A béke a mód, és nem a cél

A Te valós belső békéd másokban is felébresztheti a békére való törekvést A Te hamis békéd mások békétlenségét is szülheti.

Mai üzenet

Vannak dolgok, amiket közösségeitekért is csak saját magatokon dolgozva tehettek meg. Ilyen dolog a belső béke elérése. Egymás belső békéjén nem lehet dolgozni egymás helyett, csakis csitítgatni, vigasztalni, valamire ráébreszteni tudjátok egymást, de magát a belső békét mindenkinek saját magának kell MEGENGEDNIE önmaga számára.

Mindez nehéz egy olyan energetikai közegben, ahol az Emberek csendje sokszor nem a belső béke csendje, hanem a számítás, az érdekek, az egó érvényesülésével megmozduló elégedettség, vagy épp a félelem, a feszengés csendje.

Félhomályban vagytok, ahol nem láttok tisztán, még akkor sem, ha meggyőződéseket építve elhitetitek magatokkal, hogy ismeritek az Igazságot, de csak addig juttok el, hogy azt hiszitek, hogy nektek van igazatok, az Igazság azonban valami más. Az Igazság nem viszonylagos, és nem támogat külön egyéni, vagy csoport érdekeket, az Igazság mindig minden csoportot, mindenkit egyformán támogat. Duális igazságértelmezéseket tartotok Igazságnak, és az Igazságra ébresztés nem hoz addig tisztulást, míg sértődéssel, vagy bűntudattal reagáltok rá.

Ne azért harcoljatok magatokban, hogy egy másik részigazság elismerje saját részigazságaitokat, hanem azt keressétek, hogyan tudja az Univerzális Igazság fénye átvilágítani elméteket, hogy felismerjétek a buktatókat, melyek visszaélnek az Igazsághoz való viszonyulásotokkal, visszaélnek félelmeitekkel, és ellenetek fordítják azokat, hogy ne tudjatok belső békével nekilátni a karmikus rendszer egyre tomboló zajainak visszafogásához, hogy ne tudjatok külső békét építeni. Ne becsüljétek le a belső béke erejét! Számtalan ismétléstől megmenekülhetnétek, ha megfelelő fényben néznétek rá a dolgokra.

Járjátok a karmikus utakat, mert most még ennek az ideje van, de vigyetek bele több belső békére, több Univerzális Igazság megértésére való törekvést, hogy más idők is eljöhessenek, mint a karmikus folyamatok rángatása ugyanúgy, ahogy a levesbe is egyre több vizet öntötök, ha az túl sósra sikerül, hogy ehető maradjon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-( 
:unsure:  ;-) 
 

Kategóriák

Blog bejegyzések archívuma

error: Content is protected !!