A Vízöntő üzenete

Bár odaadhatnánk Nektek mindazt a tudást, ami elérhető számotokra! Nem azért nem tudjuk odaadni Nektek, mert bárki megtiltotta, hogy megkaphassátok, hanem azért, mert Ti nem léptek felé, hogy átvegyétek.

A tudás kapukon keresztül érhető el, és nem külön elrejtett kulcsok nyitják a kapukat, hanem az egyik kapun átlépés kulcs a következő kapu megnyílásához automatikusan, de ti nem akartok átlépni, csak vágyakozva álltok a kinyílt kapu előtt, és elbizonytalanít Benneteket, ha a távolból a következő kapu zárva van. Féltek két kapu közé ragadtok. Ám nem nyílik ki újabb kapu, míg az előzőn át nem léptek. A kapun átlépés pedig a gyakorlati alkalmazása annak, amiről a kapu szól.

Az egyik kapu, amin a legnehezebb átlépnetek, a minősítésmentes, gondolatmentes állapot kapuja. Olyan állapot ez, amikor a kapu korábbi oldalán hagyjátok mindazt, aminek/akinek hiszitek magatokat, mindazt, amit elért tudásotoknak tartotok, amikor kikapcsoljátok az elméteknek azt a funkcióját, amivel folyton mindent irányítani, uralni, értelmezni, kontroll alatt tartani akartok, amit kedvesen megfogalmazva ti így hívtok: “szeretném”, “segíteni akarom” “jót akarok” “tudni akarom”.

A 3D-ós síkon működő dualitásban gondolkodó elme azonban minden jó szándéka ellenére ellentétes irányba vezet Benneteket, mint amerre az az információ van, amire annyira vágyik Lelketek. Az a feladatotok, hogy a kapu mögött hagyjátok jelenlegi önmagatokat, és mindazt, ami ezt felépíti, anélkül, hogy ehhez újjá kelljen születnetek.

Inkább választjátok a fizikai halált, és az újrapróbálkozást új testben, mintsem felvállalnátok egy ekkora átalakulást, hogy ugyanabban a testben, ugyanabban az életben többdimenziós lényekként működhessetek, amik eredetileg vagytok. Azt gondoljátok, ha végigfuttattok életeket, egyszer majd automatikusan egy olyan életbe érkezhettek, ahol már a multidimezionális működést futtathatjátok alapból, erőfeszítések nélkül, csak ki kell várni. Ez azonban a lineárisan gondolkodó elmétek sugallata. Ahonnan valóban történnek a dolgok, az nem lineárisan működik.

Ha valóban közelebb akartok kerülni önMAGatokhoz, ahhoz szembe kell nézzetek jelenlegi működésformátokkal, amivel jelenleg építkeztek, amivel jelenleg terveztek, amivel jelenleg a lehetőségeket adjátok magatoknak. Ezt az énképet le kell tennetek, nem csak részeiben, részleteiben, hanem teljességében (ami persze legtöbbötöknek egy folyamat). A Vízöntő korszakába azért születik le oly sok ember, mert ez a Korszak adja meg ennek elkezdéséhez a lehetőséget. Sokan nem fognak máris élni vele, de valakiknek el kell kezdeni, hogy kiderüljön: lehetséges!

Ha repülni akartok a felhők felett, akkor nem elég új kerekeket vásárolni a hőn szeretett autótokra, nem elég átfesteni az autót, új üléshuzatot venni, más zenét hallgatni utazás közben. Ki kell szállni az autóból, el kell adni, és fel kell szállni egy repülőre, amit eleinte nem Ti vezettek, ahol meg kell tanulni más törvényekkel együttműködni.

Azért nem tértek le az eddigi útról, mert a dualista működéseteknek megfelelően azt gondoljátok, hogy még mindig túl sok karmikus adósságotok van, amit szeretetnek éltek meg. A szeretet azonban nem karmikus adósság. Minden olyan emberrel, akit jobban szerettek, mint másokat, pusztán csak több karmikus adósságotok van, amibe különféle okok miatt beleragadtatok. Alapvetően azonban mindenkit egyformán szerettetek a szeretet eredeti értelmezése alapján, csak ettől a működéstől eltértetek.

Úgy viselkedtek, mint a “kislány”, aki medencét épít a tengerparti házikójához, és a medencéjébe minden nap friss vizet hord a tengerből. Nap, mint nap cipeli a vizet vödrökben a medencébe, és hiába egyre fáradtabb, és hiába van ott a tenger, amiben ugyanúgy lubickolhatna, nem adja fel, mert már túlzottan beleszeretett a tájba, ami mentén hordja a vizet, túlzottan megszerette azokat, akikkel út közben találkozhat, sokan kényelemből nem mennek el a tengerig, mert megfürödhetnek az ő medencéjében, és ettől úgy érzi fontos, hogy a medencét fenntartsa ….egyre több indok miatt nem tudja abbahagyni az egyre fárasztóbb “munkát”.

A Halak után a Vízöntő korszaka azonban felvillantja a lehetőséget, hogy ne kelljen senkinek saját medencébe hordani fáradtságos munkával a vizet, mert ez okozza a legtöbb galibát, a széthúzást, a különbségeket, az elszigetelődést. A Vízöntő korszaka közvetlen elérhetőséget kínál mindenkinek a víz Forrásához, a spirituális fejlődés pedig ennek a közvetlen kapcsolatnak a felfedezése, és gyakorlati alkalmazása.

Egyszer mindenki fel fogja fedezni, hogy miben kell változnia, hogy ne fáradtságos legyen az élet a sok vízhordástól. Egyszer mindenki meg fogja érteni, hogy a tudás, amire vágyik az a “víz”, ami a Vízöntő Forrásból folyik, ami azonnal elérhető minden pillanatban, de minél több utat kell bekanyarognia a víznek ahhoz, hogy elérjen hozzátok, annál több válik belőle elérhetetlenné, mire felfogjátok. Ezért fontos a közvetlen kapcsolódás, ami a Vízöntő Üzenete: “Itt vagyok, öntöm a vizet, csak állj alá, csak fogadd be.”

Az első kapu az elme értelmezésének megváltoztatása a “vízről”, a Forrásáról, az elérhetőségéről. Első dolog a világ (beleértve az Embert magát) működéséről kialakított kép megváltoztatása!”

Ne tiszta akarj lenni, hanem tisztulni akarj!
Ha tiszta akarsz lenni, folyton “piszok” lesz rajtad az eredményorientáltság, a végeredményt váró türelmetlenség, a “még csak részeredmény” kudarca, a végeredmény állapotának idealizált elképzelése, ami egyre távolabbinak fog tűnni, míg le nem mondasz róla, és csak takargatni próbálod a “piszkot”. Míg ha folyamatosan tisztulni akarsz, élvezhetsz minden részállomást, és ennek élvezete máris közelebb visz ahhoz, amit keresel.

Vannak elkeseredést, csalódást kiváltó pillanatok, de attól még nem kell, hogy elkeseredett, csalódott emberré válj. Vannak vidám, lelkes pillanatok, de attól még nem vagy boldog ember, csak valamiért vidám, vagy épp lelkes vagy.
Boldog akkor leszel, ha nem azonosulsz azzal, ami kiváltódik érzelemként belőled, csak megéled, és figyelsz tovább, a következő perc mire ad lehetőséget.
Te a vízcsepp vagy, mely beleesik a tóba, és részévé válik, és nem a hullámok, amit a becsapódás gerjeszt.

Ha érdekelnek további kristálykoponya üzenetek, csatlakozz Facebook csoportunkhoz. (ITT)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!