A telihold bölcsessége

Mai üzenet: Függetlenül attól, hogy nő vagy, vagy férfi, ahogy teljesedik ki a telihold, érdemes odafigyelni, milyen megnyilvánulásai bontakoznak ki benned a YIN, női energiáknak (elfogadás, megértés), ugyanis a mostani telihold csodálatos belső gyógyulásokat, megnyugvást tud hozni, annak, aki, hajlandó tudatosan együttműködni felismeréseket kínáló rezgéseivel.

Ha meg is mozdultak a napokban félelmek, féltékenység, féltés, irigység, komplexusok (nem vagyok elég jó), feszültségek, mit csináljak? kérdések (2-es csakra erősebb működése), ezek mind sokat gyógyulhatnak, ha megengedjük magunknak a telihold kiteljesedésével a megfelelési vágytól feszítő léggömb szétpukkanását.

Most nem lemondásra, kompromisszumra, beletörődésre, elviselésre van szükség, hanem megértéssel átkarolt belső mosolyra:

Igen! Bármi is zajlik körülöttem, ami nehézségeket jelent, idebent, saját megéléseimet én döntöm el. Mit, hogyan látok, hogyan értékelek, én döntöm el.

Sokszor hoz kihívásokat az élet, de azt sohasem várja el mellé, hogy belebetegedjek, megkeseredjek, magamba zárkózzak. Az élet annyit kér: Próbáld meg! Hogy hogyan sikerül, az rengeteg karmikus, és egyéb tényezőtől függ. Te csak próbáld meg! Ennek kreativitása a tiéd! Töltsön fel a telihold rezgése újabb, és újabb ötletekkel, hogy másként is rá lehet nézni dolgokra, másként is meglehet élni, másént is neki lehet futni… és ne add fel! A cél nem a siker, az csak körülmények halmazának eredménye. A cél, hogy megértsd: minden érted van. Minden azért van, hogy feltűnjön, valamit nem látsz jól, amikor szenvedsz.

Kristálykoponya üzenet:
Ahhoz nincs meg a képességed, hogy mindig mindenben sikert, eredményt érj el, mert az nem a képességeidről szól, hanem a tanulási folyamataidban elérhető lehetőségeidről, megéléseidről szóló tanítás. Arra viszont megvan a képességed, hogy átöleld magad, szeresd magad, megértsd magad, és FELEMELD MAGAD nehéz időszakokban, és ettől a tanulási folyamatok sokkal könnyebbé válhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!