A lélek és a tudás

Akkor vagy igazán boldog, amikor rátalálsz olyan rezgésekre, miket Lelked kutat, legyen az információ, földrajzi hely, felismerés, találkozás stb. Ennek mikéntje maga az élet folyama.

Kristálykoponya üzenet

“Érdekes, hogy sokan azt gondoljátok, hogy a zsenik, azok okos emberek. Nézzétek meg, hogy számos, a történelmi feljegyzések által ismert zseni, kivételes elme általános tantárgyakból bukásra állt, esetleg figyelem, vagy viselkedési zavarral küzdött.

A tudás, amire a lelketek vágyik, az nem azon ismereteknek felhalmozása, amit Ti tanultok egymástól, amire Ti vagytok kondicionálva. A “valódi” tudás energiáknak a megfelelő értelmezése, hiszen az energiák bizonyos rezgésszintjétől kezdve egyre több és több olyan ismeretanyag van bekódolva, amit ha le tudtok hozni a Ti mostani világotokba, az számotokra újdonság, találmány, csodált tudás, kivételes információ.

Ha meg tudnátok tanulni energiákat értelmezni, akkor egyre többen férnétek hozzá olyan információhoz, amit újnak hisztek – legyen az saját életetek, vagy közösség(ek) szolgálatában – de csak a Ti, mostani világotok számára új, csak a Ti jelenlegi működés formátoknak új.

Ezért olyan fontosak a kristálykoponyák. Kiiktatják az akarást, versengést – vagy nem működnek – és emelik a rezgésszinteteket, anélkül, hogy azt lesnék, mit akartok, kívántok, vártok el, és ha ezek kiiktatásával beengeditek a rezgésüket, olyan rezgéstartományokba emelkedhettek, ahol számotokra meglepő információkhoz férhettek hozzá.

Az ilyen információknak a felvétele, leolvasása, értelmezése egy természetes folyamat azon a rezgésszinten, ahol elérhetőek. Csak más rezgésszintről irányul feléjük akarás. Saját rezgésszintjükön olyan, mintha ezt mindig is tudtátok volna, természetes, nem értitek másnak ez miért furcsa, vagy nagy dolog, vagy épp újdonság. Az energiák értelmezése ugyanis információk eggyé válása Veletek, nem pedig kívülről való bevitele, bedolgozása memorizálással, ahogy az iskoláitokban tanuljátok.

A Ti világotokban egy bizonyos fokig az ilyen ismeretanyag is fontos, de nem a legfontosabb fejlődéseteket illetően.

A Lélek által kutatott tudás nem az, amit egymás között elismertek, amitől egymásra felnéztek, hanem az, amit NEKED – személy szerint – kell lehoznod erre a földi életre – legyen az saját magadra, saját életedre, családodra, munkásra, közösségedre, több közösségre stb. vonatkoztatott – (vagy ezt megelőzve, ami az erre rátaláláshoz szükséges), és ez a tudás mindenkinél annak függvénye, mi a küldetése, és nem attól függ ki milyen okos, ki minek, kinek a viszonylatában, hol helyezkedik el.

Egyformán alkalmasak vagytok ARRA, AMI A TI DOLGOTOK most, itt a Földön, csak úgy könnyebb, és gyorsabb, ha áttértek más működésre, más tanulási formára, és nem egymás dolgaira vágytok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!