A holdfogyatkozás és a változások (fordítás)

A Telihold tökéletes idő olyasmi elengedésére, ami már nem szolgál minket, amire már nincs szükségünk az életünkben, vagy épp arra lehetőség, hogy önmagunkból engedjünk el olyan minőségeket, amiket már kinőttünk.

Ha Telihold kapcsolódik Holdfogyatkozással, az különösen erős időszakot ad újrakezdéshez, a következő hat hónapra vonatkozó szándékaink összeállításához.

Ilyenkor segítve vagyunk, hogy elhagyjuk a biztonságosat, a kényelmeset annak érdekében, hogy közelebb kerülhessünk valós önmagunkhoz.

Az Eklipszek a változások előfutárai – a fejlődés bevezetői. Holdfogyatkozáskor a Föld árnyéka rávetődik a Holdra, és felszínére hoz tudatalattiban lappangó érzelmeket, lehorgonyozva azokat a valóságba. A Holdfogyatkozások egy ideje már futó érzelmi ciklusok tetőpontjai, és arra bátorítanak minket, hogy engedjük el a ragaszkodást, azokat az érzelmeket, melyek nem szolgálnak minket.

A Holdfogyatkozásra úgy tekint az asztrológia, mint egy mély transzformációt hozó időszak, mely képes váratlan, hirtelen változásokat hozni. Ez igaz, de az Eklipszeknek van egy másik, fontos oldala is, amit fontos számontartani.

Az Eklipszek olyanok, mint egy segítő kéz, amit az Univerzum nyújt felénk. Úgy képzeld el az Eklipsz energiáját, mint egy Univerzális kéz, mely fentről lenyúl, és átrak oda, ahol lenned kell.

A jó dolog az Eklipszekben (Nap/Holdfogyatkozások), hogy bízhatunk az irányokban, amerre vezetnek. Az Eklipszek olyan eseményeket idéznek elő, melyek részei a Kozmikus Tervnek. Ezért ezek fontos időszakok, amikor érdemes átgondolni életünket, kinek kell megbocsátanunk, kit kell elengednünk, kitől kell eltávolodnunk.

Az Eklipszek ritkák, mivel csak akkor tudnak létrejönni, amikor a Nap, a Föld, és a Hold együttállásban vannak. Mindig csoportosan fordulnak elő, kettő, három egymás után. Holdfogyatkozás akkor jön létre, amikor a Hold és a Nap pont a Föld ellentétes oldalán vannak.

A lezárás/vég mindig fontos ahhoz, hogy valami új kezdődhessen el és a Holdfogyatkozás olyan, mint egy végső nagytakarítás. Ha valaminek el kell tűnnie az életedből, ha valaminek véget kell érnie, egy Holdfogyatkozás segíthet a megvalósulásában.

ÖLELD ÁT A VÁLTOZÁST, ÉS TISZTELD AZ ÉLETCIKLUSOKAT

Minden egyes Telihold változást hoz, hogy átöleld, magadhoz vedd, amihez van, hogy el kell engedj valakit, vagy valamit, hogy szorosabb kapcsolatba kerülhess az Isteni Részeddel. Úgy hiszem, hogy kapcsolódást úgy is megélhetünk, hogy egyszerűen tudatosabbak vagyunk, és tudatosan érezzük a természet ciklusait, és a bennünket körülvevő egész életet.

Ha itt a Földön gyakorlatba tudunk ültetni egy tudatos hozzáállást, mely bölcsességre, a Hold ciklusok, valamint a változások, és a fejlődés ciklusainak tiszteletére épül, nagyobb békében és harmóniában tudjuk élni mindennapjainkat.

A Telihold a ragaszkodások, a blokkok, önmagunk értékelésének útjában álló akadályok, a nagyobb bőség, és inspiráltság gátjainak elengedésének ideje.

Bármit is kell elengedned, bármilyen változásokat is kell hoznod, egy Holdfogyatkozás segítségedre lehet abban, hogy meg tudj szabadulni valami régitől, és megnyílhasson számodra valami új.

A Holdfogyatkozás energiája nem csak egy éjszakára szól. Megnyit egy új kaput, mely produktivitást, aktivitást, pozitivitást hozhat, melynek állandója a változás.

Fejlődésről és változásról beszélünk, és olyan dolgok, személyek elengedéséről, melyek már nem szolgálnak nekünk reménnyel. De a valóság az, hogy maga a változás többnyire kényelmetlen, félelmeket mozdít meg az ismeretlennel kapcsolatban.

Azokat a dolgokat szeretjük, melyek ismerősek, kényelmesek. Még a legrosszabb szokásaink is szolgálhatnak valami kényelemmel, megszokottsággal. A valós változáshoz szükség van arra, hogy tudatosan felismerjük érzéseinket, érzelmeinket. Akkor tudunk új útra lépni, ha képessé válunk arra, hogy kiismerjük és tiszteletben tartsuk önmagunkat, és az élet természetes ritmusát.

Bízz mindabban, amint az élet tartogat Neked az átalakulás, változás természetes ciklusain keresztül, bármi is legyen az, és legyél tudatában, hogy mindez egy magasabb célt szolgál!Klikk a képre

Klikk a képre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!