A múltunk, mint jelenünk

Hadd írjak ma valamiről, amiről azt hisszük múlt, pedig nagyon is jelen, ami miatt amiről azt hisszük jelen, nagyon is múlt.

Spirituális körökben kikerülhetetlen a képesség, bölcsesség tárgyköre, ahogyan a változás, az alázat, az elfogadás is. Ahol egyensúly van, ott mindkettőből van egyszerre. Ez a yin és jang energiák megfelelő „forgatása”.

Sokan emlékezünk arra, amivel korábban rendelkeztünk, de más dolog emlékezni rá, és más dolog teljességében működtetni. Miért nem működik? A bennünk lévő yin, és jang energiák egyensúlytalan arányai miatt.

A történelmünk, azaz a spirituális leamortizálódásunk során… apropó, hadd vágjak be ide egy üzenetet először a történelemről…

Korábbi kristálykoponya üzenet részlet

Nézd csak meg a szavaitokat! Történelem TÖRT-ÉN-ELEM, azaz a földi történelmetek nagy része tört/rész énképeitek elemeinek gyűjteménye, hiszen emiatt vagytok itt a Földön: én(kép)-elemek próbálgatása a cél. Lehet közöttük keresgélni igazság tartalmakat, de többségében épp aktuális hatalmi viszonyok látásmódjai maradtak fenn, emiatt elfogult, torz képet adnak. Van viszont energetikai történekem, és ez az, amit valójában kerestek, ez az, ami energetikai kódokban  fennmaradt.

Tehát a történelmünk (tört én-elemeink megélései), azaz a spirituális leamortizálódásunk során nagyon sok félelemmel párosítottuk az újat, a tudást (egykori üldöztetések, kivégzések, megszégyenítések, büntetések, kirekesztések stb.) ami bár lineáris síkon a múlt, mint cselekmény; a történések megélése, a félelem, a csalódás, a bizonytalanság stb. szintjén, mint rezgés, még mindig jelen van a tudatalattiban, továbbra is jelenünk.Emiatt hiába jön fel információ szintjén az emléke, ki is voltam egykor, mit is tudtam egykor, nem sikerül, vagy korlátozottan sikerül gyakorlatban felhozni a tudást, helyette megmozdul mellé az arrogancia, vagy épp kishitűség, mások csodálata; a türelmetlenség, belső harcok; külső harcok, önbizalomhiány vagy épp külső okok hibáztatása, túlzások, csalódás stb. ami mind, mind jang energia. Épp ezek megjelenése miatt szükségszerű a yin energiák erősítése, mint elfogadás, türelem, megértés, tolerancia, empátia, rálátás, belátás, belelátás, hogy megjelenjen az is, ami letisztítja azt, ami akadályunk ahhoz, amit annyira keresünk.

Mai üzenet

A türelmetlenség, az elégedetlenkedés, az akarás (erőltetés szintjén), a külső tényezők hibáztatása minden esetben az Univerzummal történő belső együttműködés, a belső felismerések, bölcsesség hiányát mutatják. Spirituális képességek nem – vagy csak korlátozottan, átmenetileg (valami megtanulása céljából) –  léteznek az Univerzummal történő egyűttműködés nélkül. A yin energia az egyűttműködő, a befogadó, a jang energia pedig a kivitelező, de pusztító is lehet, ha nincs mellette megfelelő minőségű yin energia. Ezért fontosak a belső női minőségek, amik nem a külsőségek (nem a nőiesnek tartott formák), amik egyensúlya minden Ember, mindkét nem számára egyformán fontosak.

Nem csak törtetni kell „előre”, hanem figyelni kell, hogy az előre, az néha egy lépés hátra, egy jobbra, egy balra, egy előre, vagy akár – sőt legtöbbször ezek keveredése egyszerre, azaz többirányú mozgás önmagunkban – multidimenzionális működés.Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!