Aranygömb – hátha érdekel…

A meditációk mindig intenzívebbek, amikor energetikai kapuk nyílnak. Ez a gyakorlat rövid, és banálisnak tűnhet, de olyan rétegeket mozgat meg, amik segíthetnek a folyamatban, amivel a régit próbáljuk lerakni. Nem szoktam sokat meditálni, de amikor a Spirál felhívja rá a figyelmem, azt követem –  ennek köszönhetően sikerült talpra állni hamvaimból – és az elkövetkező napok ideálisak meditációra, mint amikor barnulni szeretnénk, és végre kisüt a nap.

Aranygömb meditáció

Spirál gyakorlat leírása

A legtöbb Spirál gyakorlat rövid, mert nem az idő tényező benne, hanem a dimenzionális síkok mozgásai, ott pedig átértékelődik a mi időértelmezésünk. A gyakorlathoz megint a 8-as csakránkat (kb. 10 cm-e a fejünk felett) használjuk kiindulásnak, és indulásként elképzelünk itt egy aranygömböt. (Spirál és Kapszula mellőzhető az elején.)

A meditáció egészen mást mozdít meg mindenkiben, mivel az” új energia” nem egy fixen, mindenkire ugyanúgy ható energia, hanem egyénenként az, aminek bennünk kell megváltoznia. Nem kerül egó/elme szinten megnevezésre, hogy minek kellene változnia, mivel azzal ellenreakció, megfelelési vágy, akarás, félelem indulhat be. Így “programként”, “infoként” utalunk arra, ami az az energetikai tartalom, ami segíthet gondolkodásunkban, látásmódunkban változni, ha engedjük beépülni – jelen esetben belégzéssel adunk rá engedélyt. A kibontó meditációban már érkezhetnek gondolatok, felismerésként, saját ötletként. Ha jön ilyen, érdemes követni.

A gyakorlat közben folyamatos tudatos légzést végzünk, belégzéssel adunk engedélyt a Segítőknek, hogy az új információ rezgését átadják nekünk, ami később kerül spontán kibontakozásra gondolatvilágunkban, meglátásainkban, minden erőfeszítés nélkül olyan természetesen, ahogy a víz oltja a szomjunkat következményként. Csak figyeld végig a légzést! Az aranygömb meditáció után javasolt kibontó meditációt végezni, lsd.lentebb.

Aranygömb meditáció

hanganyag

Az Aranygömb meditáció után lehet elvégezni kibontó meditációt, bármilyen technikával, amikor csak befelé fordulunk, és figyeljük, milyen gondolatatok érkeznek…Ez a legnehezebb része, amíg nem tanuljuk meg olvasni az érkező üzeneteket, de kipróbálni érdemes. A Spirál fórumosok ezt úgy végzik, hogy csendben ülve csak a 8-as csakrájukra koncentrálnak, és türelmesen megfigyelnek, milyen gondolatok kúsznak be, azok esetleg hogyan módosulnak, változnak. A kibontás megtörténhet minden meditáció nélkül, sugallatként érkező ötletként, megoldásként is, ami életünk különféle bonyodalmas területeire irányul.

Kiegészítésként elvégezhető a Tesla gömb gyakorlat is. Elérhetősége ITT, kiegészítő írás róla ITT olvasható.

További gondolatok folyamatosan a Spirál világáról a friss Fórumban.

One thought on “Aranygömb – hátha érdekel…

  1. Maya

    Köszönöm az aranygömb meditáció felhozz dolgokat, amit jó ha leteszünk,de mi még mindig ragaszkodunk hozzá. :heart:

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!