A tudatosság ereje

Lee Carroll, és csapata Franciaországból Amerikába utazott, egy egészen különleges helyre, a Yellowstone Parkba. Akik szeretik a Kryon üzeneteket, azokkal végignézzük az itt átadott csatornázásokat. Íme az első, mely a tudatosság erejéről szól.

Kryon mini csatornázás, 2017 június 2. Yellowstone, 1.nap

Kryon találkozó, 2017. június 2. (fénykép: Murányi Mónika)

Üdvözletem Kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól. Vannak köztetek, akik tudatában vannak annak, hogy egy olyan helyen, mint ez, energiák mozognak. Még több is történik itt. Sokkal több. Kezditek elérni a metafizika korát. Ha lesznek olyanok, akik azt mondják ” Éreztem valami energiát, ami szép volt”, mellettük ott terem valaki, egy tudományos műszerrel, és be is méri.

Sokszor fogtok hallani a koherenciáról. Ez olyan szó, amiről azt hiszitek, hogy értitek, pedig lehet nem is. Mi történik, amikor fénymunkások találkoznak? Nem minden itt jelenlévő hisz abban, ami itt van, pedig ha adnátok neki egy lehetőséget, nem ártana Nektek, és talán először sikerülne kilépnetek a hitetlenség dobozából. Míg Ti, többiek, ti tudjátok, hogy ahogy az óra ketyeg, egyre többen kezditek itt érezni a Szellem (Teremtő) valóságát, a Bennetek lévő Teremtő valóságát, talán saját Akashátokból. Ahogy ketyeg az óra, történik valami.

Vannak, akik úgy érzik, elnehezedik a terem. Olyan érzés ez, amit nem tudtok megfogalmazni, vagy megérteni. Vannak, akiknek gondjai vannak a végtagjaikkal, mert elnehezednek, történhet ez a vállaitokkal, lábatokkal is, mozdítani sem tudjátok. Mindez olyasminek a tünete, amit eddig nem tudtatok megmagyarázni. Szinte olyan ez, mint ami ott van, ahonnan a Teremtő Forrás érkezik, ami rátok telepszik egy pillanatra és azt mondja: emlékezz! emlékezz! emlékezz!

Lehetséges, hogy Örök vagy? Csak gondolj bele! Lehetséges, hogy éltél már korábban is? Lehetséges, hogy az élet folytatódik azután, hogy hamvaiddá leszel? És az, ami folytatódik tovább, az az igazi Éned! Arról beszélünk mi! Azt láthatod a tükörben. Nem pedig a test, nem a fizikai rész, nem a molekulák, hanem a szeretet és együttérzés lényegisége és koherenciája (összetartozása).

A bolygó, ezekben az időkben, Kedveseim, kezd mindennek tudatára ébredni. Ebben a 3 napban különféle üzeneteket fogok átadni, és az utolsó napi nagyon különleges lesz. Szeretnék Nektek beszélni a Felemelkedés időzítéséről. De most, ebben a teremben, azok előfutáraira nézek, akik tanulják, értik az energiákat, és kezdenek irántuk érdeklődni, pedig nem is számítottak rá. Az energiák kezdenek kereszteződni a tudománnyal, és kezdenek egymásba folyni. Lesznek, akik ellenkeznek, nem értik, hogy hol végződik a spiritualitás, hol kezdődik a tudomány, nem értik, hogy a kettő egy és ugyanaz. Minél többet tanulmányozzátok, hogy hogyan hozta létre a Teremtő az Univerzumot, annál egyértelműbbé fog válni, hogy a spiritualitás kő kemény tudomány, ami gyönyörű, és a rendszere működik.

Miről beszélünk Nektek 28 éve? Arról, hogy a tudatosság a legerősebb erő a Földön, és hogy nem tekintettetek így rá, egészen mostanáig. Elkezdődtek a kutatások, amik megmutatják, hogyan hat a tudatosság a fizikára, és el kezditek megérteni, hogyan hat a tudatosság saját biológiátokra. Lehetséges, hogy a tudatosság ennyire erőteljes, és ilyen mértékig fókuszálható? Ti magatok tervezitek a saját egészségeteket. A testetekben nem létezhet semmi, ami nem odaillő, ha utasítjátok, hogy hagyja el. Ez az erő, ami a tudatosságban rejlik.

28 éven át gondoltátok azt, hogy mindez jól hangzik, de nem voltatok benne biztosak, és volt ez, meg az, és nem tudtátok milyen módszert használjatok, milyen könyvet olvassatok. Mennyi lépcsőfokot kell megmászni? Mennyi szenvedésen megyünk keresztül, mert nem értjük meg, hogy az egyszerűségében van a kulcs? Ki kell lépni Önmagatokból, hogy eljussatok saját tudatosságotok magjához, ahol igényt tarthattok dolgokra, saját sejtszerkezeteteket illetően.

Tudtátok, hogy testetek sejtjei, több milliárd sejt, mind a főnökre figyelnek? Nem csinálnak semmit saját maguktól, Kedveseim, hacsak nem áll elő az a helyzet, hogy nem vesztek róluk tudomást. Ha azzal töltöttétek életeteket, hogy a testetekre néztetek, és azt mondtátok, “remélem kitart”, akkor a sejtek mindenfélébe kezdtek maguktól, mert nem kaptak iránymutatást. Mi lenne, ha ehelyett minden egyes reggel ráhangolódnátok saját “rádió állomásotokra”, ahol csak ti vagytok és Önmagatok, és innen érkezne az adás, ami megmondja, mi helyénvaló ma? “Én vagyok a sejtek csoportja. Ezt fogjuk ma csinálni. Ez fog történni a jövőben. Íme az egészséges állapot, ami fel fog állni.”

Azt hiszitek mindez egyszerű pozitív gondolkodás? Azt mondjátok “Nos, a pozitív állítások aranyosak.” De mi van akkor, ha erejük van? Mi van akkor, ha ezek az állítások hozzák létre azt, amit fókusznak nevezünk, amiben önmagatokra fókuszáltok? Mi van akkor, ha így elmúlhatnának betegségek? Mi van akkor, ha így megváltozhatnának étrendek, és  nem kellene belehalni? Megváltozhatna a metabolizmus (anyagcsere).

Elgondolkodtatok azon valaha is, hogy miért működik a testetek úgy, ahogy működik? Néztetek rá a testetekre valaha úgy, hogy azt kérdeztétek tőle “Miért tetted ezt velem?” A testetek válaszolna, és azt felelné “Mert sohasem mondtad, hogy mást tegyek. Mert sohasem beszéltél hozzám. Mert nem hiszel benne, hogy megteheted.”

A tudatosságotok nem az agyatokban, nem a fejetekben található! A tudatosságotok része testetek minden egyes sejtjének. Ez egy abszolút egyesített erőfeszítés, és amit a sejtjeidnek mondasz, azt nem csak meghallgatják a sejtjeid, hanem beszélgetnek is veled róla.

Lee Carroll csatornázás közben (fényképezte: Murányi Mónika)

Azok, akik tudják miről beszélek, képesek arra, hogy kitisztítsák a testükből a testnek nem megfelelő dolgokat, nem csak a betegségeket, hogy egészségesek legyenek, hanem a félelmeket, egyensúlytalanságot, aggodalmakat. Nem gondoljátok, hogy ezzel a képességgel születtetek meg? Ez képessége mindannyiótoknak Kedveseim. Megértettétek, hogy a félelem tulajdonsága, hogy terjed mindenfelé, és ereje van, és csak vándorol Benneteket, mert nem szóltok rá semmit? Hagyjátok, hogy úrrá legyen rajtatok! Bele gondoltatok ebbe valaha is?

Ez a 3 nap feltárja a Bennetek lévő Éneteket. Ez a 3 nap segíteni fog Nektek, hogy megértsétek, mi mindenre vagytok képesek, hogy arra tudjatok fókuszálni. Hogyan tudnak hatni rátok a körülöttetek lévők, aminek nem is vagytok tudatában? Mindez most kezdődik el. A bolygó készen áll. Ez az emberi tudatosságban rejlő erő feltárása. Mit jelent ez? Mire képes mindez? Miről szól mindez?

El fog jönni a nap, amikor a tudatosság képes lesz a fizikátokat irányítani, mert el kezdtek fejlődni tudásotokban, bölcsességetekben, és mindig elérhető lesz számotokra az együttérzésen keresztül. Az együttérzés a kulcs, mindig is az volt. Az együttérzés a kulcs mindenhez, beleértve az emberiség fejlődését, és a békét a Földön. Együttérzés önmagunk iránt, és együttérzés egymás iránt. Nemsokára jövök vissza még több üzenettel. És ez így van.

Angol hanganyag forrása: Kryon honlap

3 thoughts on “A tudatosság ereje

  1. Kristán Katalin

    nagyon jó!!!!! egyre többen és többen rájövünk, hogy a fizikai valóság a gondolataink kivetülése :heart: :heart: :heart: köszi Ági

    Reply
  2. Cini

    Köszi, nagyon jó hogy a fordításod áltál nem kell hónapokat várni, hogy eljussanak hozzánk ezek az üzenetek, így részesei lehetünk Kryon munkálatainak.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!