irányainkat nem mások függvényében kell keresnünk. Saját irányainkkal együtt járnak mások.”

Rengeteg kérdést, aggodalmat, kételyt kap el az Univerzum, és folyamatosan lükteti a válaszokat. Minden kérdésetekre több felől is közelít ugyanaz a válasz, hátha valamelyik irányból sikerül úgy elkapnotok, hogy az nem csak tetszést, egyetértést, hanem mély, érzelmektől független megértést is kivált belőletek.
Többnyire megelégedtek a felfigyeléssel, az egyetértéssel. Az egyetértés azonban még nem megértés, ahogy az elhiszem még nem hit.
A tudatosság egyik lépcsőfoka, mikor felismeritek, hogy a meghallás /meglátás rengeteg belső reakcióval jár, és A REAKCIÓITOK REZGÉSÉNEK KOMPOZÍCIÓJA VISSZAHAT RÁTOK, és függönyt húz a mélyebb megértés elé.
NEM AZ VAN RÁTOK HATÁSSAL, AMIT HALLOTOK, HANEM AHOGYAN REAGÁLTOK ARRA, AMIT HALLOTOK.
Ne érjétek be a reakcióitok visszhangjával, mert az felszínt karcol, és nem maga a Hang, mely szólt hozzátok, és nem tud tovább vezetni. Ne érjétek be lelkesedéssel – bár kellemes érzés, élvezzétek kicsit – de legyetek tudatában, hogy az csak adrenalint termel, és nem a megoldás. Nézzetek be a visszhang mögé!
Amíg érzelmi reakciók alapján szelektáltok válaszok között, addig rengeteg problémamegoldó igazságtól fosztjátok meg magatokat

Mennyien szeretnétek azt, ami érkezhetne, de azt milyen kevesen szeretitek, ahogyan érkezhet. Csak fel kell vállalni a hogyant, és a tiétek!

“Energia csak egyféle van. A megélésének, a szándéknak van polaritása., ami mögé kerül. Ahogy azok, akik a Földre kerültek kezdték elveszíteni az öngyógyító képességét, és csökkent a rezgésszintjük, úgy jelent meg a gyógyítók lételemének szükségessége. Az Emberiség összességére nézve ez azonban alacsonyabb szint, mint amire képesek vagytok!

A mai világban sokan szeretnének segíteni más embereknek, legtöbbjük azonban tudatalatti bűntudatból teszi, és az egész gyógyítás egy karmikus körforgás részeként működik.
Vizsgáljátok meg a megéléseiteket és a szándékaitokat!
Aki segíteni szeretne az Emberi fajnak, az abban segít, hogy ez egész Emberiség kiléphessen ebből a körforgásból, és öngyógyítást tanulhasson! Ideje visszaadni az Embereknek önmaguk meggyógyításának képességét, olyan áron is, hogy így egyre kevesebb gyógyítóra lesz szükség, és veszélybekerül a most oly divatos ezoterikus ipar.
Még csak az elején vagytok a felszabadító folyamatnak, ehhez kellenek az újfajta terapeuták, de a régiek is működhetnek még. Azok lehetnek újfajta terapeuták, akik először saját, ehhez szükséges (új energiákra épülő) tisztulásukat felvállalják, mindegy korábban miként ténykedtek.
A GYÓGYÍTÁS ugyanis NEM KIVÁLTSÁG, HANEM MINDENKINEK ALAPVETŐ JOGA ÖNMAGÁRA NÉZVE!
Ne csak rövid távban gondolkodjatok! Ne csak egy életben gondolkodjatok! Ez a képességetek újra fog ébredni a tudatosságotok fejlődésével spontán, párhuzamos síkon, ahogy egyre kevesebb bűntudatotok, félelmetek lesz, ehhez időre van szükségetek, de valamikor akkor is el kell kezdeni a megfelelő tisztulást.”

Ha érdekelnek a csoportban folyó beszélgetések, üzenetek, bátran kérd felvételed. Zárt csoportról van szó, de bárki tagja lehet, akit vonzanak a kristálykoponyák, vagy aki fél tőlük, de vállalja, hogy kicsit bekukkant, hátha megváltozik a véleménye. A csoport elérhetőségéhez klikk a képre:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!