Camino-tól Boszniáig

Korábban meséltem már Rose-ról. 2017.szeptember 10-én találkoztunk egy albergue-ben a Camino-t járva, és egy darabig utitársak lettünk a Santiago de Compostella-ba vezető úton. Ez az út azonban nem ért véget Santiago-ban…

Rose egy 30 éves Izraeli fiatal nő. Egészen fiatalon rosszindulatú rákos daganatot diagnosztizáltak nála, nyelvgyökben, így csúnya műtéti hegek borítják a nyakát, arcát, nehezen kommunikál. Sokáig harcolt mindazzal, ami történt vele, azt hitte a betegsége büntetés volt, míg rá nem jött, hogy egyszerűen új lehetőséget kapott egy egészen más minőségű életre.

A Camino-n azért indult el, hogy tisztuljon, mielőtt az új életnek nekivág, és út közben belém botlott. Egy év telt el, alig beszéltünk, de volt egy megállapodásunk, hogy a találkozás egy éves évfordulóján újra találkozunk négyen, és mivel sokat meséltem Boszniáról, úgy döntöttünk menjünk oda.

Rose pár napot a lakásomban töltött a kristálykoponyák között, és Boszniában is az én szobámban aludt, így Tao (egyik kristálykoponyám) szinte mindig körülötte volt. Nem zavarta, hogy ott van, de érezhető volt, hogy erős tisztulási folyamat indul be, számára érthetetlen érzelmi kitörésekből. Csupa jang jellegű energia mozdult meg elfojtásokból, tudatosság nélküli ismétlésekből fakadóan. Tao pont az egyik legaktívabb koponyám, és egyik tipikus tulajdonsága, hogy harmonizálásra, egyensúly felé billentésre törekszik..

Rose a piramisoknál úgy gondolta nincs ott semmi, azok csak hegyek. Ráhagytam. Mondtam sebaj, vedd úgy, hogy csak kirándulgatunk együtt, mint a Camino-n, közben követtem egy bennem megjelenő belső programot, így első nap elvittem a Nap piramisra, és még aznap a Hold piramisra, hogy harmonizálódjon a sok belső vívódás miatt felborult energiarendszer, továbbá az alagútrendszerbe, hogy töltődjön kicsit. A Második napot kihagytuk, másmerre tekeregtünk, hogy hozzá tudjon szokni a fokozatos változáshoz a szervezetében.

Harmadik nap vittem el a Tumulusra, ahol Tao egyszer csak jelzett, hogy menjek onnan. Hagyjam ott a lánnyal kettesben, és menjek távolabb. Így tettem.

Lentebb vonultam, Rose-t megkértem maradjon ott, csak álldogáljon, nézze a tájat és figyeltem mi történik. Egy egészen sűrű, meleg energia érkezett. Képsorok jelentek meg előttem, egyfajta tisztító „leavatásról”. Nem elírás, nem beavatás, hanem leavatás. Elmondtam Rose-nak, hogy olyan energiák tisztulnak le róla, amelyek blokkolták, hogy gyermeke lehessen – korábbi életek ok-okozati következményeiből visszamaradt energiák miatt – és ezzel felerősödik újra egyfajta YIN minőség benne. Tudom, hogy számára ez sokat nem jelent most, de az az információ érkezik, hogy később érteni fogja, érezni fogja miről beszélek.

Rose aranyosan „elviselte” a történéseket, álldogált a kristálykoponyával, ott, ahol kértem, ameddig kértem, de különösebben nem hatotta meg. Ezután át kellett mennünk a Nap piramisra megint, mint lezáró folyamat, majd vissza a házba.

Két óra múlva Rose mosolyogva jött felém. Kérdeztem mizu? Fülig ért a szája. Megjött a menstruációja, pedig hónapok óta nem volt már, és orvosilag nem értették miért. Ragyogott a szeme, és csak annyit mondott: „Lehet, hogy mégis van itt valami!”- majd huncutul nevetett egyet…

Tao üzenete gyorsabban értelmet nyert számára, mint gondoltam….


Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!