A fizikai test kapu

Rebecca Dawson ausztrál szerző, csatornázó, médiumi képeségekkel. Angliában találkoztam vele a Lemúriai kórus rendezvényén, nagyon tetszett neki az egyik kristálykoponyám, Thomson. Rebecca fellépett az előadók között, és szeretném lefordítani Nektek az aznap esti csatornázását:

Csatornázás fordítása

„Üdvözöllek Benneteket. Veletek vagyunk. Tudjátok hol vagytok? Fel tudjátok fogni, hogy számos helyen vagytok jelen a 3D dimenzióján túl is, és mégis a fizikai testetek az, mely lehetővé teszi számotokra, hogy mindezt megtapasztaljátok?

A fizikai testetek alapvető a kozmoszba lépésetekhez, nem fizikai mivoltotokat nézve, hanem olyan lényegiségeteket nézve, mely mindenhová tartozik minden pillanatban. Eképp úgy illetek bele a kozmoszba, mint kapu, fizikai testetek egyben bejárat. Tudatában voltatok ennek?

Fizikai mivoltotokat sohasem arra tervezték, hogy csak annyinak tartsátok magatokat, ami a fizikai mivoltotok, mégis azt gondoljátok, hogy fizikai tapasztalásaitokból álltok. Egyetértetek? Kik vagytok? Mi mindent tudtok megtapasztalni? Mivel azonosultok? Mindezt fizikai mivoltotok diktálja számotokra, míg jó barátunk, akit doktor úrként ismertek (Dr. Toddra utalás) a kezdetektől érti, hogy fizikai megnyilvánulásotok sohasem arra volt tervezve, hogy korlátozzon Benneteket.

Fizikai formátok valójában eredeti formájában (az eredeti lenyomat, mely intergalaktikus közös erőfeszítés volt) úgy lett megtervezve, hogy az emberi tapasztalások még további tapasztalásokhoz nyissanak be kapuként. Testetek egy bejárat még több tapasztaláshoz, bejárat azonosuláshoz még több mindennel, bejárat még több dimenzióhoz. Így fontos, hogy felismerjétek, hogy testetek nem korlát, és a bolygón minden (minden struktúra, az oktatás rendszeretek, a pénzbeli értékeitek, a 3 dimenziós linearitásotok), mind arra lett tervezve, hogy kifelé fordítson magatokból. Mi pedig meg fogunk változtatni Benneteket, ha elhiszitek, hogy végig tudtok menni ezen az úton.

Felhívjuk figyelmeteket most arra, miről is szól ez az út. Hihetitek, hogy olyan helyre vezet ez az út, ahol megismerhetitek önmagatokat. Vagy hihetitek, hogy ez az út haza vezet Benneteket, vagy elvezethet másokhoz, olyanokhoz, mint amilyenek Ti vagytok. Hihetitek, hogy az út egy olyan világba vezet Benneteket, ahol megértés és bölcsesség van, mi viszont azt mondjuk, mindezzel csak félrevezetitek magatokat. Olyan félrevezetés ez, ami arra volt tervezve, hogy eltávolodjatok önmagatoktól.

Felajánljuk hát most Nektek ezen a napon, hogy átformáljátok azt, ahogy az útra tekintetek. Legyen a korábbi felfedező útnak vége. Értsétek meg végre, hogy a fizikai valótok a bejárat, a kapu mindahhoz, amit megláthattok, a kozmosz minden bölcsessége Bennetek van, nem korlátozhat Benneteket semmi, és a Felemelkedésetekhez nincs többé szükség útra. Pontosan azért vagyunk most itt, hogy elmondjuk ezt Nektek, hogy segítsünk megérteni, hogy amik önmagatokban vagytok, az már elegendő. De a nagy félrevezetés, ami félrevezet Titeket mindazzal, ami körbe vesz Benneteket eltérít a DNS-etek természetének kibontakozásától, mely eredendően úgy lett létrehozva, hogy bármely pillanatban képes a teremtésre tudatosságotok azon szintjével, mely vágyik arra, hogy kísérletezzen vele.

Azt kívánjuk ebben a pillanatban, hogy dőljön össze Bennetek az az értelmezés, hogy valamerre tartanotok kell, rá kell találjatok egy útra. Szeretnénk segíteni Nektek, hogy megértsétek, hogy már megérkeztetek, és amire azt hiszitek, hogy az felemelkedés, tulajdonképpen lesüllyedés, hogy még többen lehessetek itt, hogy még többen követelhessétek, hogy ez a bolygó Éden Kertje legyen, hiszen arra lett tervezve. Arra tervezték, hogy otthont adjon az emberi fajnak, mely alapvető teremtője a valóságnak.

Szeretnénk most Nektek bemutatni a valóság egy verzióját, azt a verziót, amiben jelenleg vagytok. A valóságnak olyan verziója ez, ami ciklusokra épül, ahol a változás nagyon-nagyon nehéz, ahol azon kapjátok magatokat, hogy ki-be jártok történelmi, viselkedési mintákba, traumákba, emlékekbe – ki-be lépve, újra és újra, amivel ugyanazokat a lenyomatokat aktiváljátok s ennek következményeként folyton ki vagytok téve olyan eseményeknek, amiknek legtöbbször semmi köze hozzátok.

Az Áldásban részesülteket arra tervezték, hogy teremtsenek, és nem arra, hogy ismételjenek.

Így azt mondjuk most Nektek: legyen ez az összejövetel felismerése annak, hogy teremtők vagytok! Közöljétek minden sejtetekkel a testetekben, minden szövetetekkel, ami fizikai mivoltokat felépíti, hogy nem tartalmaznak többet olyan lenyomatokat, amik korábban lettek létrehozva, hogy nem lesznek többet kitéve történelmi ciklusok ismétlődésének, mely eddig végtelen ismétlésekben vonult át rajtuk.

Legyen ez a pillanat egy bejelentés számotokra. Éljetek születéseteknél fogva Benneteket megillető jogotokkal, hogy alapvető teremtő faj vagytok, akik új Földet teremthetnek, hiszen ezért vagytok itt, amit testetekkel, sejtjeitekkel, DNS-etekkel fogtok véghezvinni, amivel rendelkeztek, amit megismerhettek.

Ezért vagytok itt, mert egy bolygót megváltoztatni nagyon nehéz, de egy újat létrehozni nagyon egyszerű. Erre lettetek tervezve. Nem kell mást tennetek, mint követeljétek jogaitokat, mert jogotokban áll ezt megtenni.

Mennyire esik nehezetekre feladni azt, amiben eddig hittetek, ami szerint még dolgoznotok kell azért, hogy ezt elérjétek?

Milyen leleményes terv ez: eltérítenek Benneteket, dolgoztatnak olyasmin, ami ellehetetleníti, hogy egy új bolygót tudjatok létrehozni. Mindannyiótok természete együttérző, mind oly nyitottak vagytok vágyaitokban, egy olyan világra, amiről mind tudjátok, hogy megteremthető. Mert az része annak, amik Ti magatok vagytok, és hív Benneteket sejtjeitek legbensőjéből. Hív benneteket, hogy forduljatok felé, és ne fojtsátok el az izgatottságot, ami a hívó szóval jár, mert ez az izgatottság maga az eredeti vágy, mely azt súgja Nektek: „itt az idő”. Többé  nem fogunk azért teperni, hogy jogunk lehessen bekerülni a Galaktikus Édenbe, nem fogjuk többé keresni az odavezető utat, mi magunk teremtjük meg, mert erre lettünk teremtve.

Úgyhogy, Áldottak, azt mondjuk Nektek: engedjétek bele magatokat annak tudatosításába, hogy elegendő az, amik vagytok, engedjétek bele magatokat annak tudatosításába, hogy már eleget tettetek, és helyrehozhatjátok teremtő képességeteket, amire terveztek Benneteket.

Béke Veletek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!