Átszíneződések

Meglepő fordulatok? Talán nem is olyan meglepőek, épp csak nem figyeltünk eléggé. A kristálykoponya csoportban megosztottam nemrég egy üzenetet, mi szerint egy olyan dimenzió kapu van jelenleg nyitva, ami felkavarja az állóvizet. De csak azt tudja kavarni, ami bennünk van, csakis saját értékeinkkel tud játszadozni…

Mai üzenet

Figyeljétek csak! Az élet milyen szépen mutatja, mi nem elég fontos Nektek. Egyre kevésbé fog működni, hogy ezt is akarjátok, meg azt is. Döntéseket kell hoznotok.

Amikor nem tudtok dönteni valamiben, az is döntés. Kiderül, mi nem volt annyira fontos, hogy mellette döntsetek. Amikor választanotok kell valami között, kiderül mi nem volt annyira fontos, hogy arra is gondoljatok, mi lesz veletek anélkül, ami kiesett a választásotokból.

Vajon a sorsotok nehéz, amikor veszteség ér Benneteket, vagy csak ti nem vesztitek észre, mikor, miről mondotok le azáltal, hogy elkerüli a figyelmeteket, hogy a lineáris fókuszálás, az egy dologra koncentrálás megöli a többsíkú teremtést, és redukálja a lehetőségeitek.

Legtöbbször egy színskálán valami konkrét szín mellett akartok dönteni vagy nem dönteni, és mivel ez sokszor nehéz, úgy teszitek, hogy becsukjátok a szemeteket, ne lássátok a színekkel járó árnyalatokat, variációkat is, mert ha nem kell mindenbe belegondolni, mindent számításba venni, úgy könnyebbnek tűnik.

Nem úgy döntötök, hogy a fehérből kicsit több, a feketéből kicsit kevesebb, mert az egyensúly nem mindig a fele-fele arány, hanem vagy csak a fehéret, vagy csak a feketét választjátok (lineáris), így kikopnak azok az árnyalatok, amik életben tarthatnának más színeket, más síkokat is. Elmével keresitek az egyensúlyokat, pedig az egyensúly energiákról szól.

Egyetlen pillanat, egyetlen tudatosság nélküli döntés nem csak egyetlen dolgot mozdít meg, hanem hozzátartozó árnyalatokat is eltöröl, vagy felerősít, ami átfesti a palettát és a továbbiakban választható színeket, és újra színezi az életeteket. Ha sokáig választotok zöldet a piros hátrányára, egy idő után egyáltalán nem marad piros a palettán, mert nem tartottátok elég fontosnak, hogy ott legyen, amikor az élet lehetőséget kínált, hogy azt is fontosnak tartsátok a sok felgyűlt zöld mellett.

Ez az időszak sokatokban hoz felismeréseket, milyen színeket tartottatok meg, és mire nem figyeltetek, hogy fontos legyen, hogy abból is maradjon, mert azáltal lehetne később szebb a festményetek…

Ha ilyen felismeréshez értek, ezután tudatosabban figyeljetek oda, mi nem elég fontos, hogy tudatos elengedése legyen, ne pedig veszteségként jelenjen meg, mikor rádöbbentek, kikopott, mert sorra nem volt elég fontos, mert az értékét nem mértétek fel időben

Nézzetek szét mi érték az életetekben, mit kell táplálnotok, míg nem késő, míg nem zárulnak be a kapuk, mikor újra közelítenétek, mert feltűnik, fontosabb volt, mint gondoltátok, de már nem lehet.

andi

Olyan dimenzió kapu van most nyitva, melyben ha figyeltek, kiderülhet számotokra, mi mindenben ismételtek valós értékeket félredobva pusztán berögződésekből, eltorzult színarányok miatt, hamis értékeket erőltetve. Nézzetek szét mi érték számotokra, míg nyitva van a kapu, mert most még felvehettek új színeket, lerakhattok nem szükséges árnyalatokat. Utána egy ideig azzal kell festegetnetek, ami marad.

Figyeljetek befelé, szánjatok időt arra, hogy elég mélyre menjetek önvizsgálatban, mert most könnyebb felismerésekre találni, bármennyire is úgy tűnik, hogy káosz, esetleg nehéz időszak van. Sok segítség elérhető el most! Iránybaállások, átszíneződések lehetnek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!