A tizenharmadik

A titok abban van legjobban elrejtve, amivel mindenki rendelkezik, mert az senkit sem érdekel. Ami bárkinek elérhető, azzal senki sem foglalkozik. Mindig az kell, ami nincs. Minket, Embereket, a birtoklás és felhalmozás, a kívülről beszerezhető érdekel, nem pedig önmagunk belső felfedezése. Pedig ha másként csinálnánk!…

Megint nincs számítógépem, így nem tudok fordítani sem, blogolni sem, ezért minden szabadidőm a kristálykoponyákra fordítom. Élvezem, mi mindent vált ki belőlem, ahogy a világukat fürkészem. Ilyenkor jönnek leginkább gondolatébresző villanások, mint ahogy ma reggel is történt. Tulajdonképpen nem a kristálykoponyákról szeretnék írni, mert az kevés embert érdekel, hanem arról, ahova elvezetnek, de először róluk kell mesélnem ahhoz, hogy ki tudjam bontani a villanás lényegét.

A villanás

Felvillant bennem egy belső kép. Egy egyfolytában gomolygó, fénnyalábokból álló, folytonosan változó jelenség, aminek összessége egy koponyaformát adott. Nem egy merev formát, nem egy fizikai formát, hanem egy folyton változó, de mégis minden variációjában emberi koponyára hasonlító formát, ami egyetlen villanásával egy egész történetet adott.

Létezik egy legenda arról, hogy van 12 ősi kristálykoponya, amik ha mind együtt lesznek, az hatalmas változást fog hozni az Emberiség fejlődésében, de ahhoz, hogy mind együt lehessenek, szükség van a tizenharmadikra. Ezt hallván, mindenki nekiállhat keresni a 13 kristálykoponyát – ahogy tették, és teszik is a mai napig néhányan. Szerintem azonban ez a legenda abban valós, amit szimbolikusan képvisel. A mai villanásom ennek a szimbolikáját magyarázgatta. A koponya forma, az maga az Emberi tudatosság, ahol a 12-es szám a Földi létformát takarja, beleértve a Föld és az Emberi lét fejlődését, törvényeit, változásait, lehetőségeit stb.

A 13. koponya azonban egészen más. Ez a koponya, egyszerűen csak KULCS (persze nem egy sima kulcs, hanem egy többdimenziós kulcs) az összes többihez való hozzáféréshez. Ez a “koponya”, ami tulajdonképpen ugyanolyan “információ tartály”, mint a többi, tartalmazza azt, hogyan lehet hozzáférni a 12 másikban feljegyzett magas rezgéstartományt hordozó emlékhez, információhoz. A 13. koponya egyfajta “dimenzionális kézikönyv”, leírás arról, milyen kvalitásokkal, működésformával kell rendelkeznie az Embernek ahhoz, hogy képessé váljon az információk eléréséhez, mindahhoz, amit a 12 kristálykoponya őriz – az emberek számára.

A 13. koponya emlékezni, kapcsolódni segít. Ő maga egyfajta mindenki által ismert belső titok szimbóluma, s amint ezt felfedezik az Emberek, megnyílik a lehetőség egy hatalmas Forrás felé. Ugyanezt a tanítást foglalja magában az összes többi tanítás, csak más szimbolumokkal, más eszközökkel tarkítva.

Ebben a történetben a titok nyitja az a láncszem, ami a legnyilvánvalóbb, mégis a legkevesebben veszik figyelembe, mert túlzottan evidens. A túlzottan evidens, amiből bárkinek lehet, értéktelen az Ember számára, így a legegyszerűbb itt eljrejteni valamit, mert senki sem fog érdemben foglalkozni vele, így titok, azaz zárt kapu tud maradni. A 13. koponya őrzi azt a működésformát, amit magunkévá kellene tennünk a “kapun átlépéshez”, vagyis mi magunk kellene a 13. koponyává váljunk, hogy elérjük a másik 12 kristálykoponya könyvtárát, és olvasgathassunk belőle. Mi magunk vagyunk a kapocs az elveszett tudáshoz, merthogy mi veszítettük el.

Ennek a működésformának a kezdő lépései mindenki számára ismertek, ezek pedig az alázat, elfogadás, megértés, hála, önzetlen szolgálat, őszinteség és sorolhatnánk. Egyiknek sincs a mai világban akkora értéke, mint a kívülről szerzett tudásnak, az ismeretanyag, képesség hajszolásnak, nem tartjuk elég fontosnak őket ahhoz, hogy mesteri szintre hozzuk magunkban. Pedig minden Mester, akit keresünk, követünk tudja és hirdeti, hogy ez az alap! A 13. koponya titka, hogy ezek a minőségek elengedhetetlenek a felemelkedéshez, ami átvezet a multidimenzionális gondolkodásba/látásmódba, és ott található az a nagyon keresett 12 ősi koponya összes információja. Nem birtokolnunk kell őket, másrészről nem is annyira elérhetetlenek számunkra, mint gondoljuk, csak másmilyen az elérhetőség útvonala, mint ahogy keressük.

A kristálykoponyák ugyanúgy működnek mint az Emberi DNS: információhordozók, és nekünk embereknek minimális hozzáférhetőségünk van az általuk hordozott információhoz. Csakis azért kötődik “koponya” formához ez a szimbólumrendszer, mert az Embereknek szól a tanításuk. Az Embereknek lettek létrehozva az emberről, a tudásról, de megváltozott a működésformánk, a látásmódunk, így mára elérhetetlennek, mesének, fikciónak tartjuk.

Szerencsénkre az Isteni terv ezt tudja, így számtalan módon próbálja ugyanazt értésünkre hozni. A kristálykoponyák világa csak egy megközelítésmód.

A villanás, vagy információ valamiféle fény-hologramként van tárolva (ennél közelebbi hasonlattal nem tudom leírni, de nem ilyen egyszerű), és nem szavakban, nem érzésekben. Az emberi DNS valamikor ezeket tökéletesen tudta értelmezni – nem véletlen, hogy nyelvészeknek sikerült az eddig legérdekesebb felfedezést tenni a DNS-el kapcsolatban – így nem volt benne semmi titok. Mi tettük titokká. A legenda azt mondja, hogy az ősi kristálykopnyák elvesztek, de ez szimbolikus, ez csak annyit jelent, hogy az Ember képessége veszett el, hogy értelmezni tudja a Forrást.

Tudom, hogy nálam okosabb emberek az állítják, hogy vannak különleges képességű, fizikai síkon is elérhető kristálykoponyák. Lehetnek, nem vonom kétségbe, de ezek szerintem egy olyan régesrégi korszak maradványai, amikor még tudták értelmezni az eredeti, nem fizikai síkú kristálykoponyákban lévő holografikus információkat, azok segítségével ismerték a megfelelő technológiát és ennek segítségével hozták létre ezeket a különös koponyákat, de nem ők maguk az eredeti Forrás.

A 13. koponya nem pusztán ilyen semmitmondónak tűnő információ. További lépcsők vannak benne az Ember lehetséges működéséről, amint megfelelő tudati, érzelmi, sejtszintű, DNS szintű tisztuláson ment keresztül. Ezek az információk, melyek már egy magasabb dimenziót feltételeznek, nehezen érthetőek jelenlegi elménk számára, de vegyük csak Nikola Tesla példáját, aki a korábban felsorolt kvalitásokat, mint önzetlen szolgálat, alázat, elfogadás és megértés olyan magas szinten tudta művelni, ami egyenes út volt számára olyan információk eléréséhez, ami meghökkentette nem csak korát, de még jelen korunkat is. Olyan természetességgel tudta értelmezni a holografikus úton érkező információkat, mint ahogy mi anyanyelvünkön értünk, legtöbbször rajzolnia sem kellett, fejben állította össze terveit, mert benyitott a kapun, elindult, és egyre beljebb jutott.

Benyitnunk mi magunknak épp úgy van esélyünk. Mind nemesíthetjük magunkban az önmagunk, mások, és a sors történései iránt tanúsított megértést, elfogadást, alázatot. Mindannyiunknak van lehetősége gyakorlatba tenni az önzetlen szolgálatot – hétköznapi szinten – kérkedés, bizonygatás, számonkérés stb. nélkül. Bármelyikőnk elindulhat a titok megismerése felé, és ha azt megfelelően tesszük, garantált valami új, valami ismeretlen felfedezése, ami addig saját magunk viszonyulásai miatt volt előlünk elrejtve.

One thought on “A tizenharmadik

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!